Big.Ursu Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 Re: 1 Mai 2014 - Runcu(reneasca) cu prieteni NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Re: 1 Mai 2014 - Runcu(reneasca) cu prieteni Poate ne vedem la Sibiu la NAD2 (20-22 iunie 2014). Siu ca va place Marginimea Sibiului! Daca s-o putea, va trebui sa serbez si ziua de nastere :D SUna atragator. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 Re: 1 Mai 2014 - Runcu(reneasca) cu prieteni Rezerv un loc in Urs ? :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 Re: 1 Mai 2014 - Runcu(reneasca) cu prieteni NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Re: 1 Mai 2014 - Runcu(reneasca) cu prieteni M-am jurat ca nu ma mai uit , ca ma ia cu tiuit la jugulara ... si ca ma bolunzesc la vena temporala c-o simt cum se zbate ea in mine ... stau ca pestele intr-un borcan , aici , cu potcoavele , grele ... ele ... ... si ... nu m-am putut abtine , sunt un om slab si cedez la frumos ... 1 ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Re: 1 Mai 2014 - Runcu(reneasca) cu prieteni M-am jurat ca nu ma mai uit , ca ma ia cu tiuit la jugulara ... si ca ma bolunzesc la vena temporala c-o simt cum se zbate ea in mine ... stau ca pestele intr-un borcan , aici , cu potcoavele , grele ... ele ... ... si ... nu m-am putut abtine , sunt un om slab si cedez la frumos ... Păi data viitoare, dacă vă doriți, ne puteți onora cu prezența. Luați familia în Patrol, vă puneți la drum de seară (sau de noapte), pe răcoare ... și dis-de-morning sunteți pe plaiurile minunate din imaginile de mai sus. De-acolo-n-colo e poveste. Nu? Toate cele bune! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Re: 1 Mai 2014 - Runcu(reneasca) cu prieteni Daca s-o putea, va trebui sa serbez si ziua de nastere :D SUna atragator. No ashe! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Re: 1 Mai 2014 - Runcu(reneasca) cu prieteni Păi data viitoare, dacă vă doriți, ne puteți onora cu prezența. Luați familia în Patrol, vă puneți la drum de seară (sau de noapte), pe răcoare ... și dis-de-morning sunteți pe plaiurile minunate din imaginile de mai sus. De-acolo-n-colo e poveste. Nu? ...da ... dar , cam nu ... singur as fi liber ca un pelican , numai sa ma tina gusa ... si nu sunt pelican ci barzoi familist ... Cu familia , e destul de putin probabil , poate doar in caz de EMP ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Re: 1 Mai 2014 - Runcu(reneasca) cu prieteni D-apai nenea Cos, pelican sau nepelican ...numa' sa vii ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted May 13, 2014 Author Share Posted May 13, 2014 Re: 1 Mai 2014 - Runcu(reneasca) cu prieteni D-apai nenea Cos, pelican sau nepelican ...numa' sa vii ... @Gigi_Naste - matale ai promis ceva lu' Iulica...drept rasplata....sa ne zici si noua la ce te-ai gandit :)) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Re: 1 Mai 2014 - Runcu(reneasca) cu prieteni Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts