yknot Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Si uleiul din punte nu a iesit?... ca semeringul nu mai avea asezare... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Si uleiul din punte nu a iesit?... ca semeringul nu mai avea asezare... ultima bariera era etansarea rulmentului, dar in tambur era o marmelada de pamant cu ulei si lichid de frana. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări ultima bariera era etansarea rulmentului, dar in tambur era o marmelada de pamant cu ulei si lichid de frana. Eu ti-am zis ca e ceva in neregula cu masina mea dar tu, nu si nu, imi ziceai: "las-o ba, da-o dreaq ca merge" :ha: :ha: :ha: Ma bucur insa ca in sfarsit voi avea si eu masina de offroad :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Si inca cu blocant FATA!!!:y Imi lasa gura apa! Nu ne mai putem tine dupa tine!:cr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Problema cu bucsele de la rulment am patit si eu....diferenta a fost ca eu am pierdut si ulei si a fugit si roata putin afara...rezolvare romaneasca : 2 afturi sudura mici. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări barzaunele sa lasa greu imblanzit. astazi iar ne-a tras-o pe la discurile de spate, unde la montajul final am remarcat ca portetrierul atinge de disc. maine frezam 2mm din suport si totul se aliniaza perfect. de suparare am fabricat suportul pentru pompa servo si l-am montat de proba pe motor. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 6, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări barzaunele sa lasa greu imblanzit. astazi iar ne-a tras-o pe la discurile de spate, unde la montajul final am remarcat ca portetrierul atinge de disc. maine frezam 2mm din suport si totul se aliniaza perfect. de suparare am fabricat suportul pentru pompa servo si l-am montat de proba pe motor. [ATTACH=CONFIG]216877[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]216878[/ATTACH] Oho, arata frumos pompa. Vezi ca suruburile si bucsa distantiera de aluminiu se afla in masina. Ai folosit etrierii mei de opel sau aia ai tai de golf? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Ai folosit etrierii mei de opel sau aia ai tai de golf? cei de opel erau oversized pentru samurai spate, am folosit unii de audi care sunt 90% identici cu cei de golf/polo. am fabricat conducte noi de cupru si in seara asta barzaunele o sa aiba frane. hm, ce poate sa mai mearga rau? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 (editat) Re: Am băgat Bărzăunul la modificări la 23:45 Barzaunul a parasit garajul dupa prima serie de modificari. dimineata merge la drive-test, la iesirea de la Prislop.. fara amortizorul urias de directie de provenienta Calmini, directia este mult mai usoara si nu vobleaza rotile. deloc! sa fie de la kingpinii cei noi si bine stransi? franele disc pe spate functioneaza bine, a durat ceva pana s-au aerisit, dar pedala este ferma. mai trebuie reglata frana de mana pe cardan, dar se rezolva maine in parcare la Petrom. Editat Iunie 8, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Iunie 7, 2014 Partajează Postat Iunie 7, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Eu astazi termin de montat servodirectia. Sa inteleg ca ar fi mai bine sa renunt la amortizorul de directie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Eu astazi termin de montat servodirectia. Sa inteleg ca ar fi mai bine sa renunt la amortizorul de directie? la samurai, dupa montarea servodirectiei, amortizorul de directie este cam inutil. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Am inteles, multumesc... M-am mai si chinuit sa polizez bratul casetei de Vitara, sa-l gauresc, asta este... Data viitoare intreb inainte sa ma apuc de modificat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Frumoasa lucrare ce faceti voi aici, eu insa as fi vazut altfel prioritatile, decat blocant fata cu 1000E mai bine facem conversia pe elicoidale, sau poate daca mai plusai ceva puneai chiar coilovere si aveai flex de nici nu bagai de seama ca ai diferentialul fata liber. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări a venit randul puntii spate. s-au inlocuit talpile pe care stau arcurile, pentru ca dupa cum stiti, la ultima iesire proprietarul le-a distrus. au fost cumparate de la lowrangeoffroad.com, desi avea si optiunea de a le achizitiona local. grupul spate se prezinta bine, desi din el a curs un litru de zeama neagra. angrenajul conic are jocul cam mic, dar nu-l mai deranjam. a fost resudat suportul reductorului de pe lonjeronul stanga care era desprins de ceva timp. in week-end merge la padure, iesirea de test, inainte de TOE. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Frumoasa lucrare ce faceti voi aici, eu insa as fi vazut altfel prioritatile, decat blocant fata cu 1000E mai bine facem conversia pe elicoidale, sau poate daca mai plusai ceva puneai chiar coilovere si aveai flex de nici nu bagai de seama ca ai diferentialul fata liber. Blocantul fata a fost achizitionat SH de la un prieten. I-au lipsit cateva componente insa l-am reconditionat. M-a dus undeva la 1800ron. Coilovere... poate la anu dupa ce-mi cumpar inca un sam de rezerva ca sa nu stau pe bara pe durata lucrarilor. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări a venit randul puntii spate. s-au inlocuit talpile pe care stau arcurile, pentru ca dupa cum stiti, la ultima iesire proprietarul le-a distrus. au fost cumparate de la lowrangeoffroad.com, desi avea si optiunea de a le achizitiona local. grupul spate se prezinta bine, desi din el a curs un litru de zeama neagra. angrenajul conic are jocul cam mic, dar nu-l mai deranjam. [ATTACH=CONFIG]217809[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]217810[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]217811[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]217812[/ATTACH] a fost resudat suportul reductorului de pe lonjeronul stanga care era desprins de ceva timp. in week-end merge la padure, iesirea de test, inainte de TOE. Acuma singurul lucru care s-ar mai putea intampla este ca acei biscuiti sa se zmulga cu tot cu "carnea" puntii :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări la inaugurare sa ne incanti ochii cu un filmulet.BAFTA in continuare Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 (editat) Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Iata ce am reusit sa finalizez la masina din randul celor propuse: - planetare HD + blocant ARB la puntea fata (pe spate avem deja) - OK - de asemenea revizie completa puntea fata - OK - mutat cutia de relee troliu sub capota motorului - pentru alta data - comenzi troliu din cabina - alta data - schimbare cablu si fanta troli: cablu sintetic + fanta aluminiu (nu roz :grin:) - se face in seara asta - servodirectie Omega (adica finalizarea acestei povesti) - alta data - brat mercedes + drag link adaptat corespunzator - OK - proiectoare fata - alta data - proiector spate - alta data - frana de mana pe cardan - OK - conversie la frane pe discuri spate - OK - bara HD spate - alta data - scut rezervor - alta data - scut diferential fata - nu s-a potrivit, trebuie ajustat inainte de a fi sudat - decupare aripi fata pentru o mai mare cursa a puntii - alta data - diverse alte reparatii de intretinere - OK Ce i-am facut in plus fata de cele propuse mai sus este sudarea unor suporti de arcuri HD pe punte care sa nu-i mai permita acesteia rotirea axiala. Am o intrebare ghicitoare pentru voi, ce reprezinta obiectul din poza atasata? :grin: Editat Iulie 3, 2014 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Noua ta traversa de la reductor KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Noua ta traversa de la reductor Nu, este tabla de atarnat diverse la oglinda retrovizoare. Nici io n-am inteles la ce foloseste si cum se monteaza, dar i-am facut omului placerea. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări :oo Doamne fereste sa dai un cap la tabla aia! .... ca samuraiul e cam zbuciumat. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: Am băgat Bărzăunul la modificări Chiar sunt curios cum se foloseste "minunea"....poate pot sa o folosesc si eu :)) ....sa devina un trend, daca ai samurai..neaparat sa ai si obiectul... Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate