minitehnicusro Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 (editat) Ieri la iesirea saptamanala, am vrut sa cucerim Piciorul Mierlelor pe un alt drum decit cel cunoscut. Din cauza conditiilor meteorologice si a unor probleme organizatorice nu am reusit, dar suntem pe aproape. participanti: 3xsamurai, 2xpatrol, 1xtoyota, 1xterrano bogdankali johnny_r0 iulianul dansoare giorgel sabaugigel gedaci2005 Dupa citeva ore de patinaj, am plecat la Piciorul Draganului, unde am urcat fara mari probleme si apoi am coborat pe Piciorul Vornicului. Aici a fost distractie mare, in padure drumul era patinoar, iar masinile mari au trebuit sa fie asigurate pe coborare. Editat Mai 18, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai Eu cred ca nu v-am incurcat ce Toyota echipata cu MT de la BTG MK2 uzate pe jumatate? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 (editat) Re: Piciorul Mierlelor 17 mai Cateva poze Editat Mai 18, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai Piciorul Mierlelor 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai Piciorul Dragan 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai Piciorul Vornicului 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 (editat) Re: Piciorul Mierlelor 17 mai O zi superba! Desi am fost 7 masini, ritmul a fost sustinut, am muncit toti cot la cot. Am fost o echipa pe cinste, asta este unul din lucrurile pe care le iubesc la iesirile noastre! Vremea a tinut cu noi, iar noroiul a fost ....bogat, suficient pentru toti:grin: Traseele propuse de Mini s-au ridicat la inaltime, ca intotdeauna, nu ma mai satur de ele! Ahh, ce urcare pe Piciorul Draganului! M-am dat cu sete :banana si am coborat cu pofta Piciorul Vornicului, m-am crucit ca l-am urcat saptamana trecuta :ha: Nici "preludiul" de pe langa Piciorul Mierlelor nu a fost de lepadat... Mini, faine pozele, dar ai si avut material :wink: La fel si eu pentru film: plin cu "picanterii": [video=youtube_share;ymSi-gc9RvA] Editat Mai 18, 2014 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 (editat) Re: Piciorul Mierlelor 17 mai Coborare pe piciorul Voinicului Editat Mai 18, 2014 de Johnny_r0 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai Iuliane ce crezi ca zice Andreea de filmarea asta?:wtf1::op [video=youtube;O1F-WYeHNck] Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai :uameni ceva...rau de inaltime, ameteli... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai [video=youtube_share;qJ0aqIjMu-s] 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai De pe la min 9:00 mi-au stat ceva copaci in cale :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai Eu l-am cautat pe unul daca nu-l gaseam era deraj mare Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Re: Piciorul Mierlelor 17 mai Am mai gasit un filmulet Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate