Ionnul Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 (editat) Dupa ce m-am chinuit acum ceva timp sa schimb becurile la faruri, iar a cazut napasta si s-a ars un bec de pozitie. Toate bune si frumoase cand am vazut ca nu am cum sa-l schimb :( .. de curiozitate am desfacut plasticul de la o roata (nu stiu cum se numeste), ca sa pot baga mana pe sub aripa. Hai ca am vazut ce si cum, becul de semmalizare se schimba ok...dar, pe cel de pozitie (mama lui de bec)...nici nu pot sa-l scot macar din far. Daca il trag in spate se loveste de ceva pe acolo. Deci am nevoie de ajutoooorrrrrr. Cum schimb blestematul ala de bec? Multumesc Editat Aprilie 9, 2017 de Astral Hmmm, .....Patrol....ceva deosebit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: schimb bec pozitie y61 '99 Lampa de pozitie (care este impreuna cu semnalul ) iese de acolo. ai un chipling mic deasupra ei si un surub care este in spatele farului. Este mai lung (15 cm) de care trebuie sa tragi , nu este pe filet. Dupa ,tragi cu nadejde de lampa.Spor la treaba !!!!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 (editat) Re: schimb bec pozitie y61 '99 ia vezi aici, nush cum e la astea din '99 dar nu ar trebui sa fie diferenta prea mare. cu poze e mai bine http://www.patrol-gr.net/pages.php?pageid=324 Bafta Editat Aprilie 9, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
huskyuk Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Re: schimb bec pozitie y61 '99 Salutare. M-am chinuit azi 1 ora sa schimb pozitia pe dreapta la al meu Y61 din '99. Fara succes... Am scos surubul lung, am scos kiplingul ala, dar blocul ala optic nu vrea neam sa iasa afara. Se misca vreo 1cm maxim in fata, apoi parca se blocheaza in ceva. Cat de tare trebuie tras de el?! Mersi mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Re: schimb bec pozitie y61 '99 Uita-te si pe link-ul pus mai sus de colegul @alexei pentru ca restul discutiei o luase razna despre overfendere si am mutat-o pe un alt topic. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Re: schimb bec pozitie y61 '99 Salutare. M-am chinuit azi 1 ora sa schimb pozitia pe dreapta la al meu Y61 din '99. Fara succes... Am scos surubul lung, am scos kiplingul ala, dar blocul ala optic nu vrea neam sa iasa afara. Se misca vreo 1cm maxim in fata, apoi parca se blocheaza in ceva. Cat de tare trebuie tras de el?! Mersi mult Iese, iese, uita-te atent, are un clips care se infige in far, la partea de jos parca, nu mai tin minte exact, n-am mai umblat demult pe la faruri. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate