Busu4x4 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 Si prea mult timp liber se pare. :) :ha: Si nu a nimerit nici nuanta de la WD 40 :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 Daca stiam ca vrei trapa, iti faceam cadou una electrica. Data viitoare 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 Daca stiam ca vrei trapa, iti faceam cadou una electrica. Data viitoare Modificăm nu e problema :) Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 Modificăm nu e problema :) Atunci te aștept sa o iei. Cu tot cu plafonul mașinii donatoare. :-) 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 hai cu up-date pe proiect... in ce stadiu mai e lucrarea ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 hai cu up-date pe proiect... in ce stadiu mai e lucrarea ? In weekend se demarase vopsirea caroseriei din cate am vazut eu pe acolo :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 In weekend se demarase vopsirea caroseriei din cate am vazut eu pe acolo :grin: da' aici se lucreaza doar "pe surse" ???:)) sa vina domne' cu un comunicat oficial... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 Comunicat oficial: S-a lucrat printre alte proiecte de la garaj: -am finalizat evacuarea: evacuare de inox, catalizator de euro4 (ce aveam si noi prin curte), teava noua de 50 (din pacate nu am apucat sa o si pozez) -am mai vopsit mici repede cu deja faimoasa vopsea electrostatica de culoare albastra. -am pregatit de vopsit partea mare a coroseriei -am vopsit caroseria. S-a folosit vopsea de la Policolor Duralchid VOC -intr-un ultim efort am acoperit sasiul cu o minunata caroserie Ca pasi viitori planuim in paralel lucratul la restul tablelor: usi, capota, partea frontala si montarea interiorului. Revenim cu noutati :) Dragos Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 Neoficial am facut si un testdrive Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 chiar arata bine ! BRAVO ! cand am vopsit prima data Samuraiul....am folosit codul original pentru negru...ODG....era un negru perlat...vezi mai jos in atasament cum arata masina a doua oara, acum o luna, i-am dat ca si tine...tot un negru de la Policolor... sa vedem daca are vre-o importanta.. i-ai mai pus trapa electrica pana la urma ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 Nu am mai pus-o pe cea electrica pt ca eram mult prea avansati in finisajele plafonului. e ok si cea manuala, tot ce sper e sa nu intre apa pe la ea... Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Reconditonare Samurai D13 Foarte draguta masina ! Bravo baieti ! Am auzit ca o sa fie si potenta !!!:ha::ha::ha: Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emoboy250 Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Re: Reconditonare Samurai D13 Salut baieti si felicitari pentru proiect!As avea si eu o curiozitate.Cat ar costa o sablare de sasiu sau de caroserie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Re: Reconditonare Samurai D13 Caroseria nu e recomandat sa o sablezi in schimb la sasiu e o idee f buna. Ca si costuri gândeste te undeva la max 2000 ron pt sasiu. Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate