Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suspensie discovery I ?

claudiu12

Postări Recomandate

Re: Suspensie discovery I ?

ia si tu 2 prese de arcuri comprimale si baga-le la loc nu-i bai. Asa se intampla.Ori ai amortiozaorele duse......

Salut! Multumesc pentru raspuns. Am presa si le am bagat la loc. Amortizoarele sunt noi. Unul singur a iesit. Credeam ca exista ceva conuri de relocare sau vreun sistem de mentinere pe pozitie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum adica ti-a iesit amortizorul spate cum naiba?

exista niste conuri de suspensie centreaza arcul sa numai aiba acest jump out...cauta pe google dislocation/relocation cone..disco ...si gasesti ...

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Salut! Multumesc pentru raspuns. Am presa si le am bagat la loc. Amortizoarele sunt noi. Unul singur a iesit. Credeam ca exista ceva conuri de relocare sau vreun sistem de mentinere pe pozitie.

Exista cu siguranta conuri si alte sisteme la toate firmele din domeniu. Cred ca ti-a iesit cel de pe stanga spate nu?

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu

cum adica ti-a iesit amortizorul spate cum naiba?

exista niste conuri de suspensie centreaza arcul sa numai aiba acest jump out...cauta pe google dislocation/relocation cone..disco ...si gasesti ...

Salut! Arcul a iesit nu amortizorul. Ms

Link spre comentariu

Stanga da, ala a iesit. Am gasit la http://www.paddockspares.com/pm640-rear-disclocation-cones-pair-to-fit-disco-1-range-rover-classic-and-defender-90.html. Ma gandesc sa ii pun si pe fata pentru orice eventualitate.

Poti sa rezolvi si mai ieftin cu niste platband sudat sau otel beton.

Bafta.

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare