Yonutz Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 (editat) Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Si cu volanta ... Dupa parerea mea nevolnica ...volanta cu masa dubla nu se sudeaza transformandu-se in volanta simpla si gata ai remediat problema! Asta ptr ca nu ai cum sa o echilibrezi... Cand se gata volanta care este pe persoana fizica ori iei un kit complet de ambreiaj cu volanta monomasa ori pui alta volanta cu masa dubla. O volanta cu masa dubla noua pe original (ca nu exista alte variante) sare de 2000 euro. Una SH se invarte pe piata intre 500-800 euro. Un kit complet de ambreiaj cu volanta monomasa este in jur de 1600 euro. Editat Mai 18, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Yonutz, ca sa schimbam cu piese noi e cel mai simplu. Daca ne deranjeaza banii. Eu chiar vreau sa stiu daca se repara. Nu am nevoie, dar cine stie pe viitor? Prefer una reparata bine decat Sh. Iar una noua..nici nu vreau sa ma gandesc! PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 (editat) Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Adrian stai linistit, din doua-trei carpeli profesionale se depaseste pretul uneia noi! Asta in cel mai fericit caz ... caz in care nu mai bulesti si altele ... si buzunarele iti sunt goale ...si masina fara suflare in batatura...:grin: Probabil nu ai inteles care e miscarea: volanta cu masa dubla nu se repara! Si asta n-am zis-o eu ...a zis-o japonezul ala idiot care a gandit si fabricat masina asta. Am invatat-o pe pielea mea ... Uneori suntem prea saraci sa ne permitem sa improvizam. Poate nu o sa intelegi nici treaba asta..dar nu-i stres, spor la carpeala ...o sa intelegi tu! :wink: Editat Mai 18, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Yonutz, eu inteleg multe. Pana acum am pus piese noi pe masina. Destule. Doar puntea spate am luat-o sh. Si e teapana. Am cerut o informatie legata de repararea volantei, pentru ca si eu stiam ca nu se echilibreaza. Dar eu nu detin adevarul absolut, ca altii. Nu am putut sa ma abtin, stii ca te consider prieten/ amic :). PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM E posibil sa ma fi exprimat eu gresit. Volanta nu s-a reparat ca nu are cum, asa cum zice si Ionut, s-a transformat in volanta clasica si la mine a costat 300 de euro. Nu cred ca-i nici un secret, pretul pt operatiunea asta este intre 300 si 350 de euro si presupune si inlocuirea ambreiajului. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM In alta ordine de idei, Patrolul meu a revenit la viata, ieri am fost anuntat ca functioneaza in parametri. Mai ramane blocantul, de vazut ce are de nu cupleaza si pe weekend-ul viitor ma duc sa o iau acasa pe mireasa :) EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Merci! Sper sa te tina! Intre 350 si 2000 e ceva diferenta. Daca te tine jumatate fata de una noua si tot e bine! E ca si cum ai plati in rate fara dobanda. Deci, nu e asa mare stres cu volantele astea. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Dar eu nu detin adevarul absolut, ca altii. Fraza asta am mai auzit-o de la altii care nici macar nu stiu sa tina corect cheia de roti in mana ... De volanta stiu si eu de pe net...ca am vazut niste filme pe iutub ...offroad nu fac, iar nissan am avut doar masina de spalat si parca un fier de calcat, deci nu stiu cu ce s-ar putea manca, te rog sa ma scuzi ptr remarca ... :ha: Prieteni am putini, ghinionul lor ca au toti nissanuri ...iar amici, nexam ...la cunostinte direct...ii incadrez pe restul! :wink: @trenu Totul e bine cand se termina cu bine ...Totusi la banii care esti dispus sa ii dai ... pe repararea nissanului si aducerea lui pe linia de putere ...macar niste intrebari ai fi indreptatit sa pui ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Urmaresc cu interes discutiile de pe acest topic.....si ma intreb ....asa.... Daca aveti nelamuriri de ce nu ma intrebati direct???? De ce trageti unele concluzii fara sa stiti despre ce este vorba.....Aici toata lumea este mester si priceput maxim in acest domeniu....,toata lumea da indicatii pe buzunarul si masina altuia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 (editat) Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM dreak m-a pus sa intreb? :)) hai bre Yoane, ca daca nu te-as sti, as zice ca ca te-ai suparat. amici, neamici, ne plac Patroalele, bune, stricate, cum or fi. Sunt oameni care le repara. Te saluta o cunostinta! Imi pare bine sa aud ca masina va fi reparata. Nu cred ca daca iei alta e mai bine, doar dai de alte probleme. Si daca tu esti multumit, e tot ce conteaza! Editat Mai 18, 2014 de adrian03 PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Aici toata lumea este mester si priceput maxim in acest domeniu.... Risti sa-ti pui forumul in cap cu afirmatia asta.... ,toata lumea da indicatii pe buzunarul si masina altuia.... Daca nu se dorea dialog, se transpunea povestea intr-un blog. Parerea mea. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Urmaresc cu interes discutiile de pe acest topic..... Care-i acest interes? Daca tot ti-ai bagat ghiara acilea in topic ...explicane si noua ce si cum am facut ...sa stim si noi! Daca aveti nelamuriri de ce nu ma intrebati direct???? Te-am mai intrebat odata si n-ai raspuns ...Si sa nu o dam iar in ciunga ca dasta avem in par cu totii ...mai multa sau mai putina ...Te mai intreb odata ...CUM AI DIAGNOSTICAT PROBLEMELE si CUM AI REPARAT MOTORUL? Si evita raspunsurile de genul ...l-am trimis intr-un laborator cu asistente cu boneta alba cu cruce rosie ...si cu bikinei cu ata in fata ...si a aparut fat frumos cu cardanu in mana si le-a f***t pe toate ...numa una zbarcita, slaba si vai mortii ei a ramas cu capul sub capota si cu curu-n sus si hap tzarap ...nissanu s-a reparat ca prin minune ...:wink: De ce trageti unele concluzii fara sa stiti despre ce este vorba.....Aici toata lumea este mester si priceput maxim in acest domeniu.... Si care ar trebuie sa fie concluziile corecte ? toata lumea da indicatii pe buzunarul si masina altuia.... Omul intreaba, noi raspundem, ne dam cu presupusul ...unii din experienta, altii din auzite ... ca 95% din ce scriem aici sunt prostii ...asta e partea a doua ...deh, nu toata lumea sta cu mana in iele ...Ca omul face exact ce-l taie pe el capul ...ar fi chiar partea a treia ... si din nefericire exista chiar si a patra ...unde solutia e cu sec ...mastercard ... Iarta-mi felul caustic in care ti-am dat replica la postul tau ...dar e sectiune tehnica si asteptam sa vedem informatie, explicatii, poze si solutii, nu alte bazdaganii... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Daca am fost intrebat,eu am raspun.....si aici fac referire la acea diagnosticare de care vorbesti mai sus.... Singura modalitate de a te face sa crezi,sa intelegi,sa crezi ca exista asa ceva este sa te invit aici la SM sau sa-ti dau adresasi numele firmei,iar cand vei avea probleme sa apelezi tu la ei.....Mai sunt aici pe acest forum diversi care cunosc foarte bine firma,pt ca au lucrat si lucreaza in continuare cu ei.....Ar mai fi de spus multe,dar nu doresc sa intru in polemici cu nimeni,nu doresc sa ,,dau din casa,,nu doresc sa-mi fac reclama buna,proasta...cum o fi... Apreciez modul plastic de exprimare,dar.......s-o lasam balta.Candva mai de mult au aparut niste comentarii la adresa unui Patrol pe care-l reparam si-l accesorizam... legat de roll cage interior.....si mi-am dat seama ca nu merita sa scriu,sa dau explicatii.....pt ca era normal sa le faca proprietarul..... Legat de acest nissan pe care l-am adus la viatza,pot sa va spun ca merge foarte bine. Va doresc o zi foarte buna si spor la munca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Domnule, Dumneata crezi ca oamenii intra aici pe forum in sectiunea tehnica sa afle cine si-a mai luat Patrol? Nu, oamenii intra sa vada solutii, cauta solutii, intreaba, astepta solutii ... samd Indiferent cat de nevolnic sunt n-am ajuns proasta targului sa bat 1300 km sa aflu un numar de telefon sau o adresa de firma ...pe bune ...cand al de sus a zis sa ploua cu creier a scapat vreo doua trei picaturi si pe la noi prin deserticul tinut...Popesti Leordeni! :grin: In majoritatea cazurilor, asa cum am constatat-o eu pe propria piele majoritatea semizeilor astia care nu "dau din casa" sa nu le cada "tabloaiele" de pe perete sau acoperisul de la ghereta, desi la teorie au zece cu coronita, m-au uimit la proba practica ptr ca habar nu aveau cum sa desfaca un surub. Din fericire exista online informatie destula astfel incat sa nu fie nevoie sa ne apucam sa lingem picioarele statuilor acestor semizei. Asadar, daca doriti a participa la o discutie tehnica cu detalii tehnice, coborand de pe piedestalul dumneavoastra de cristal va asteptam cu mare drag, daca nu va rog sa va abtineti de la a interveni in aceste discutii. Ah, si ca sa fiu un "gentelmen" pana la capat, daca vreodata ajungi prin zona Bucureshit, suna-ma sa-ti dau o cafea si o apa plata! Nu productie proprie ca nu ma pricep nici macar la asta dar iti pot da un numar de telefon, numele firmei si o adresa ...stii tu! , :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Yonutz...cred ca ai gresit interlocutorul.... Spor la postari si la ce doresti.....iar de apa plata si cafea inca mai am niste lei..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Cred ca ar trebui sa oprim sirul de arogante ca nu castiga nimeni nimic din asta...si sa ne spui si noua: 1.CUM ai diagnosticat problemele acestei masini? 2.CUM SI CE reparatii ai facut de l-ai adus in parametri normali de functionare? Sa fi sigur ca daca ne ajuta Dumnezeu sa fim sanatosi si ajungem anul asta unde ne-am propus, adica acolosea unde se bate cuiu sa tina harta, poate ne-om mai sui putin si trecem si pe la matale daca ai placerea sa ne primesti...cu cafea de la tine ...sau cafea de la noi. :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Va astept cu mare placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Va astept cu mare placere. ...si poate si matale ajungi poate din intamplare la o intalnire de genul asta ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83931-Nissan-Adventure-Days-second-edition-(iunie-2014) PS ...tot n-am inteles (poate ai explicat mai sus si n-am fost eu atent...)cum ai diagosticat si reparat acel motor (scuza-ma nu ma pot abtine :ha:) Sa ai spor ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM bine ca nu am pus mana pe o carte,ca nu aveam timp sa o citesc,deschid topicul.eu zic ca certurile nu prea isi au rostul.e foarte simplu,ovidiu posteaza nr de tel al firmei si punct.mai multe info sunati la firma si aflati.....da chiar sa mergi pina la SM pt un nr de tel mi se pare.....comic Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Mai 27, 2014 Autor Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Dragi colegi, nici eu nu sunt omul caruia sa ii placa certurile (oare cine e) si fiind la mijloc in situatia data inteleg ambele parti. M-am gandit eu ca ar fi frumos sa apara stadiile lucrarii, ce s-a facut, cum s-a facut etc... dar uite ca n-au aparut. Nu pot sa-i cer unui om care isi castiga painea din asta sa posteze public ce a facut pentru ca daca nu vrea... nu vrea si basta. Eu stiu ce a facut pentru ca am vorbit. Ce pot sa va spun este ca am luat masina de cateva zile de la Ovidiu, mai exact vineri noaptea am ajuns la Dorolt, insa de atunci am mai umblat vreo 600km, nu prea am dormit acasa si n-am apucat sa scriu. Patrolul merge muuuuuult mai bine decat mergea, s-au rezolvat toate problemele ce trebuiau rezolvate. Motorul merge bine, trage bine, absolut toate consumabilele sunt noi, mai imi ramane sa-mi revizuiesc suspensiile care se pare ca nu sunt intr-o stare buna dar mai merg, si o bieleta pe spate la sistemul de cuplaj/decuplaj bara stabi. In rest, cand am ajuns acolo si am cerut una alta pentru masina ce mai imi lipseau le-am primit asa cadou, nu mi-a cerut bani nimeni. Masina era curata, spalata interior exterior, motorul bec, iar motorul vechi in portbagaj impreuna cu toate alte celea ce s-au schimbat. Revin la un detaliu important: eu am ajuns vineri noaptea la ora 23 sa iau masina, atunci am putut, iar cand am dus-o era duminica. Am ajuns in Satu Mare, de fiecare data am fost luat dus/adus etc, si nu mi-a reprosat nimeni "de ce ai venit azi/la ora asta" etc. Ceea ce eu pe unde am umblat nu am prea intalnit. Zic ca se poate inchide, o sa deschid topic pentru masina asta pentru ca mai urmeaza sa-i fac una alta si acolo pun eu poze stati linistiti :) EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 (editat) Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Eu iti inteleg foarte bine punctul de vedere. Dar din punctul meu de vedere ca si user ...nu-mi plac topicurile astea nici de draci ... Cu ne ne-ar ajuta pe noi ca useri un topic de genul: s-a stricat masina, a reparato Ovidiu. Punct, la revedere. Cum sa folosim acea informatie? Nu zice nimeni sa se scrie romane...dar cateva informatii ar putea sa dea atata timp cat s-a deschis acest topic aici ...LA TEHNIC! Atata timp cat acest topic nu contine nimic legat de tehnic ...cred ca aceasta discutie e direct ...de "discutii diverse". Si eu zic sa nu inchidem discutia inca, sa o mai lasam deschisa cateva zile ...poate apar chiar si in ceasul al 12-lea cateva detalii tehnice ... :wink: Iar comunitatea asta de Nissan, aici pe forum si in afara ei o vad in cativa ani asa (poate ca e doar o viziune optimista dar eu asta mi-as dori): -sa existe o baze de date de documentatie de care sa beneficieze gratuit toti cei interesati -sa ne impartasim atat reusitele cat si nereusitele (greselile) -sa ne expunem problemele si sa gasim impreuna solutii la aceste probleme -sa facem schimb de informatii de ordin tehnic (ce si de unde sa luam) in asa fel incat totul sa se faca transparent si economic -sa colaboram cu reprezentatele, ateliere de hobby, atelierele care produc masini de offroad (tubularele) -sa ne intalnim anual sa ne vedem live fiarele care si cum au evoluat -sa ne ajutam intre noi prin asistenta tehnica (depanare si/sau furnizare piese) ori de cate ori avem posibilitatea samd Nimeni nu fura businessul nimanui ... chiar daca acel cineva traieste din asta sau lucrurile se fac doar din hobby... Toti avem cate ceva de invatat, niciodata nu poti spune ca stii totul, indiferent ca te numesti Ovidiu si repari Nissan de 30 de ani sau te numesti Gigel si ti-ai luat ieri Nissan. Editat Mai 27, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Yonut.....eu inteleg prea bine ce doresti sa transmiti tu cu cele scrise mai sus..... Sunt disponibil 24/24 pt cine doreste sa ma contacteze,dar sincer nu prea am timp de scris istoriii despre cum am reparat,constatat defectiuni. Mai intervin si eu pe anumite topicuri,cu mici comentarii.....in functie de timp....dar la o discutie,fie ea si telefonica pot detalia. Daca tie iti place sa scri...si scri chiar bine,iti propun sa colaboram.....vb la tel si tu scri aici. In alta ordine de idei,daca discutam de asistentza ,sunt Membru Fondator A-CAR Ro......asa ca va rog sa studiati http://www.a-car.ro.....si putem discuta despre un parteneriat...Mai am o propunere pt voi cei din Fam Nissan......sa va faceti timp sa participati la cursele organizate de noi....curse de rally raid,unde in prima faza se poate veni ca spectator,concurent incepator,sau asistentza....... Cursele se organizeaza in diverse judetze....si promit sa va tin la curent. NU uita Yonut de propunerea facuta mai sus.....0733507026. Cu respect. Dr.Nissan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Dok Nissan, Eu am o problema ...nu stiu sa fac pe prostu ... si as mai avea inca o problema ...nu ti-am scris ceea ce ti-am scris doar ca sa-ti scriu...Daca o dam in mistouri ...cat esti tu de doctor atat sunt eu de capcaun... adica ti-as putea raspunde in acelasi stil pe care il folosesti matale cel putin doua luni incontinuu, saptamana de saptamana, zi de zi, ora de ora, minut cu minut ...fara sa ma repet. Si a treia problema, cand s-a predat diplomatia la scoala, am scos satarul si i-am taiat doua deste la profesor...ala aratator si ala din mijloc ... :wink: N-am de gand nici sa fac pe secretara si nici sa o dam in diverse. Ti-ai facut cont aici, ai scris in comunitate, daca ai ceva de spus ...SPUNE! Nu o dam in talanga-balanga ... Gandestete ca acel efort nu il faci ptr mine ...ci ptr vreo cei aproape 800 de useri activi de pe forum utilizatori Nissan. Singurul parteneriat pe care il putem face din punctul meu de vedere ... "familia" Nissan cu doctorul Nissan... este un parteneriat legat exclusiv PE INFORMATIE. Eu nu merg la curse ...deci mai putin ma intereseaza realizarile dumitale de la curse, concursuri sau alte intreceri. Noi calcam muntele sa respiram aer curat, sa ne deconectam de la viata tumultoasa de zi cu zi, sa vedem ce si cum putem samd ...si asta fara a ne uita la final ce timpi am scos. La concursuri nu vin ... decat daca ramane vreunul impachetat intr-o vagauna si nu poate sa iasa ... am ceva experienta in recovery dobandita prin cateva proiecte facute sau nu publice. De ce ti-am scris toate astea? ...Cand mai sus te-am intrebat baietii cum se face ai zis asa ..."nu m-a intrebat nimeni ca spuneam". Cand te-am intrebat inca o data ...ai dato in abstractisme. Stiu de dumneata de ceva timp, inca de cand am auzit motorul lui Mihai (patrolul negru), am dosarul la sertar cu tot ce trebuie. Chiar ma intrebam cand o sa apari si in comunitatea online. La final ...iti fac urmatoarea precizare ...vorbesc strict in numele meu personal, nu reprezint comunitatea Nissan sau vreun alt utilizator de Nissan, nu reprezint nici un club si nici o entitate din domeniu. M-as bucura sa participi activ la discutiile tehnice ptr a ajuta userii ...in diverse probleme. Nu doar sa arunci pisica si dupa aia sa faci pasul inapoi ... O seara cat mai placuta, Ionut consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM O seara cat mai placuta, Ionut Brutal zis.... dar sunt totusi cateva chestii bine punctate. In fond, de aici am aflat multa chestii utile. Am dat peste oameni care au dorit sa ma ajute si m-au ajutat. Asta e scopul unui forum. PS.Citez un clasic in viata "O afacere nu se duce de la un surub".... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 (editat) Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM Poate ne spune @trenu ce s-a facut si cum s-a facut. Este topicul lui. Eu daca vreau sa aflu ceva, caut pe forum. Pentru mine este important sa aflu daca se poate face, si unde se poate face. Pentru altii este foarte important si cum se face. Eu si daca as sti, tot nu m-as apuca de reparat, pentru ca nu imi place. Am avut ocazia sa vorbesc cu @Ovidiu, si nu cred ca intentia a fost ca sa persifleze pe cineva. Din cate stiu chiar nu are timp. Nu sunt avocatul nimanui. Dar acest topic nu a fost deschis de el, si nu cred ca este obligat sa explice aici tot ce a facut. Il inteleg pe @Yonutz, e bine pentru forum si pentru noi ca sa aflam cat mai multe. Pe de alta parte, nu poti sa-l fortezi. Nu strica un plus de rabdare si un ton mai prietenos. Si respect intre noi. Sper ca nu sunt off topic.:tk Editat Mai 29, 2014 de adrian03 PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate