Ionnul Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Salut, Am mai intalnit o mica problema... In momentul in care fac plinul la rezervor, picura. Daca o las cu mai putin de jumatate (estimare ochiometrica) nu mai curge. Banuiala mea este ca s-a desfacut frun furtun pe unde se alimenteaza cu motorina sau ceva pe acolo. Problema mea este: pot umbla in zona respectiva fara sa dau rezervorul jos? Mi-am aruncat o privire si nu-mi pot da seama daca se poate da cotraaripa dreapta spate jos. (Patrolul este swb.) Ionut Hmmm, .....Patrol....ceva deosebit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: rezervor y61 2.8 Mda... Problema ta este de undeva de la jumatea rezervorului ...de undeva de pe muchie (acolo sunt problemele)...Da rezervorul jos, ca nu e complicat ...desfaci bridele si deconectezi gatul (teava pe unde faci plinul), esti atent la sonde ...il cureti atat interior cat si exterior... il alamesti pe muchie ...il iei la frecat, ii dai cu ceva inhibitor de rugina, il vopsesti si il pui sus... toata operatiunea nu cred ca iti ia mai mult de o zi...si daca faci socoteala cat carburant pierzi sau cat ai da pe unul sh care ar putea fi in aceeasi stare ...o sa iesi usor in castig... Spor, Ionut consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate