Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schiulesti 1 iunie

minitehnicusro

Postări Recomandate

Ieri la iesirea saptamanala, am fost pe la Schiulesti, am urcat pe Radila si am coborat in forestierul de Stefesti pe la Clabucet.

Era programata o iesire de Descopery pe la Prislop, dar nu s-au aliniat planetele si s-a votat Schiulesti.

participanti: 3x Samurai

bogdankali+mini

adb+dansoare

iulianul

Pe drum ne-am intalnit cu o Vitara care ne-a insotit restul zilei.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schiulesti 1 iunie

Salutare,

Mult mai mult noroi, din ce vad in poze, fata de ce stiam eu ca e pe prin zona...

Bine....l-a cum a plouat zilele astea...

Pt sambata credeti ca e realizabil traseul urmator, fara sa ne rupem capul mai ales pe ultima parte....

Azuga - Baiului - coborare in Poiana Tapului prin padure ??

@minitehnicusro...ne-am intalnit anul asta sau anul trecut pe acolo...

e o parte din traseul de mai jos

Piciorul Mierlelor - Cumpatu - Cazacu - V. Prislopului.zip

Editat de cristibuzatu
Link spre comentariu

O iesire foarte tare!

Urcarile au fost bestiale, trasee a la Mini.

Dan a zis ca daca urc... :grin: Urcarea s-a realizat :banana, Dan la mutare.

Dar coborarea din Grohotis pot sa spun ca a fost ... intensa :pr1 Practic, una din cele mai crunte de pana acum, Mini ne-a spus doua vorbe despre ea cand mancam pe creasta: "pe acolo pe unde s-a rasturnat Vitara cu roatele-n sus..."

Filmul natur, disponibil in format HD, enjoy the cantec de motoare:

Link spre comentariu

Pt sambata credeti ca e realizabil traseul urmator: Azuga - Baiului - coborare in Poiana Tapului prin padure ??

nu inteleg exact pe unde vrei sa mergi, da-mi pe privat ce doresti sa faci.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Foarte fain traseul asta, felicitari! L-am facut si eu o data, iar pe coborarile de la final a fost prima data in viata mea cand mi-am zis: "Cine pana mea m-a pus sa vin azi la offroad?!" :old Dar ajutat de masina si de toti sfintii chemati in ajutor, am coborat fara probleme. :grin:

Link spre comentariu

Sa vedem pe urcare cum va fi,intentionam sa-l incercam pe uscat,cred ca va fi foarte greu si asa! Anul trecut Patrolul meu a fost singurul care a reusit sa urce prima panta din 5 masini. Eram cu pedala la fund in 6000 de ture in viteza 1-a,cu blocantul spate pus evident si pina sus aveam senzatia ca masina se va opri din moment in moment,sarea ca apucata dintr-o parte in alta peste bolovani. Traseul asta are de toate: sleauri,bolovani,buturugi in drum iar pantele sint ametitor de lungi si inclinate-cred ca vreo 5 la numar!!:al E belea mare,foarte incitant,Minitehnicus spunea ca a fost anii trecuti traseu de open in campionat:grin:

Link spre comentariu

Da, a fost traseu de concurs. Fara minim un blocant, gume bune si pedala potenta, nu prea urci fara troliu pe acolo. Pe uscat, pentru ca pe ud este exclus fara troliu, parerea mea.

Daca faceti treaba asta, filmati in detaliu, e interesant de vazut! :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare