Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM

trenu

Postări Recomandate

Re: Resuscitare motor Y61 2.8 la Ovidiu la Dorolt, SM

Yonut....spor la scris,la batut muntele,la respirat aer curat.....si ca sa nu uit....multumesc pt invitatie la intalnirea voastra de la Sibiu. Invitatia la curse,era un motiv de a socializa.....dar atat ai inteles tu.....iar de parteneriat......trebuia sa citesti mai cu atentie nu printre randuri. Cine are nevoie de mine,de ajutorul meu si se afla prin zona.....am sa-l ajut cu mare placere. Legat de proiectele mele......sunt mandru de ele,sunt apreciate de altii si ...cam atat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ovidiu,

N-am citit printre randuri, dar cand ai bagat-o paia cu "dr. Nissan" mi-am pierdut brusc interesul ...de a te cunoaste. Stii de ce? Nimeni, absolut nimeni nu e "doctor", nici macar japonezul ala de a cacat masina asta pe banda de productie... Auto-asumarea unor titluri din familia "honoris causa" ma lasa rece ca pe baba aia ce zace tapana in cosciug langa o suma mai mare sau mai mica, para, de garoafe.

Daca exista interes de socializare cu bucurie te astept oricand si oriunde... si in cv la capitolul foste, actuale si viitoare realizari, performantele nu sunt necesare.

Stiu de A-car ...cine sunt si cu ce se ocupa. Eu fac parte dintr-un "altfel" de a-car, un a-car care functioneaza pe baza unui telefon si nu are in spate absolut nici un interes de ordin material. Indiferent ca e vorba doar de o informatie sau de o operatiune ampla de recovery.

Iar la capitolul proiecte, de capitotul fiare nu ma leaga nici un fel de realizari. In schimb, proiectele de care eu sunt extrem de mandru ...sunt din cu totul alta categorie ...ele sunt in mare parte legate de oameni ...

Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi si ne putem vedea in tihna de proiectele noastre mai mari sau mai mici, legate de oameni sau fiare... Asta ptr ca intr-o egala masura suntem la fel si acelasi timp ...usor diferiti.

Numa' bine,

Ionut

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu nu stiu cum s-a facut ce s-a facut, mi-ar fi placut sa fi fost acolo sa vad cum se desfac si fac toate dar nu am putut sa fiu.

Pot sa constat doar urmarile. Si sunt multumit de ce s-a facut.

Pot sa observ ca masina functioneaza asa cum mi-as fi dorit sa functioneze si -cu parere de rau ca alte informatii nu mai am pentru restul comunitatii- pot sa-l recomand pe Ovidiu altora. E mai scump ca altii, insa la operatiuni de genul asta prefer sa dau un ban in plus pentru o lucrare la care sa am garantie.

Oricum, la orice alta operatiune ma bag eu si cu varul meu care se pricepe la mecanica si macar acolo imi iau eu responsabilitatea decat sa dau banii unui service care sa nu-si asume decat incasarea de facturi. La mine in zona n-am gasit un service care sa fie serios si sa si stie Nissan 4x4.

Rog un moderator sa inchida topicul. Patrolul a fost resuscitat cu succes.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare