Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

africa reloaded

Talpa Iute

Postări Recomandate

Re: africa reloaded

Intrebari Seria 1 - GENERALE:

1. Care a fost traseul?

2. Ce harta/sistem navigatie ai folosit?

3. Cum au fost formalitatile vamale?

4. Ai avut acoperire GSM/mobile Internet?

5. Care a fost consumul mediu de apa/cap pasager?

6. Ce rezerve de apa/combustibil/alimente ati avut la voi?

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ koala: e buna masina dom`le! :)))

acu serios: am comandat un separator IBS. am avut 2 baterii bosch de 96 A si tot am avut emotii cu frigideru. mai vreau sa fac un rezervor de apa sub masina intre cardan si sasiu. k sa nu mai foot spatiul din portbagaj si sa cobor centrul de greutate. mai trebuie butelie cu supapa de siguranta pentru compresor. ar mai fi maruntisuri (patrul din masina are acum 2.60 x 1.30 m si trebuie sa il fac mai jos, ca sa pot sa stau k lumea in cur...)

in general eu nu cred ca exista o reteta universala pentru masina perfecta. eu am folosit-o si cand a aparut o nevoie am acoperit-o.

@craiova:

1. cenad - budapesta - ljubijana - trieste - genova. am iesit din autostrada la sanremo si am mers pe jos, pe langa apa spre ventimiglia-monte carlo-nisa. o zi de plaja la cannes. apoi autostrada spre nimes, perpignan - barcelona - valencia - malaga - algerciras. apoi ceuta - tanger- rabat - casablanca - agadir - sidi ifni - PLAGE BLANCHE. aici am stat 3 zile la plaja si am facut un frig... +18C maxima ziua. da la soare parea mult mai cald, asa ca se putea face plaja, baie etc. colegii cu care eram nu prea erau incantati de maroc asa ca am hotarat sa scurtam tura inmaroc si sa ii plimb mai mult prin europa la intoarcere.

de la plage blanche - marakech - ceuta - algerciras - huelva - punta umbria - faro - portimao - lisabona - porto - sansebastian - biarritz - bordeaux - lyon - geneva - laussane - berna - zurich - liechtenstein - innsbruck - salzburg - viena - budapesta - buc

2. am folosit garmin zumo. am avut la mine si vechiul 2610 pantru ca aveam niste puncte date prin desert si nu reusisem sa le mut in zumo.

3. nici o formalitate pana in maroc. acolo 10-15 minute a durat, fara probleme. am completat cate o hartiuta de persoana si inca una pt masina si gata.

4. io am aruncat telefonul in torpedou ca doar de aia ma plecat in concediu. ceilalti vorbeau normal deci cred ca a fost semnal pe tot drumul. pentru date roamingul este scump, 2-3 euroi pe mega la vodafone...

5. nu prea am folosit apa. in europa nu ai nevoie. in africa am facut plinul (40L) si mai am si acum...

6. apa -40L, rezervorul normal de patrol de 92, 3 canistre pe care nu le-am folosit deloc, haleala la oki asa..

Link spre comentariu

Astazi am vazut in trafic in CONSTANTA-complet echipata masinuta lui TALPA IUTE.....

Se putea distinge de la mare distanta in marea de masini de pe varianta(ora 11,00-ora tirgului)

Inca odata salutari... :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Daca ma mai suporti!

Intrebari seria 2 - MASINA:

1. Ai facut vreo pana?

2. Probleme cu incalzirea motorului?

3. A fost nevoie sa cureti/schimbi filtru de aer?

4. Combustibilul a pus probleme (calitativ)?

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

nu am avut nici o pana. de nici un fel.

motorul a fost stabil. apa urca putin mai mult decat de obicei cand mergeam pe nisip. da asta e normal.

nu am schimbat nici un filtru, si nici nu am mai carat dupa mine uleiuri pentru schimb. deci nu am intretinut nimic la masina. nici macar apa la parbriz.

motorina a fost ca la noi sau mai buna cateodata. prin spania de exemplu faceam cam 100km in plus cu un plin. si ajungeam mai usor la 140.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare