Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piciorul Mierlelor 17 mai

minitehnicusro

Postări Recomandate

Ieri la iesirea saptamanala, am vrut sa cucerim Piciorul Mierlelor pe un alt drum decit cel cunoscut.

Din cauza conditiilor meteorologice si a unor probleme organizatorice nu am reusit, dar suntem pe aproape.

participanti: 3xsamurai, 2xpatrol, 1xtoyota, 1xterrano

bogdankali

johnny_r0

iulianul

dansoare

giorgel

sabaugigel

gedaci2005

Dupa citeva ore de patinaj, am plecat la Piciorul Draganului, unde am urcat fara mari probleme si apoi am coborat pe Piciorul Vornicului.

Aici a fost distractie mare, in padure drumul era patinoar, iar masinile mari au trebuit sa fie asigurate pe coborare.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Piciorul Mierlelor 17 mai

O zi superba! Desi am fost 7 masini, ritmul a fost sustinut, am muncit toti cot la cot. Am fost o echipa pe cinste, asta este unul din lucrurile pe care le iubesc la iesirile noastre! Vremea a tinut cu noi, iar noroiul a fost ....bogat, suficient pentru toti:grin:

Traseele propuse de Mini s-au ridicat la inaltime, ca intotdeauna, nu ma mai satur de ele! Ahh, ce urcare pe Piciorul Draganului! M-am dat cu sete :banana si am coborat cu pofta Piciorul Vornicului, m-am crucit ca l-am urcat saptamana trecuta :ha: Nici "preludiul" de pe langa Piciorul Mierlelor nu a fost de lepadat...

Mini, faine pozele, dar ai si avut material :wink:

La fel si eu pentru film: plin cu "picanterii":

[video=youtube_share;ymSi-gc9RvA]

Editat de iulianul
Link spre comentariu

Coborare pe piciorul Voinicului

Editat de Johnny_r0
Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Iuliane ce crezi ca zice Andreea de filmarea asta?:wtf1::op

[video=youtube;O1F-WYeHNck]

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare