Cristi S Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Re: CR-V 1.6 i-DTEC 2014 Salut. La ce viteza ai obtinut acest consum? Incep sa fiu din ce in ce mai interesat de acest model. Am ajuns la concluzia ca un 4x4 este util o perioada scurta intr-un an, iarna cand ninge puternic (cateva saptamani cel mult) si la ocazionalele plimbari off-road. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 Re: CR-V 1.6 i-DTEC 2014 Buna seara ! Acel consum este cel care il arata computerul de bord. Este consumul mixt. Prin oras s-a mers regulamentar. Pe autostrada la 120 km/h si de foarte putine ori la 130, 140 sau 150 km/h. Toate acestea s-au intamplat cu functia ECON activata si cu sistemul START/STOP dezactivat. In concediu vom parcurge un drum lung, si anume Spania-Franta-Italia-Austria-Ungaria-Romania, dupa care vom reveni cu un review in privinta consumului si nu numai. 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 Re: CR-V 1.6 i-DTEC 2014 Ne apropiem de facelift cu pasi repezi: http://www.worldcarfans.com/11406187...py-photo-debut 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted August 29, 2014 Author Share Posted August 29, 2014 Re: CR-V 1.6 i-DTEC 2014 Buna seara ! Abia am revenit din concediu. Masina are acum la bord vreo 8200 km. N-au fost probleme, totul ok. Ne pregatim pentru primul schimb de ulei si filtre. Revin cu cateva poze si impresii. L.E -> deocamdata cateva poze: 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chivu gabriel Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Buna seara.Asa cum am promis iata si impresiile despre masina dupa concediu si parcurgerea unor aproape 7000 de kilometri.Kilometri au fost parcursi atit pe autostrada cit si pe forestiere,judetene si comunale. Despre tinuta de drum nu am decit laude. Masina este precisa pe drumuri virajate si permite abordarea curbelor la viteze destul de ridicate fara sa se auda nici un protest din partea cauciucurilor (exemplu Transfagarasan). Nu este deloc zgomotoasa la micile (sau mai marile) denivelari foarte prezente pe drumurile patriei noastre. Este foarte comoda la condus pe distante mari si asta o spun pentru ca pe drumul Spania–Romania am parcurs undeva la 1000 de kilometri in decursul a 15–16 ore si nu m–am simtit extraordinar de obosit si a doua zi am luat–o de la capat dupa 6–7 ore de dormit in masina fara sa simt nevoia unor pauze prea dese.Partea cea mai placuta pentru mine este consumul de combustibil care nu a trecut niciodata de 6 litri la 100. Media consumului a fost de 5,5–5,7 la 100 cu masina incarcata cam tot timpul si cu climatizarea in functiune pe aproape tot parcusul celor 7000 de kilometri. Intrun cuvint sint foarte multumit de masina din toate punctele de vedere si singurul lucru care umbreste aceasta multumire este acel zgomot de care am mai vorbit si care este tot acolo si dupa parcurgerea acestor kilometri.Deci pot spune ca daca cineva este interesat intr–o masina cu care sa faca drumuri lungi, cu destule bagaje si la un nivel de confort destul de ridicat si care pe deasupra are si avantajul unui consum rezonabil si un raspuns bun al motorului in caz de nevoie, Honda CR–V 1.6 I–DTEC este o alegere demna de luat in seama. NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted September 13, 2014 Author Share Posted September 13, 2014 (edited) Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 http://www.turatii.ro/2014/03/04/honda-cr-v-16l-i-dtec-2wd-confort/ Este aceeasi masina care a fost testata de catre Promotor. O mica rectificare: nivelul de echipare este Elegance + Winter pack. Edited September 13, 2014 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted September 14, 2014 Author Share Posted September 14, 2014 (edited) Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Buna seara ! Fara suparare, @MLV8, aveti CR-V 1.6 i-DTEC cumva ? Pe ce va bazati ca sa contrazice-ti impresiile unui posesor a acestei masini ? 1. Partea cea mai placuta pentru mine este consumul de combustibil care nu a trecut niciodata de 6 litri la 100. Media consumului a fost de 5,5–5,7 la 100 cu masina incarcata cam tot timpul si cu climatizarea in functiune pe aproape tot parcusul celor 7000 de kilometri. 2. si un raspuns bun al motorului in caz de nevoie. 1. si anume consumul nu e scazut suficient, iar in unele conditii acesta poate fi chiar mai mare decat la un motor putin mai mare. 2. si mai sunt si ratiunile dinamice de care iti dai seama numai atunci cand trebuie sa faci o depasire sau vrei un demaraj "sa te bagi" intr-un trafic aglomerat ca sa apuci si tu sa nu imbatranesti pe stradutza fara prioritate... M-am legat strict de aspectele care, mai mult sau mai putin, contrazic impresiile scrise de tatal meu. Vreau sa reamintesc ca a marcat ca aspecte pozitive si spatiul oferit de masina si confortul ei. Despre fiabilitatea motorului, este prea devreme sa ne dam cu parerea pentru ca este o motorizare care este disponibila de putin timp pe unele autoturisme Honda. Totusi sa tinem cont ca in Franta si Marea Britanie au oferit garantie 1.000.000 km sau 10 ani pentru Civic sau CR-V cu acest 1.6 i-DTEC. Sa nu uitam de fiabilitatea marcii in general. Zgomotul cutiei de viteze nu este prezent la toate masinile la fel ca a noastra. Spun asta pentru ca pe forumul Club Honda Spirit (forum spaniol pentru ca pe cel romanesc sunt singurul care a prezentat un CR-V cu aceasta motorizare pentru ca in Romania se vinde doar in varianta de echipare CONFORT si daca se doreste o varianta mai echipata asteptarea poate fi foarte lunga, lucru care nu prea convine posibilului cumparator) este un topic cu zeci de pagini in care s-a discutat/se discuta despre acest zgomot si sunt posesori care au norocul sa nu-l aiba. Si pana la urma acest topic a fost deschis ca sa prezentam masina cu bune si cu rele, nu sa discutam daca alegerea noastra a fost cea mai buna sau nu. Noapte buna. :h5 Edited September 14, 2014 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruff Riders Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 "Fara suparare, @MLV8, aveti CR-V 1.6 i-DTEC cumva ? Pe ce va bazati ca sa contrazice-ti impresiile unui posesor a acestei masini ? " Teodor, iti spun eu pe ce se bazeaza: pe ce se bazeaza majoritatea romanilor care se pricep si la fotbal si la politica si la masini.....practic la tot; in general romanii sunt experti la orice, in practica la nimic, dar le place sa-si dea cu parerea. @MLV8 te-ai gandit ca nu toata lumea isi doreste un impozit de aprox. 2.000 euro la masina, sau ca nu toata lumea isi doreste un consum de 15 (probabil pe fiecare roata in parte :ha:) de la motorul de 5 l? Probabil, tot atat cat s-a gandit si mac01 cand a spus: "Nu va luati dupa ce va minte dealer-ul" si "Honda CRV fara motorul de 2,2 si transmisie integrala nu are nicio valoare!". Nu are nimeni pretentii ca CRV-ul 1.6 este masina suprema si perfecta, dar pentru ce a fost el gandit, este super ok. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 ...acestei masini de oras cu gropi in cel mai bun caz... Pai CR-V-ul fara tractiune integrala este fix asta, eu cel putin nu am vazut nicaieri sa se spuna ca acest CR-V cu motor de 1.6 si fara tractiune integrala ar fi un offroader feroce. Iar pentru ce a fost proiectata masina asta sunt sigur ca isi face treaba excelent. Unii probabil sunteti dependenti de reclamele auto mincinoase care ii caracterizeaza pe constructorii europeni, si apoi faceti confuzii. Daca cel mai mare constructor de motoare din lume, Honda (ca gama de motoare, unitati produse si vandute, fiabilitate, inovatie, etc.), a decis sa puna motorul asta pe masina asta, eu sunt sigur ca a stiut ce face. Si inca nu am vazut nici o reclama la CR-V 1.6 i-DTEC fara tractiune integrala, in care sa se prezinte ca masina asta tracteaza avioane, face offroad extrem, rock climbing, urmariri cu James Bond si alte nebunii cum vezi la marcile europene, de mor oamenii la greu cu cotetele lor, incercand sa faca ce au vazut in reclamele de la TV. Imediat or sa mai vina unii sa reclame ca masinuta asta nu are punte rigida pe fata, deci e praf! Cred ca o doza de realism ar ajuta in aprecierea corecta a lucrurilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Noutati pentru CR-V 2015: motor 1.6 i-DTEC cu 160cp si 350Nm. Inlocuieste 2.2 i-DTEC. Va fi AWD si va avea o cutie automata cu 9 trepte (ZF, aceeasi de pe Range Rover). 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Noutati despre masina: am schimbat filtrul de ulei si de motorina. Cel de polen si aer (le vom schimba inainte de vacanta 2015) au fost doar suflate deoarece se prezentau destul de bine si pana la anul nu se vor face multi km (in cele mai multe cazuri masina circula doar in weekend maxim 100 km si in August cand facem mai multi km). S-a schimbat si uleiul de la motor (Castrol 0W-30). Filtrul de motorina este pozitionat cam rau deoarece e putin dificil sa ajungi pana la el (e in spatele motorului, intre motor si caroserie si se poate schimba doar pe dedesubt). 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted October 26, 2014 Author Share Posted October 26, 2014 (edited) Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Noutati: rechemare in service pentru problema cu senzorul MAP (am primit scrisoare acasa). Cica e facut din materiale proaste si cu venirea iernii, de la umiditate, senzorul citeste incorect si ocazioneaza functionarea incorecta a motorului. Lunea trecuta a fost tata la dealer si l-au schimbat. Este necesara si o reprogramare a softului. Senzorul vechi e Made in Germany si e Bosch. Treaba asta e valabila doar pentru motorizarea 1.6 i-DTEC. Edited October 26, 2014 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Noutati pentru CR-V 2015: motor 1.6 i-DTEC cu 160cp si 350Nm. Inlocuieste 2.2 i-DTEC. Va fi AWD si va avea o cutie automata cu 9 trepte... Asta este un lucru excelent, pica foarte bine pe tendinta de cilindree mica si putere mare, corelat cu consum bun. ... (ZF, aceeasi de pe Range Rover). Asta nu stiu daca este chiar asa de bine... Dar deja corceala intre masini a devenit o moda. Mama ei de globalizare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Asta nu stiu daca este chiar asa de bine... Dar deja corceala intre masini a devenit o moda. Mama ei de globalizare! De ce crezi asta? ZF echipeaza (atat cu manuale cat si cu automate) extrem de multe modele de masini! Si asta nu "de ieri-de azi"... O simpla cautare dupa "ZF transmissions" te-ar edifica asupra acestui aspect:wink: Iar ca o particularizare: RR Evoque este numai primul model echipat cu aceasta cutie in 9 trepte si, se pare, a fost cea mai reusita imbunatatire a modelului (nu discutam aici de "ce stie si ce poate" evocul, asta e cu totul alta discutie):grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 De ce crezi asta? Pai nu cred nimic, am zis doar ca "nu stiu". Nu am afirmat ca "nu e bine". :wink: Cat despre globalizare si corceala de masini, e alta poveste... Aproape ca nu mai e nici o diferenta intre masinile astea de unica folosinta. S-au dus vremurile alea cand masinile erau masini, si producatorii de masini se diferentiau intre ei prin produsele lor. Acum incep sa se diferentieze mai mult prin nume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigipunga Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Acum incep sa se diferentieze mai mult prin nume. Asta n-ar fi ceva foarte grav in opinia mea, daca nu ar exista probleme "adevarate" precum asta :http://www.youtube.com/watch?v=jkiv-bWbLIo Pana la urma Teodor4x4 a facut bine ca nu a dat niste bani in plus pentru ... nimic ? still not black enough Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Pai nu cred nimic, am zis doar ca "nu stiu". Nu am afirmat ca "nu e bine". :wink: Cat despre globalizare si corceala de masini, e alta poveste... Aproape ca nu mai e nici o diferenta intre masinile astea de unica folosinta. S-au dus vremurile alea cand masinile erau masini, si producatorii de masini se diferentiau intre ei prin produsele lor. Acum incep sa se diferentieze mai mult prin nume. Explicatia e una singura: e mai simplu si mai ieftin sa platesti licenta pentru un produs, (subansamblu in cazul nostru), gata testat de altii decat sa-ti asumi costurile cercetarii pentru un produs similar... care, poate, nici nu va ajunge la aceleasi caracteristici/performante cu ale "concurentei" Iar, pe de alta parte, la dinamica industriei auto, timpul alocat cercetarii constituie un foarte mare handicap in ceea ce priveste "scoaterea" de produse noi (ca un exemplu: Mitsubishi, producator de turbosuflante, are extrem de multe modele cu licenta Garret: de ce oare?:wink:) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 (edited) Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Cutia asta de 9 trepte e montata si pe Acura TLX 3.5 i-VTEC V6. Au cutie de 8 trepte dezvoltata de ei dar e DCT. @gigipunga, ma gandeam ca despre filmuletul ala e vorba. Se discuta pe HondaFan. Edited October 27, 2014 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi S Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Buna seara. Imi aduc aminte ca am vazut un test asemanator cu vechiul CR-V si un SUV de la Toyota construit pentru americani. Ambele au picat testul. Nu cunosc explicatia dar cineva care are fostul model de CR-V imi spunea ca este incantat de cum se descurca iarna pe zapada, neavand probleme cu transferul puterii intre punti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 (edited) Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Asta n-ar fi ceva foarte grav in opinia mea, daca nu ar exista probleme "adevarate" precum asta: Pana la urma Teodor4x4 a facut bine ca nu a dat niste bani in plus pentru ... nimic ? Lasand la o parte stilul vadit tendentios al guristului care prezinta "problema" la TV, ma gandesc ca este posibil sa-i fi muscat sarpele si pe noii conducatori de la Honda, si acestia sa fi renuntat la sistemul lor traditional de AWD hidraulic, pentru "minunile tehnicii" electronice/computerizate. Si evident, sa si-o fi luat-o cu ocazia asta, cel putin la primele masini echipate cu asa ceva. Sincer, nu stiu ce sistem de 4x4 au pus pe masinile din 2013 si 2014, dar sunt sigur ca daca ar fi fost cel hidraulic, nu avea cum sa se intample "grozavia" aia "adevarata" prezentata de guristul ala (scuze, dar pt mine toti sfatosii astia de pe la TV-uri sunt doar niste guristi...). In nici un caz nu s-ar fi intamplat la o masina noua, poate doar la una foarte veche si cu sistemul 4x4 neintretinut, fara ulei schimbat, etc. Parerea mea. Este posibil, ca tot din considerente economice, sa se fi trecut de la sistemul hidraulic care presupune niste conducte, niste inginerii, niste ulei special, niste service facut profi si la timp, etc, la un sistem electronic "globalist" care sa fi redus cheltuiala per autoturism la numai cateva sute de euro (putine sute) in locul sistemului hidraulic mai complex si mai costisitor. Si asta sa-i fi costat si pretul acestei "rusini" televizate. Adevaratul CRV este asta: Asta este genul de traseu unde si o masina cu cutie de transfer dar echipata cu gume de strada ca CRV-ul asta ar fi avut probleme serioase. Insa CRv-ul s-a descurcat onorabil. Pe vremea cand Honda facea masina asta, bunicul lui Kuga nici nu se nascuse... Nu se nascuse nici ideea de "Kuga"... Eu de asta zic ca corceala asta de masini nu e buna, si nu face bine in primul rand marcilor consacrate. Castiga de aici doar pseudo-hibrizii astia care apar din eprubete, niste mutanti facuti din surubaraie achizitionata de peste tot, ca daca le dai jos sigla si caroseria vezi aceeasi mataraie la toti. Unii nu se mai obosesc sa schimbe nici caroseria, ci doar sigla, am vazut deja multe cazuri de-astea. Si numa' marketingu' este de ei! Apoi, din pacate, producatorii adevarati, sunt nevoiti sa se repozitioneze fata de piata si sa adopte si ei rahaturile de solutii de corceala, si iese fix... corceala. Speculata imediat si cu aplomb de producatorii de corcituri si mutanti. Prin analogie, la fel se intampla si cu offroaderele noastre: se renunta treptat la puntile rigide, la cutiile de transfer si diferentialele blocabile, pentru electronica. Pe producatori ii costa incomparabil mai putin sa puna un cip si un soft per masina, decat sa produca toata fieratania respectiva. Masina devine mai confortabila, mai "desteapta", dar tot mai putin capabila sa faca fata terenului greu, si chiar daca aparent se descurca pentru o perioada de timp, vor pica diverse in cel mai scurt timp. Revenind la acest "nou CRV", daca Honda rezolva problema cu AWD-ul, face un mare pas inainte, pentru ca restul masinii este peste ce ofera concurenta, in clasa ei. Am pipait una la salonul auto si mi-a placut. Eu as fi lasat totusi sistemul hidraulic, mai simplist si batranesc poate, dar mai sigur. Edited October 28, 2014 by Optimus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi S Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Salutari. Tendinta fabricantilor in general este de a externaliza productia si conceperea unor componente ale masinii. Intr-adevar, s-a trecut treptat si la cumpararea si modificarea estetica a unor modele de autoturisme carora li se adauga o alta sigla pe capota, o fata si un spate noi si cateva motoarizari in plus. Dupa parerea mea nu este nici o problema sa achizitionezi cutia de viteze (cutia cu 9 trepte in cazul nostru) de la acest fabricant -ZF- care face numai asa ceva atat timp cat ea se dovedeste fiabila in timp. Important este ca aceasta sa fie compatibila cu tipul de utilizare al masinii, pentru ca exista posibilitatea ca Honda sa nu faca cutii de viteze automate la fel de bune ca cineva care face construieste asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Din cunostintele mele, cam vechi, ce-i drept, Honda nu facea cutii automate pentru diesel, de aceea primele lor masini diesel nu aveau cutii automate, puneau doar pe benzinare. Chiar si motoarele diesel le cumparau initial de la Isuzu daca am retinut bine, apoi de la altii. Cand si-au facut primul motor diesel, proiect propriu, au luat 13 premii internationale, fapt nemaintalnit la alti constructori. Probabil ca daca mai traia Soichiro Honda, alta ar fi fost directia companiei acum. Si ar fi facut si propria cutie de viteze automata pentru diesel, mai buna ca a altora. E adevarat si ce s-a spus mai sus ca exista tendinta externalizarii productiei unor componente, dar revenim tot la aspectul semnalat de mine: corcirea masinilor. Fara sa fiu paranoic, dar astfel apare si posibilitatea ca un meserias bine platit de concurenta sa strecoare o hiba la soft si iaca buleala televizata! Pacat! Sistemul SH-AWD de la Honda chiar era o "smecherie" la "vremea lui", dar probabil ca ajunsese la maximum de performanta si pe hartie cifrele ar fi aratat mai putin spectaculos decat la concurenta cu sisteme electronice, chiar daca in fapt masina se misca mai bine, dar acum conteaza mai mult marketingul si profitul. Adica, tot din amintiri, se stia ca AWD-ul hidraulic de la Honda reactiona in cateva zecimi de secunda, dar probabil comparativ cu sutimile de secunda si gramada de procese executate cu cat se lauda electronicele, dadea prost la marketing. Fara sa fie neaparat mai eficient decat sistemul Honda. Zic si eu... Eu cred ca mai important si relevant este sa asteptam sa apara primele rapoarte si statistici de service (Consumer Report este un etalon), si sa vedem apoi "care e mai buna", din viata reala, nu din reclame la TV si articole de presa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted November 1, 2014 Author Share Posted November 1, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Aici se explica ce si cum despre sistemul AWD la Honda: http://www.awdwiki.com/en/honda/ Raspunsul dat de Honda despre ''CR-V AWD fail'': http://teknikensvarld.se/honda-cr-v-4wd-system-is-not-working-again-163708/ 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 (edited) Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Buna seara, S-ar parea ca dupa schimbarea senzorului MAP consumul a mai scazut... kilometraj actual: 9050. Totul ok. Edited November 30, 2014 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 Re: HONDA CR-V 1.6 i-DTEC, 2014 Buna ziua ! Consum 5,5l la un drum pana la munte si inapoi (~300km). An Nou Fericit tuturor ! 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts