Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze IMS

Mugur
 Share

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Poze IMS

Parca mai sunt cateva,nu pot sa pun decat 5 poze,atat imi da voie....

Mai erau cateva Pobede(una era 4x4),Volga,Gaz...

Au filmat cateva scene la un film francez despre Stalin.

Edited by moshu68
bau bau

• 2 weeks later...

:srCu scuzele de rigoare eram stationat in camin acolo,deci sunt din provincie,si, ce am vazut ocolo mi-a placut foarte mult cu toate ca oamenii isi dadeau niste aere de vedeta de cinema:uameni(parca ei jucau in filmul ala).

bau bau

Nu pe motocicleta aia a capitulat adolf aia e o replica ruseasca,e un URAL M 72

Mult timp o tineam si eu moartä cä renumita motocicletä, legendä räzboiului II mondial ar fi fost un BMW boxer cu ataj, dar nu a fost asa!

Initial, marea si adevärata faimä se trage de la exemplarul model Zündap Saharan 750 3x2.OHV 2 cil.4 timpi.4 viteze inainte, 1 pt. offroad deci reductor si 1 spate, cu schimbätor de viteze pe rezervor, tractiune pe 2 roti, deci si atajul trage. Drept e cä aratä si foarte serios.Tanc de 32 l, consum de 7 l/h, vitezä max 95 km/h 26 cai, 400kg.In 1948 sau mai fabricat 68 de bucäti si ...trist, nu se mai stie numic despre patent. Pärerea mea personalä... ar fi destui cumpärätori in ziua de azi si sahara e mare...loc de joacä berechet.Vezi poza.

Caut oameni cu interese comune, morale.

Mult timp o tineam si eu moartä cä renumita motocicletä, legendä räzboiului II mondial ar fi fost un BMW boxer cu ataj, dar nu a fost asa!

Initial, marea si adevärata faimä se trage de la exemplarul model Zündap Saharan 750 3x2.OHV 2 cil.4 timpi.4 viteze inainte, 1 pt. offroad deci reductor si 1 spate, cu schimbätor de viteze pe rezervor, tractiune pe 2 roti, deci si atajul trage. Drept e cä aratä si foarte serios.Tanc de 32 l, consum de 7 l/h, vitezä max 95 km/h 26 cai, 400kg.In 1948 sau mai fabricat 68 de bucäti si ...trist, nu se mai stie numic despre patent. Pärerea mea personalä... ar fi destui cumpärätori in ziua de azi si sahara e mare...loc de joacä berechet.Vezi poza.

de fapt il cheama zundapp KS 750 rosi si a fost mai faimos prin rusia decat prin sahara

Aro M461 usor modificat

Cu scuzele de rigoare,falosul cu motocicleta asa a declarat,cA E MOTOR SUTA LA SUTA GERMAN ORIGINAL,am impresia ca se numeste Florin,e din Bucuresti(asa zicea el).

I-am aratat motorul de la mine de la avatar,i-am spus ca e BMW(din 36) intr-un piston,in 4 timpi, cu distributie pe lant,si,el ca un mare cunoscator a zis ca este MW,cu toate ca pe toate piesele scrie BMW,bineinteles ca a vazut doar o poza.

bau bau

• 5 years later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use