Yonutz Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 (edited) Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? Multumesc ptr PM. Tot pe acea cale ti-am si raspuns. Totusi n-am inteles de ce nu se pot face publice niste documente cu blurarea elementelor unice (serie sasiu, numar identificare, serie motor, serie carte) atata timp cat totul este PERFECT LEGAL. Astept cu interes fie sa ne lamuresti aici fie sa-mi dai un PM sa-mi explici. Tema acestui topic este una cat se poate de clara sau poate nu am inteles eu si mai mult decat atat se afla in sectiunea adecvata (dept juridic). Citeste titlul. :wink: LE - si nu o mai da de gard cu offtopicuri ... Ori vii cu ceva concret, palpabil, real si mai ales LEGAL ori rugam un moderator sa inchida topicul. Ca nu are sens sa ocupam spatiul pe server aiurea. A ..sa nu uit ...in cazul in care nu exista o asemenea forma de inmatriculare, sa nu uiti sa rogi un moderator sa-ti editeze si anuntul de vanzari ...asta ca sa nu se planga vreunul dacilea dupa aia ca a cumparat de la tine o masina cu mosmoande... Si un alt aspect ...dreptul de propietate asupra unei masini inmatriculate in acest fel ...se transmite ori ba, asta in conditiile in care cumparatorul doreste sa transcrie masina si nu indeplineste conditiile impuse de legislatie? Edited June 8, 2014 by Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
seklerbowhunter Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 (edited) Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? Fiindca ..ca sa inmatriculezi masina ai nevoie de un pilot cu licenta de ex raliu.Astfel masina este inmatrculata de el si nu vreau ca respectivul sa aiba neplaceri din cauza mea.Deci nu voi posta nici un document dar la cerere trimit pe mail pe cine intereseaza serios , dar nu recomand nimanui deoarece costuriile sunt foarte mari Edited June 8, 2014 by seklerbowhunter greseli "If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 (edited) Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? Adicatelea vrei sa spui ca masina e pe persoana fizica, pe unu care are licenta FRAS sau ACR? ...Haida de bre... suntem oare la ora de caterinca? Stii cand iti raspund acilea am impresia ca sunt unu din romanii aia prosti de au depus bani la FNI dupa care a venit Vantu si i-a invelit cu paturica ...sa nu raceasca ...si cand s-au trezit minune ...bani, ciorapi, maieurile si chilotii ...dusi au fost ... dar ei au ramas sub perna cu biletele alea cu banii depusi ...sa viseze frumos in continuare ... :ha: A ...exista si scenariul ...de tip B mare... ti-ai luat-o atat de urat cu masina asta ...incat si curcile o sa-si inghita limba cand s-or apuca sa hohoteasca ... :ha: Ie ai dracu astia din Popesti-Leordeni ...oamenii dracu invidiosi sa stii ...'tule muma-n cur de hoti! :ha: Acest post este o satira ...de duminica seara. Rog sa fie tratat ca atare ...de beut as mai bea ...dar trebuie sa fug in curand la munca ... Sara buna, Ionut Edited June 8, 2014 by Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
seklerbowhunter Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? Mai clar nenea ca nu cu toti suntem politicieni:wtf1: "If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal." Link to comment Share on other sites More sharing options...
seklerbowhunter Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? Daca tot suntem la satira, Maret domn pe care trebuie sa consideram ca si etalon in viata noastra care are partener de afaceri statul la proiectele lui!!!!! Atentie el are dreptate si eu sunt prost fiiindca am reusit ce el nu!!! :ha:esti penibil fara suparare:al "If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 (edited) Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? Una buna din Ardeal: @seclecumitizice Afacerile sunt una, proiectele sunt alta ...sa nu le amestecam ...ok? (unul din proiecte il gasesti in semnatura mea) In alta ordine de idei ...m-ai jignit gratuit public a doua oara. Sa vezi in ce fericire o vei da cand se va striga bingo! Nu trebuie sa ma consideri un etalon in viata ...eu sunt din sud, tu din nord (adica esti de mai sus) ...fiecare cu pasarile si crengile lui ...Cand cocorii mei pleaca spre tarile calde ...ai tai deabia se aseaza pe oua ...ce sa-i faci... tenisul. Sportul alb ...tot el saracul... Edited June 9, 2014 by Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikepatrol Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? Salut.Cred ca e normal sa nu faca tamtam pe net despre felul in care a reusit inmatricularea. Acum 5 ani cand se transformau in autoutilitare Patroalele din autoturism ,contra unei prajituri,cineva "destept" nu a vrut sa mai dea prajitura si a mers direct la "magazie".Magazionerul nu a inteles bine si apoi clientii care doreau sa dea prajitura nu au mai avut unde. Yoane ai inteles :grin: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? Cu autoutilitarele a fost altfel povestea ... SI-au facut romanii autoutilitare din X5-ciuri la motoare mari si umblau cu banchetele in masini. Cand s-a stricat s-a stricat la toate masinile, nu doar la patroale. Am vazut cu ochisorii mei toyota hilux cumparata din reprezentanta cluj trecuta in acte autoturism ... ca sa nu fenteze impozitul ... desi, toata lumea stie ca ce vine cu bena, iese autoutilitara din fabrica ... I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrx12345 Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? Cu autoutilitarele a fost altfel povestea ... SI-au facut romanii autoutilitare din X5-ciuri la motoare mari si umblau cu banchetele in masini. Cand s-a stricat s-a stricat la toate masinile, nu doar la patroale. Am vazut cu ochisorii mei toyota hilux cumparata din reprezentanta cluj trecuta in acte autoturism ... ca sa nu fenteze impozitul ... desi, toata lumea stie ca ce vine cu bena, iese autoutilitara din fabrica ... Daca e adevarat atunci asta e culmea. Poate cei care au trecut masina Toyota Hilux drep autoturism se gandeau la vechile dacii la care se putea demonta usa de la portbagaj rezultand astfel mult ravnita bena, nu de alta dar sa incapa si frigiderul in ea. :) O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? Un alt post penibil de umplutura. Ai face bine sa inveti o vorba veche romaneasca: TONUL FACE MUZICA!!! Ps: colegul care a inmatriculat masina de competitii, sa ne spui ce ai mancat in ziua respectiva ca nu pot unii sa doarma de grija. Dupa citeva zile de lipsa descopar ca gradina-i mareee, mareee :old Eu dragi colegi imi doresc inca o rabla inmatriculata in RO.din pacate sunt un prost,dar asta-i dorinta mea. Daca chestia din titlu inseamna ca pot inmatricula fara taxa,cu costuri minime si fara batai de cap eu caut posibilitatea asta. ca unii nu pot intelege starea de fapt, nu am ce face....vad ca altii au inteles foarte bine ideea.... Pana acum toate capetele luminate nu au reustit sa treaca de taxele exorbitante FIA.....care depasesc costul de achizitie,echiparea si eventual taxele de la toate etapele de anul asta....pentru o masina de 5000E..... valoarea aproximativa vehiculata este de minim 20000E....minim... Si inca ceva, colegul cu masina la vinazare, daca recitesti primul post, am spus ca nu dau exemple,doar intreb poate spune cineva cum....tu dragule ai venit vijelios si te-ai stropsit la noi. Ca nu spui cum se face public :wtf1:, ca nu poti da detalii, ca-i inmatriculata pe un pilot de F1....sa stii ca unii pot verifica o rabla dupa nr de inmatriculare de RO destul de facil.....si minciunile au picioare scurte.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? "...si ne iarta noua gresalele noastre cum si noi iertam gresitilor nostri..." Desi daca imi aduc aminte ...acum vreo cativa ani mai multi ...Se poate domne? Da, se poate, intre opt sute si o mie doua sute, dar depinde... Discutia avea loc intr-o parcare de la Metro intre doi oameni ... Intre timp a rasarit un topic pe forum ...care e viu chiar si in ziua de astazi... Tenisul...:wink: Ion iarta dar nu uita! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 Re: Deja se poate inmatriculare ca auto de competitie? Yoane ,:hl ...nu ma ajuta memoria daca-i vorba de mine, cu toate ca nu cred.Si oricum,experientele personale cu promisiuni intre patru ochi in parcari de Metro, fac parte din folclorul cu povesti cu balauri si centauri :ha: As vrea o pozitie oficiala.Sunt minum 15-20 de personaje aici care pentru niste costuri modice ar face formalitatile de inmatriculare in maxim 1 luna....din pacate se confirma inca o data ca teoria din lege nu pupa practica din realitate. Si ramane intotdeauna problema transcrierii la vinzare-cumparare, cred eu.Dar asta este alta treaba pe care nu vreau sa o discut in topicul asta. Spor, domnilor. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts