nissan4x4 Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Referitor la amortizoare spate: poate ca e din cauza unghiului din care am fotografiat? Am schimbat tot setul de arcuri-amortizoare-bucse-cercei gresabili, toate de la Old Man Emu. Masina are o tinuta ok. amortizoarele imi par foarte comprimate! Ar trebui sa citesti codul de pe amortizoare si sa verifici pe site-ul ARB-OME daca sunt cele indicate. Se mai produc incurcaturi ....... PS. Am verificat eu, pe catalog se indica N183S fata si N185 spate ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a ... preturi la scuturile Asfir gasesti pe taubenreuther.de ... in germana se numesc "unterfahrschutz" ... Multumesc! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Scutul de pe fata este Sheriff, este cumparat (vezi: http://www.karter.ru/site/catalog/?SECTION_ID=279), dar se poate face mai usor decat scuturile Asfir pentru ca nu are multe indoituri in unghuiuri dificile. In privinta amortizoatelor este corect N185 (pe spate). Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a am cautat pe google sherff de mi-a venit acru :sr .... da-mi si mie un pm de unde l-ai luat ,daca vrei. multumesc anticipat! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Vad ca te pasioneaza echiparea masinii , nu gluma ! Respecte! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Sal, Te rog , poti sa-mi spui ce presiune ai in pneurile MT? Ma refer la presiunea pe care o folosesti pe asfalt cat si pe cea in off-road. Multumesc Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a 2,4 bar cat scrie in carte, daca bagi mai mult la navara pe spate incepe sa topaie la denivelari. Nu prea am schimbat presiunea la trecerea de la sosea la off. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Multumesc Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Safari Snorkel.... Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Vad ca ai timp acum si de masina...... ca de munca p....... hi.hi.hi mai da si tu un telefon..... Bafta! :happy Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Asa arata in 2009... Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacman Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Salut. Spune-mi si mie te rog ce ai pus in locul antenei mici la statia aia MIdland (care pare un Alan 42 nu 48...). Multumesc. The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Am pus un dop nenorocit de cauciuc, caci tare ma enerva sa vad mufa aia nuda :) si intr-adevar este midland alan 42 :h5 Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacman Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Ok, am inteles, merci! Ai folosit vreodata statia si cu antena ei conectata (aia mica) si cu antena externa conectata in acelasi timp sau ai pus dopul ala de la inceput? Daca le-ai folosit conectate in acelasi timp, ti s-a parut vreo diferenta? The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Sincer nu am incercat, o avea vreun bypass? Dopul l-am pus de la inceput. :h5 Editat Noiembrie 7, 2013 de Astral Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a frumoasa lucrare.... mai asteptam poze _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacman Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Cred ca am ce am cu statia aia :grin: ... Spune-mi si mie cate ceva despre suportul ala pe care sta in bord, cum se cheama, de unde, cat...? Super accesorizata masina :bravo ! The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Misto masina :h5 La cum a evoluat cred ca trebuie sa te gandesc serios de o trecerea la kit Calmini, cam asa arata .. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Va multumesc pentru aprecieri. Suporturile de statie si GPS sunt cumparate de la Proclip.ro. Eu sunt adeptul suportilor care nu gauresc sau la care este necesara taierea/ajustarea bordului. Se gasesc pentru orice tip de masina. Intr-adevar vreau un kit Calmini, cine ma poate ajuta? Daca il gasesc, vand kitul de OME, de care personal sunt foarte multumit (30000Km fara probleme). Intre timp am montat pe masina IBS (multumesc Tudor Traco), baterie HD Deep Cycle Deka Intimidator, Portbagajul a migrat pe Jeep Grand Cherokee si am pus pe Navara un portbagaj AFN (multumesc ALF). Revin cu poze. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacman Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Ok, baza aia de la proclip care se prinde de bord am vazut ca e pentru o multime de modele de masini, dar daca poti, spune-mi exact part number-ul sau care e piesa pe care se prinde efectiv statia. Multam. The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Cred ca acesta este - 213006 Mounting equipment MoveClip Big 2 female + 1 male, 4 screws. 60 x 50 x 5 mm. Allows you to move your equipment between vehicles e.g. holder, HF-kit etc, or to easily switch between two units. Comes with adhesive tape on the back, consists of two back pieces and one front piece. EAN: 7320282130060 Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacman Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Ok, si lipesti una din piesele alea pe spatele statiei (1 male) in loc de clema aia care se prinde la curea si una din celelate 2 piese (2 female) se prinde pe suportul din bord? The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Exact, cum era la statiile de militie pe vremuri. Eu am lipit direct de clema de metal cu lipici epoxidic, astfel poti sa o agati si cand o folosesti in afara masinii. :h5 Cealalta piesa, female a fost atasata de suportul de la telefon. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacman Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Merci mult, m-am lamurit. :h5 The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a Imi poate spune cineva daca se pot pune jante R15 pe navara D40 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate