Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a

SFX

Postări Recomandate

Re: Proiect Navarrrrrrrrrrrr.....a

Referitor la amortizoare spate: poate ca e din cauza unghiului din care am fotografiat? Am schimbat tot setul de arcuri-amortizoare-bucse-cercei gresabili, toate de la Old Man Emu. Masina are o tinuta ok.

amortizoarele imi par foarte comprimate! Ar trebui sa citesti codul de pe amortizoare si sa verifici pe site-ul ARB-OME daca sunt cele indicate. Se mai produc incurcaturi .......

PS. Am verificat eu, pe catalog se indica N183S fata si N185 spate

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scutul de pe fata este Sheriff, este cumparat (vezi: http://www.karter.ru/site/catalog/?SECTION_ID=279), dar se poate face mai usor decat scuturile Asfir pentru ca nu are multe indoituri in unghuiuri dificile. In privinta amortizoatelor este corect N185 (pe spate).

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

2,4 bar cat scrie in carte, daca bagi mai mult la navara pe spate incepe sa topaie la denivelari. Nu prea am schimbat presiunea la trecerea de la sosea la off.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Vad ca ai timp acum si de masina...... ca de munca p....... hi.hi.hi mai da si tu un telefon.....

Bafta!

:happy

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Salut. Spune-mi si mie te rog ce ai pus in locul antenei mici la statia aia MIdland (care pare un Alan 42 nu 48...). Multumesc.

The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you!
Link spre comentariu

Ok, am inteles, merci! Ai folosit vreodata statia si cu antena ei conectata (aia mica) si cu antena externa conectata in acelasi timp sau ai pus dopul ala de la inceput? Daca le-ai folosit conectate in acelasi timp, ti s-a parut vreo diferenta?

The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you!
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Cred ca am ce am cu statia aia :grin: ... Spune-mi si mie cate ceva despre suportul ala pe care sta in bord, cum se cheama, de unde, cat...? Super accesorizata masina :bravo !

Link spre comentariu

Misto masina :h5

La cum a evoluat cred ca trebuie sa te gandesc serios de o trecerea la kit Calmini, cam asa arata ..

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Va multumesc pentru aprecieri. Suporturile de statie si GPS sunt cumparate de la Proclip.ro. Eu sunt adeptul suportilor care nu gauresc sau la care este necesara taierea/ajustarea bordului. Se gasesc pentru orice tip de masina. Intr-adevar vreau un kit Calmini, cine ma poate ajuta? Daca il gasesc, vand kitul de OME, de care personal sunt foarte multumit (30000Km fara probleme).

Intre timp am montat pe masina IBS (multumesc Tudor Traco), baterie HD Deep Cycle Deka Intimidator, Portbagajul a migrat pe Jeep Grand Cherokee si am pus pe Navara un portbagaj AFN (multumesc ALF). Revin cu poze.

Link spre comentariu

Ok, baza aia de la proclip care se prinde de bord am vazut ca e pentru o multime de modele de masini, dar daca poti, spune-mi exact part number-ul sau care e piesa pe care se prinde efectiv statia. Multam.

Link spre comentariu

Cred ca acesta este - 213006 Mounting equipment

MoveClip Big 2 female + 1 male, 4 screws. 60 x 50 x 5 mm.

Allows you to move your equipment between vehicles e.g. holder, HF-kit etc, or to easily switch between two units. Comes with adhesive tape on the back, consists of two back pieces and one front piece.

EAN: 7320282130060

Link spre comentariu

Ok, si lipesti una din piesele alea pe spatele statiei (1 male) in loc de clema aia care se prinde la curea si una din celelate 2 piese (2 female) se prinde pe suportul din bord?

Link spre comentariu

Exact, cum era la statiile de militie pe vremuri. Eu am lipit direct de clema de metal cu lipici epoxidic, astfel poti sa o agati si cand o folosesti in afara masinii. :h5 Cealalta piesa, female a fost atasata de suportul de la telefon.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare