LorDeko Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Ceva propuneri pt sambata...? Ma gandeam la ceva trasee dp valea doftanei...apoi un baiului. Yo am MT'uri....si cam atat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire .....si blocanti!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Simbata iesim ca de obicei dar nu stiu unde. De 4 saptamini urcam in Baiului pe diverse picioare-Mierlei,Draganului,Vornicului. Ahh,mai putin simbata trecuta cind am urcat in Grohotis pe la Schiulesti. Daca se aliniaza planetele poate ne combinam. Sa vedem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 4, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Daca primiti si un jimny mic ma anuntati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Salutare tuturor! Eu voi fi sambata 7 iunie cu Jimny-ul meu si cu 2 amici gata sa iesim la o tura prin zona Prahova! As propune 2 variante: 1. Pasul Predelus - vezi traseul atasat "Valea Doftanei .kmz" 2. Traseu pe dealuri /paduri - vezi traseul atasat "Pierticeaua.kmz" [ATTACH]216769[/ATTACH][ATTACH]216770[/ATTACH] Va tenteaza? Aveti alte idei? Deabia astept iesirea Pe curand, Andrei 0726.112.185Pietriceaua.kmzValea Doftanei .kmz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 (editat) Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Eu ma duc sambata sau duminica in zona dar vreau sa fac o recunoastere pt frontera fest. eu ma gandeam la ceva mai usor - daca se baga cineva ... Asadar : urcare din Azuga - creasta Baiului toata cu coborare in Secaria (eventual nu mai ajung pana in Secaria si fac coborarea aia mai abrupta si mai rapida care te scoate in Valea Doftanei sau Tesila nu mai stiu exact). Apoi Valea Neagra - Pasul Predelus - Sacele. sau Babrunca ramane de vazut. am o frontera inaltata, troliu si AT-uri (la care se adauga lanturi in caz de nevoie) - Dan Soare stie ca ne-am tot intanlit la mocirleli pe Seciu si nu m-am facut de ras. mentionez ca mi-ar prinde tare bine sa vina cineva care sa stie zona...poate va sacrificati careva?? A, si scuze ca-s putin offtopic dar am zis sa nu mai deschid altul in conditiile in care era deschis ceva cat de cat asemanator Editat Iunie 4, 2014 de matea bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Daca vorbesti de urcarea prin padure din Azuga pina sus la telescaun nici nu te gindi cu AT-uri ca e nasoala tare iar cu ploile astea nesfirsite... Cit priveste coborirea in Valea Doftanei din creasta sint vreo 4-5 variante dar toate abrupte si pe sanius-vezi iesirea noastra de acum 2 sapt cu coborire pe Piciorul Vornicului,fara asigurare cu sufa pe dupa copaci masinile grele ar fi avut sigur de suferit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Daca vorbesti de urcarea prin padure din Azuga pina sus la telescaun nici nu te gindi cu AT-uri ca e nasoala tare iar cu ploile astea nesfirsite... Cit priveste coborirea in Valea Doftanei din creasta sint vreo 4-5 variante dar toate abrupte si pe sanius-vezi iesirea noastra de acum 2 sapt cu coborire pe Piciorul Vornicului,fara asigurare cu sufa pe dupa copaci masinile grele ar fi avut sigur de suferit! oops! Bogdan, eu as veni la recunoastere dar daca Dan spune ca e asa de nasol poate e mai bine sa o luam pe alta parte. Ce zici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 (editat) Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire oops! Bogdan, eu as veni la recunoastere dar daca Dan spune ca e asa de nasol poate e mai bine sa o luam pe alta parte. Ce zici? Merci de interes. Eu am urcat pe Valea Azugii, se trece pe langa partia de schi, se ocoleste cu grija o bariera printre partea ei dreapta si sant (apropos am frontera scurta) se continua pe Valea Azugii apoi intr-o curba ac de par la dreapta unde duce drumul evident, noi mergem oarecum inainte pe o urcare noroiasa mai ingusta care se continua si iese in capatul traseului Transbaiului, dupa o urcare mai dificila un pic. nu stiu nimic de nici un telescaun. eu am urcat pe acolo pe ploaie desi greu recunosc(dar fara lanturi). dar ati uitat un aspect - cu lanturi se urca muuuuult mai bine si fara probleme. si cu simexuri sau chiar mud-uri. Deci nu cred sa avem probleme la urcare. Daca sunt totusi probleme, ne intoarcem 8-10 km si urcam prin Busteni - exact vis-a-vis de primarie apoi pe langa Castelul Cantacuzino si se continua cu un drum pe care nici nu am bagat 4x4 PE PLOAIE ca sa urc in creasta. Pe acolo e absolut sigur si usor. Daca ploua si avem probleme pe coborarile alea abrupte avem din nou varianta : mergem pe creasta pana in Secaria - drum iarasi care nu pune nici un fel de problema. Apoi din Secaria o luam spre Valea Doftanei trecem prin Valea Neagra si ne hotaram acolo pe unde atacam Pasul Predelus in functie de vreme. Cam asta ar fi planul meu. si contine si variante in caz de ploaie. Daca te hotarasti...ar fi superrrr. Daca nu, cred ca o sa ma duc singur si ma descurc eu. Sper doar sa nu ma apuce pandaliile sa aleg vre-un traseu cu probleme. Vorbim, ne mai gandim. Astept concluziile. Salutari Editat Iunie 5, 2014 de matea bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire In cazul asta e ok,nu e traseul despre care vorbeam:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Dezorganizare maxima in capatul tau cu traseele. Mai bine te duci direct pe pasul predelus.... La asfalt faci stanga spre sacele si de acolo pe forestier spre azuga apoi faci stanga sa urci in creasta pe unde ziceai mai sus. Ti creasta si cobori in secaria. Done! Ce zici tu mai sus e o balaureala si arzi gazu degeaba cu ocolisuri.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Ma bag si eu daca e sambata vremea frumoasa. Pajero scurt cu MT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 (editat) Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Dezorganizare maxima in capatul tau cu traseele. Mai bine te duci direct pe pasul predelus.... La asfalt faci stanga spre sacele si de acolo pe forestier spre azuga apoi faci stanga sa urci in creasta pe unde ziceai mai sus. Ti creasta si cobori in secaria. Done! Ce zici tu mai sus e o balaureala si arzi gazu degeaba cu ocolisuri.... nu e nici o dezorganizare "maxima" in capul meu. daca citeai ce am scris vedeai ca vreau sa fac un traseu pt frontera fest (iar oamenii vin din parti diferite -ceea ce zici tu e logic si economisesc gaz doar daca vin DIN PLOIESTI) drept urmare am chiar "ordine" in ceea ce vreau sa fac pentru ca vreau sa fac traseul in ordinea in care intentionez sa-l fac ca sa pot vedea timpi de mers si alte eventuale probleme ce pot aparea. daca nu ai mai fost niciodata la vre-un fest sa iti spun cam cum se desfasoara: vineri seara adunare, pus corturi la intrare in traseu, "socializare". sambata traseu max 8 ore. duminica traseu de cateva ore si acasa pentru ca unii vin din timisoara, constanta, targu mures etc. eu facusem traseul cam asa - dar ORICINE STIE PRIN MUNTII BAIULUI chiar VA ROG sa ma ajutati cu sfaturi/propuneri de traseu - care trebuie facut si de masini standard, cu cauciucuri de strada vineri seara (dupa orele 17-18) - adunare pe Valea Azugii sau pe undeva prin Busteni(in functie de vreme), pus corturi si :x. sambata dimineata pe mahmureala si dupa strans corturi - din experienta mea dupa ora 11 - ma gandeam sa ii duc pe creasta Baiului dar nu stiu daca sa ii bag pe vreo coborare abrupta sau sa ma multumesc sa cobor in Secaria. o alta problema pe care o am sambata e TIMPUL DE MERS. nu poti merge mai mult de...6-8 ore zic eu. trebuie deasemenea luat in calcul ca sunt douazeci si ceva de masini si se merge ... stiti cum e in grup mare cu totii. o alta problema pe care o am e daca pot face sambata creasta baiului, sa ies in valea doftanei, sa trec pasul predelus si sa ajung in cheia unde sa pun corturile. dar cred ca e prea lung, o sa vad duminica si o sa hotarasc. ca alternativa ar fi sa punem corturile in valea neagra. si atunci ar ramane duminica de facut ceva interesant(De max 4-5 ore) din valea neagra - aici astept din nou propuneri de la voi. daca am reusi sa ajungem in cheia de sambata as fi vrut sa-i duc pe tabla butii (urcare dinspre satucul ala frumos valea stanii) cu coborare spre lacul vulturilor sau baraj maneciu. daca aveti ORICE ALTE PROPUNERI care sa indeplineasca cerintele de mai sus in special de timp de mers va rog sa nu ezitati. ma gandisem si eu la varianta de a-l face invers cum a zis omul dar nu prea mi s-a parut ca se leaga... dar repet : eu nu cunosc bine muntii astia, nu am fost decat de vreo 4-5 ori pe ei. de aia ziceam ca m-ar ajuta mult sa vina cineva care stie cu mine. tot de ajutor ar fi si daca ganditi pur si sinplu traseul "pe hartie" scrieti aici si ma descurc eu sa-l fac multumiri anticipate pt oricine isi va bate capul cu problemele mele... Editat Iunie 5, 2014 de matea bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire N'ai ce cauta pe alte coborari din Baiului. Oricum o sa mergeti f incet fiind multe masini si cam toti cu at'uri. Mai gandeste'te si la Grohotis. Aveti peisaje frumoase si e easy dupa ce ajungeti in creasta. Urcarea e frumoasa pt at'uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire ""daca am reusi sa ajungem in cheia de sambata as fi vrut sa-i duc pe tabla butii (urcare dinspre satucul ala frumos valea stanii) cu coborare spre lacul vulturilor sau baraj maneciu."" Uite de la mine o poza cu urcarea din valea Stanii la Tabla Butii ( fii atent la data ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire ""daca am reusi sa ajungem in cheia de sambata as fi vrut sa-i duc pe tabla butii (urcare dinspre satucul ala frumos valea stanii) cu coborare spre lacul vulturilor sau baraj maneciu."" Uite de la mine o poza cu urcarea din valea Stanii la Tabla Butii ( fii atent la data ) merci de poze. cunosc urcarea am facut-o de multe ori, si pe ploaie chiar si cu ceva zapada - in partea superioara (toba mea stie - e si acum stramba) dar stim cu totii ca un drum realizabil pe uscat poate deveni extrem de complicat pe noroi/zapada. ideea e - si am uitat sa mentionez asta - FF este in 15-17 august si sper sa nu fie chiar asa. daca este ploaie deja stiti - am variante: la valea stanii (cum vii din cheia) fac dreapta la intersectie - inainte de trecerea apei aleia mici si ies pe la cascada schinda si urcarea dinspre barajul maneciu care e realizabila si pe ploaie. era o varianta sa ii duc intai pe aici dar nu prea iesea la calcule unde sa dorm sambata spre duminica si ce sa fac duminica. . merci de interes. totusi...alte propuneri/sfaturi? cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Pana la urma maine iesim sau nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotoy Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Pe Valea Prahovei m-as inscrie si eu pe lista cu vointa si simex si sufa in dotare:grin: Eu ma gandeam la Valea Doftanei - Secaria - platou (sau cum i-o spune), dar daca e tot asa mare udeala trebuie mers cu cel putin 2 masini... Mai astept propunerile voastre si vad daca ma bag si eu la plimbare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Ceva propuneri pt sambata...? Ma gandeam la ceva trasee dp valea doftanei...apoi un baiului. Yo am MT'uri....si cam atat! Si motor de 1,6 :).... Da nu-i bai...ca stim ca organizezi iesiri frumoase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 6, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire 8:30 Rompetrol Blejoi. Incercam o Bertea-Doftana. Daca mai avem timp bagam o Orjogoaia-Baiului si home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire 8:30 Rompetrol Blejoi. Incercam o Bertea-Doftana. Daca mai avem timp bagam o Orjogoaia-Baiului si home. din pacate eu fac traseul de care v-am zis duminica. daca este vre-un doritor este foarte binevenit.am mai gasit 2 masini cu care o sa ma duc deci...e ok distractie placuta tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 6, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Dec,i cine vine maine? Eu zic sa luam mancarica la pachet,parerea mea. Aveti alte preferinte?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Eu vin. Mancare la pachet sa nu pierdem vremea, poate reusim sa avem timp si de Orgojoaia - Baiului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 6, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Sper. Putem jongla in traseu ca sa ajungem in Baiului la peisaje in timp util. Nu e nici o problema. gps meu din cap stie tot:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabi_F Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Sambata 7.06.2014 o mica iesire Salut as veni si eu . Suzuki Vitara/ Suspension lift/ Simex. nu am troliu si nici sufa.....incepator in ale OFFR :) Va rog un telefon sau detalii. / 0721200020 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate