bratu romeo Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 Re: Oil Catch Can pe Freelander! Este cineva care a schimbat in realitate filtrul epurator din pasla cu cel "vortex" la td4 M47 ? Unii scriu pe froumuri ca nu se potriveste Il am montat din 2010, a fost cumparat initial pentru un BMW, l-am schimbat cu tot cu capac. De ce ai schimbat si capacul ? Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 Re: Oil Catch Can pe Freelander! Era capacul foarte murdar, a fost mai rapid asa. Oricum, la BMW filtrul vine cu tot cu capac (OEM) Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 (editat) Re: Oil Catch Can pe Freelander! Hai ca acum am inteles care capac =)) Vedeti si ce hal de filtru de aer are ala pe masina sau e un filtru special ? Editat Noiembrie 8, 2014 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 Re: Oil Catch Can pe Freelander! Este special, K&N, numa' ca este cam jegarit.:grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sandusandu Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Re: Oil Catch Can pe Freelander! Ieri am incercat sa schimb filtru epurator dar dupa ce am desfacut capacul nu am putut sa-l ridic din cauza returului de la injectoare si mi-a fost teama sa mai continui sa nu se rupa vreun furtun. Se poate scimba filtru si fara sa desfaci furtunasele de retur de la injectoare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Re: Oil Catch Can pe Freelander! NU ! Furtunasele se scot f simplu, au o clema Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate