Filip Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Unde gasesc niste banda de cauciuc lata cam de 40 cm sa-mi fac aripi noi la masina? Am fost in Targ la Vitan si n-am gasit, poate nu am stiut unde sa caut. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Aripi din banda de cauciuc Mai vand astia prin Jilava niste deseuri de cauciuc cu insertii de panza,sunt foarte rezistente dar si destul de rigide,daca gasesc maine dimineata in drum spre birou iti cumpar o bucata sa vezi daca este ce iti trebuie. In cazul in care gasesc maine dimineata te sun sa vi sa o iei. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Aripi din banda de cauciuc Salut, Vezi la traco aici http://www.tracoservice.ro/ro/produse/detalii/114-Protectie_aripa_cauciuc__overfender_ Si am mai gasit si aici: http://autoacc.ro/accesorii-off-road/aparatoarele-de-noroioverfendere-bushranger/ Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Aripi din banda de cauciuc Sorin, Filip cauta o banda mai lata ...era unu manolo la Tg Jiu care vindea asa ceva (banda avea in jur de 10cm latime)...caut anuntul lui si revin. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Aripi din banda de cauciuc Banda transportoare de pe la balastiere... poate stii pe cineva. Sau pres de vagon de TIR... gasisem pe net pe la vreo 130 ron... si asta chiar ca are vreo 40 latime. Si mie imi trebuie, dar inca nu e gata masina si deocamdata nu este o prioritate. Daca aveti alte idei, va ascult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Aripi din banda de cauciuc incercati si pe la furnizori de materiale: http://www.emsaindustriale.ro/covor-cauciuc.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Aripi din banda de cauciuc Sorin, Filip cauta o banda mai lata ...era unu manolo la Tg Jiu care vindea asa ceva (banda avea in jur de 10cm latime)...caut anuntul lui si revin. :op Mea culpa. Nu am fost atent la latime (40cm...) aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Aripi din banda de cauciuc Daca presul de camion iti e in regula ...cauta ATP exodus ...cred ca ala are cel putin 30 cm ...si e destul de dur ...din cate am vazut... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate