soimu Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 sunt tare sensibil la zgomote venite de sub masina, asa ca mereu caut si verific cele mai mici jocuri. Am un "dong" cand rulez cu mai mult de 30 km/h pe drumuri foresiere si iau cate o denivelare (nu neaparat groapa) cu roata dreapta fata, din ce am observat atunci cand roata dreapta fata urca peste ceva . Am cautat bucsele...toate milner si toate bune, cu suruburile bine stranse. am cautat pivotii si rulmentii , totul perfect. la ce naiba sa ma mai uit ca deja sunt satul de stat sub ea cu levierul in mana. multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: toncane ceva sub masina... ... iesapamiiientu' de traversa ? ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 (editat) Re: toncane ceva sub masina... M-au capiat si pe mine asemenea zgomote. Dupa ce am schimbat tot, zgomotul era tot acolo :-( L-am "dovedit" pana la urma. Batea caroseria in bara metalica. Am "mesterit" tamponul din dreapta fata si gata. Editat Mai 6, 2014 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: toncane ceva sub masina... ... iesapamiiientu' de traversa ? ... noooo, asta nu, face cu totul altfel "dong-ul" forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: toncane ceva sub masina... M-au capiat si pe mine asemenea zgomote. Dupa ce am schimbat tot, zgomotul era tot acolo :-( L-am "dovedit" pana la urma. Batea caroseria in bara metalica. Am "mesterit" tamponul din dreapta fata si gata. nu e asta...am 5 cm distanta...body liftul... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: toncane ceva sub masina... Sa fie ala care se cheama amortizoru" ???..... :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 8, 2014 Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: toncane ceva sub masina... Sa fie ala care se cheama amortizoru" ???..... :old sa stii ca se poate ma duc astazi sa le dau jos sa le verific forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate