Noroila Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 De ceva vreme ma bate un vis, acela de a cumpara un patrol fara acte cu o caroserie distrusa si sa il fac masina de extrem. De ceva vreme ma uit pe internet si am gasit multe patroale cum vreau eu dar este o problema. Nu stiu pe care sa il aleg in provinta puntiilor. Nu stiu daca cele de pe y60 sunt mai bune ca cele de y61 sau k260 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Alegere punti Daca as avea posibilitatea de Y61, asa ceva as lua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noroila Postat Mai 3, 2014 Autor Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Alegere punti Deci vrei sa zici ca y61 este cel mai bun pentru modificat extrem? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Alegere punti Stiu ca sunt mai groase respectiv mai solide decat cele de Y60. Dezavantajul e ca se gasesc mai greu si sunt mai scumpe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Alegere punti Deci vrei sa zici ca y61 este cel mai bun pentru modificat extrem? Vad ca ai un Suzuki Vitara SWB 2.0. Vezi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83418-suzuki-vitara-cu-punti-de-nissan-patrol 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noroila Postat Mai 3, 2014 Autor Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Alegere punti Vad ca ai un Suzuki Vitara SWB 2.0. Vezi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83418-suzuki-vitara-cu-punti-de-nissan-patrol Am vazuto pe alt forum si tocmai de aceea era, curios care punti sunt cele mai bune ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 (editat) Re: Alegere punti Adica ... discutam de puntile civile , nu fantezii cu DANA 60 sau alte elicoptere .... Puntile de Y61 sunt printre cele mai mai mari , mai rezistente , mai grele ... Practica a aratat ca nu fac mofturi si tin si la roti mari , 37" sau mai mult ... Principalul dezavantaj ( care e evidentiat din vorbe ) e la puntea fata care are carcasa diferentialului cam prea mare , pana la roti de 33" poate fi un inconvenient . In compensare , o punte fata de la Toyota e ceva mai mica in dimensiunea respectiva , dar si la alte dimensiuni aparand o alta problema cu diferentialul fata mai mic si astfel mai fragil decat la Y61 .Imediat dupa puntile de Y61 ar fi puntea de Y60 , ambele cu portfuzetele foarte solide , cu brate de directie si conexiune monobloc , sistemul fiind simplu si sigur . Puntile de Toyota sunt si ele suficient de rezistente , ceva mai mici dimensional si rel;ativ diferite la sistemul de directie . Cu o intretinere corespunzatoare nu vor apare probleme , mai ales daca se reuseste limitarea greutatii care trebuie s-o suporte puntile . Cum nimeni nu vrea sa construiasca o masina grea , sunt si ele demne de toata atentia , chiar daca sunt ceva mai mici . In topul meu urmeaza puntile de 160/260 . Puntea fata e diferita constructiv , fiind capac in fata si cu cu bara de conexiune in fata puntii , usor de lovit si de strambat cu toata inertia/greutatea masinii ... se poate face highsteer si astefel imbunatati directia , poate ajuta ... Puntea spate e similara cu puntea de Y60 , dar cu frana pe tamburi ... Unele pareri sustin ca sunt mai protejate la noroiul specific activitatii offrozeristice . Pe undeva la mijocul clasamentului as introduce si puntile de la Jeep , dar ... in comparatie cu Nissan si Toyota , as prefera sa ma mai gandesc la cat de mult expoatez masina . Avantajele indiscutabile sunt pretul si cea mai mare gama de variante si producatori de pe planeta de piese ... oricare iti trazneste prin cap . Cea mai mare parte nu prea merita luate in considerare , dar din imensa varietate se va gasi 'ceva' de Jeep care sa se potriveasca cu stilul tau ... autoblocanti , autodeblocanti ( nu agreez nici unul ...) chiar daca te saturi de cheltuit bani pe piesele faramate ... Puntile fata sunt cu cruci cardanice in planetare , o solutie simpla dar oarecum nefericita . In ultimul timp am vazut ca Jeep a 'descoperit' si planetarele cu articulatie , la fel ca ... restul lumii de pana acum ... Cum spuneam , nu sunt preferatele mele , poate ca sunt efectul primei impresii - au fost masini grele ( a nu se intelege camioane ) cu punti pe masura ... Puntile de G ar fi un concurent serios , daca nu se folosesc bratele originale ci alt sistem de suspensie care nu limiteaza flexarea . Blocante fata si spate din prima , pretul cam exotic dar logic , solide ... mai greu cu jantele de origine care au ET pozitiv mare , dar rezolvabil cu jante intoarse + flanse distantiere sau flanse adaptoare si ai liber la ( aproape ) orice jante mari . Sunt fost utilizator de punti de 260 ( la care n-am ce sa le reprosez ca m-au indurat cu stoicism eu fiind un incepator , berbec fara coarne si fara minte ) , actualmente inlocuite cu punti de Y61 pe aceasi masina . Prima alegere a fost Y60 si asta am cautat , dar soarta a cam decis in locul meu si mi-a scos in cale puntile de Y61 . Nu regret , desi inca ma consider incepator , mi-as dori sa ma dau mai mult si sa mestereasca altii pentru mine ... Editat Mai 3, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Alegere punti stiti cumva ce insemana R180 or a R220 rearend ? ptr a cumpara un autoblocant fata ptr Y60 ma intreaba ce rearend are masina ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate