claudiu12 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Salut baieti. Baieti in urma verificarilor trebuie sa imi inlocuiesc si suspensia la discovery *94, dar nu as vrea sa tai din aripi, ce ma sfatuiti? O data cu suspensia vreau sa pun si roti de 30 sau 31 nici aici nu stiu care sunt mai indicate ca dimensiuni, pret calitate, am tot auzit de simexuri. Astept sfaturi de la voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Suspensie discovery I ? uita cine vrea suspensia mea, un lift de 5 cm e tot ce trebuie pentru 31! simexuri daca te dai bine, ceva MT daca vede asfaltul mai des.. Suspensii sunt destule, alea bune scumpe!! spor la cautari Iti dau un PM cu a mea.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Salut baieti. Baieti in urma verificarilor trebuie sa imi inlocuiesc si suspensia la discovery *94, dar nu as vrea sa tai din aripi, ce ma sfatuiti? O data cu suspensia vreau sa pun si roti de 30 sau 31 nici aici nu stiu care sunt mai indicate ca dimensiuni, pret calitate, am tot auzit de simexuri. Astept sfaturi de la voi. Citeste cu atentie topicul asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38388-Tire-fitment-guide-Discovery si vei gasi raspunsurile necesare la toate intrebarile legate de suspensie la Disco. In general, incearca sa citesti ce s-a mai scris prin sectiunea Discovery a forumului si fa-ti rost de setul de manuale (RAVE), vei capata mai multe cunostinte despre masina decat punand intrebari despre ce-ti aduci tu aminte ca mai vrei sa faci... Parerea mea:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu12 Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Suspensie discovery I ? nu il folosesc pe sosea, doar padure si zapada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Suspensie discovery I ? asa arata ale mele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu12 Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Multumesc pentru sfat. Nu stiu tu daca iti mai duci aminte de cum ai fost si tu la inceput ... poate ti-ar prinde bine. Daca te derajeaza cand cineva intreaba pe acest forum ceva si tie ti se pare nepotrivit, pote cand intrbi si tu ti se intampla la fel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Multumesc pentru sfat. Nu stiu tu daca iti mai duci aminte de cum ai fost si tu la inceput ... poate ti-ar prinde bine. Daca te derajeaza cand cineva intreaba pe acest forum ceva si tie ti se pare nepotrivit, pote cand intrbi si tu ti se intampla la fel... Salutare, Cred ca l-ai inteles gresit pe colegul Teedy Bear, a vrut doar sa te indrume catre un topic si o sectiune unde ai raspuns la toate intrebarile tale. Referitor la suspensie, ca sa poti pune anvelope pe 30 sau 31 iti trebuie suspensie +2=+5cm. Suspensie arcuri + amortizoare eu ti recomand Terrafirma( asta am si eu pe masina si sunt f multumit), care este destul de rezistenta si ok la pret. Referitor la anvelope te sfatuiesc sa citesti mai mult legat despre simex, masinile noastre cu transmisie stock sunt destul de sensibile la simex, eu iti recomand MT-uri. La anvelope pe 31 s-ar putea sa trebuiasca sa tai putin din aripi ca sa nu iti atinga la flexari. Seara buna. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu12 Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Multumesc ALEXEY. Se poate sa ai dreptate, dar uite cum mi-ai raspuns tu. Cu siguranta o sa tin cont de sfaturile voastre, este binevenit sa ne consultam. Intre timp am cautat in uk si am gasit kit suspensie de la teraafima, multumesc inca odata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Claudiu,sigur l-ai inteles gresit pe colegul Teddy - poate il vei cunoaste candva si ne vei da dreptate. Noi astia cu LR ne cunoastem,suntem prieteni si nu ne inflamam asa usor!:old Revenind la ce te intereseaza,pune-i un kit +2" (ai de unde alege) si gume 245/75/16,e cam maxim ce duce Disco fara interventii majore....eu am taiat un pic la pasajul spate,la flexari grave dai cu toata in aripa. Daca nu mergi pe sosea pune-i simecsi linistit,grija cu talpa si nu rupi nimic. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu12 Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Mulutumesc, sean. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Claudiu,sigur l-ai inteles gresit pe colegul Teddy - poate il vei cunoaste candva si ne vei da dreptate. Noi astia cu LR ne cunoastem,suntem prieteni si nu ne inflamam asa usor!:old de aia și facem întâlniri prin țară... :) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu12 Postat Mai 25, 2014 Autor Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Salutare baieti. maine imi vin telescoapele de la terrafirma doar telescoapele ca imi mai trebuie si cauciucurile si mai am ceva probleme pe la motor.apropo, stie cineva am gasit ceva furtunase de vaccum cred eu ca sunt in spatele motorului deasupra de cutia de viteze care sunt taiate sau iesite de undeva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 (editat) Re: Suspensie discovery I ? ....am gasit ceva furtunase de vaccum cred eu ca sunt in spatele motorului deasupra de cutia de viteze care sunt taiate sau iesite de undeva. sa nu fie tuburile de aerisire de la cutiile de vitreze/transfer...ca acolo ies, in spatele motorului...de obicei sunt indoite in jos sub forma de U la capat Editat Mai 25, 2014 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu12 Postat Mai 25, 2014 Autor Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: Suspensie discovery I ? O sa vrific saptamana asta. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu12 Postat Mai 25, 2014 Autor Partajează Postat Mai 25, 2014 (editat) Re: Suspensie discovery I ? [ATTACH=CONFIG]216068[/ATTACH]Deasupra pe chiulasa,pe la mijlocul ei este un bulb la care imi vin 2fire. Pe langa aceste 2 fire mai am 5 fire taiate care nu stiu de unde vin si unde ar trebui sa fie conectate.daca ma poate ajuta cineva,dau o bere,2,3... Editat Mai 26, 2014 de claudiu12 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Salutare baieti. maine imi vin telescoapele de la terrafirma doar telescoapele ca imi mai trebuie si cauciucurile si mai am ceva probleme pe la motor.apropo, stie cineva am gasit ceva furtunase de vaccum cred eu ca sunt in spatele motorului deasupra de cutia de viteze care sunt taiate sau iesite de undeva. \vacum la saracia asta nu ai decat pentru frana Atat.Mai ai furtune de diametru 6mm care sunt de fapt de respirat din punti, cutie.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Pune si tu ceva poze, si indica in poza locul de care intrebi. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Deasupra pe chiulasa,pe la mijlocul ei este un bulb la care imi vin 2fire. Pe langa aceste 2 fire mai am 5 fire taiate care nu stiu de unde vin si unde ar trebui sa fie conectate.daca ma poate ajuta cineva,dau o bere,2,3... Pe la mijloc ....nu e la mijloc...si sunt numai sondele de apa./temperatura. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: Suspensie discovery I ? @claudiu12... updateaza-ti profilul/semnatura cu anul de fabricatie si motorizarea. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu12 Postat Mai 26, 2014 Autor Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Salut baieti. Reti, ai dreptate are legatura cu temperatura lichidului de racire, dar si cu cele 2 fire taiate imi indica la bord temperatura normala la apa. Astazi am legat cele 2 fire care au fost rupte dar am mai ramas cu 5 fire care nu stiu unde ar trebui legate. Am deasupra pompei de apa un dop!!! si cred ca nu este original pt ca nu e infiletat complet, pare a fi un aerisitor nu sunt sigur.(o sa il fotografiez), poate si acolo o fi fost ceva bulb sau sonda la car poate se legau din firele astea 5. Va multumesc pt.sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu12 Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Salut baieti, Am revenit dupa ce am reusit sa schimb telescoapele(terra firma), garnitura de chiulasa pt.ca era suflata, am pus si 4 anvelope insa turbo special track, alta viata acum. Va multumesc pentru indrumari, pareri si sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Salut, ce dimensiuni ai la anvelope si cat ai dat pe ele. Ma interesează si pe mine niște MT-uri. Merci. Cu stima LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu12 Postat Iulie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2014 Re: Suspensie discovery I ? salut. eu am 205/80/16. insa turbo special track.(profilul simex) au costat 419 ron / buc. fara transport. nu stiu ce sa zic de MT-uri depinde foarte mult cat folosesti off road masina, e important sa nu te grabesti si sa fi hotarat daca mergi mai mult pe deal eu as alege profilul simex daca nu sunt foarte bune si MT-urile. Mai sunt pe forum discutii despre alegerea anvelopelor in functie de conditiile de utilizare dar nu prea ma stiu cu calculatorul si nu stiu sa iti pun linkul aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Iulie 5, 2014 Partajează Postat Iulie 5, 2014 Re: Suspensie discovery I ? Merci, Claudiu Eu am insa ranger 225/70/16 AT, dar vreau sa-mi fac si un set de MT sau simex. Asta pentru perspectiva, mai am de lucru încă la partea de tinichigerie, dacă tot este demontată încerc pe cat posibil sa nu ma grăbesc, mai am ceva bani de investit pana ajunge in strada. Toate la vremea lor. In talon am reperul dat de tine, dacă o sa fi mulțumit de ele, probabil același profil o sa-mi iau si eu, sa fie pe masina si la ITP. Multumesc mult Seara buna. LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru26 Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Re: Suspensie discovery I ? Va salut. Vin si eu cu o intrebare si nici macar nu stiu daca postez unde trebuie asa ca imi cer scuze inca de pe acum. Disco al meu a fost inaltat cu +2 si acum 2 saptamani am fost pe un teren destul de accidentat cu foarte multe damburi iar la sfarsit unul din arcurile spate a iesit practic jumatate de sus, din oala aceea. Exista solutii pentru asa ceva? Precizez ca arcurile au fost practic montate in locul celor originale fara alte modificari sau piese/suruburi schimbate. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate