minitehnicusro Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 Ieri la iesirea saptamanala, am facut Descopery. Am cautat un drum care sa ne duca din Valea Doftanei la stana din Prislop. Nu am ajuns la destinatie, dar suntem pe "drumul cel bun". :ha: Dupa, unii s-au retras catre casa, iar cei mai agitati au facut Orjogoaia in mare viteza, unde ne-am intalnit cu o echipa de jeep-uri care socializau la o dejantare. participanti: 3x Samurai, 1xJimny, 1xPatrol, 1xTerrano bogdankali+mini omoroka adb dansoare+iulianul ciprian doidomnicuunjimny 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2014 Re: Prislop 7 iunie 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2014 Re: Prislop 7 iunie 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: Prislop 7 iunie @mini, am vazut eu bine sau gabi il tragea pe dan????:grin: EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: Prislop 7 iunie Super frumos!! Bravo! Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 9, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: Prislop 7 iunie @mini, am vazut eu bine sau gabi il tragea pe dan????:grin: samuraiul este un patrol mai mic.:ha: 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: Prislop 7 iunie bag sama' k barzaunul lu' omoroka e gata...d'aia l-ai tuns ????:ap super iesire !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Prislop 7 iunie Ieri la iesirea saptamanala, am facut Descopery. Am cautat un drum care sa ne duca din Valea Doftanei la stana din Prislop. Nu am ajuns la destinatie, dar suntem pe "drumul cel bun". :ha: Dupa, unii s-au retras catre casa, iar cei mai agitati au facut Orjogoaia in mare viteza, unde ne-am intalnit cu o echipa de jeep-uri care socializau la o dejantare. participanti: 3x Samurai, 1xJimny, 1xPatrol, 1xTerrano bogdankali+mini omoroka adb dansoare+iulianul ciprian doidomnicuunjimny Eu si cu Vlad, am fost cei doidomnicuunjimny :-) Mi-as fi dorit sa particip si la a 2-a parte a traseului insa familiile ne chemau pe amandoi. Vreau sa mentionez pe aceasta cale ca a fost fff misto si ca sunteti foarte profi! Felicitari! Cel putin la faza in care am trecut cu troliu si asigurat in acelasi timp de carligul de remorcare pentru a evita rasturnarea a fost pentru mine cea mai extrema chestie tehnica de pana acum. Aici filmuletul - comentariile voastre fac toti banii :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Prislop 7 iunie Eu si cu Vlad, am fost cei doidomnicuunjimny :-) Mi-as fi dorit sa particip si la a 2-a parte a traseului insa familiile ne chemau pe amandoi. Vreau sa mentionez pe aceasta cale ca a fost fff misto si ca sunteti foarte profi! Felicitari! Cel putin la faza in care am trecut cu troliu si asigurat in acelasi timp de carligul de remorcare pentru a evita rasturnarea a fost pentru mine cea mai extrema chestie tehnica de pana acum. Aici filmuletul - comentariile voastre fac toti banii :-) eee se pare ca are parte de distractie fosta lu' Marius :h5... frumoasa gasca, numa' bine! PS: video este privat, schimba-i setarile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Prislop 7 iunie PS: video este privat, schimba-i setarile Merci, acum e public Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Prislop 7 iunie Hai bine ai venit printre noi @antudose, ai cohones si Jimny e in forma! Bravo! Mini, multumim pentru poze, deosebite. Eu l-am lasat pe Samu acasa, am fost copilot in Patrolul lui Dan, am vrut sa vad cum e...si Patrolul si copilot. Ca insotitor, am alergat toata padurea, cat pentru 3 iesiri, uneori cautand masinile cat vezi cu ochii :ha: Patrolul...e diferit, nu simte santuri mari, incrucisari, gropi uriase...in schimb ai foarte putin control fata de Samurai. Mai ales pe noroi, in general masina merge pe unde vrea ea, inertia celor 3 tone nu e de neglijat. Vizibilitatea in fata e inexistenta, pentru mine chiar stresanta, poate e chestie de obisnuinta...sa intuiesti drumul :grin: Dar fiara inspira siguranta in interior, asta e sigur. Si comoda la drum lung. Iesirea a fost palpitanta, a intins usor nervii, dar tocmai pantru ca ne-am pupat la final arata ca suntem o gasca unita si sunt mandru de noi. Mini, traseele tale sunt bestiale, indiferent ce zice lumea :bx :ha: Cateva poze, un filmulet e in procesare: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Prislop 7 iunie Fratilor ca sa fie treaba treaba am elucidat haraiala de la Nissan. Lantul de la reductor vrea sa bage demisia si deocamdata e in preaviz. Asa ca am kkt drapelul:ha::ha: EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Prislop 7 iunie Ti-am spus ca e lantul de la reductor? Exact asa facea si la mine. Primim copiloti!!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 (editat) Re: Prislop 7 iunie Fain fu ... sa va fie de bine ! @ iulianul - ce-ai zis tu acolo de Patrol , cam aia e ... pentru un Patrol ( aproape ) civil , neusurat , netaiat , cam ... street legal . Acum imagineaza-ti un Patrol 4.2 benzinar . E cu totul altceva . Se cam schimba tot , parca si gravitatia e alta ... Un motor mai mare n-ar strica ( sau un diesel mult mai intepat ) dar cu siguranta ar strica reputatia masinii . Aaaa ... cumva la Patrol lipseste scutul mic de sub radiator ? Cum fu aia cu asigurarea pendulei ? Editat Iunie 10, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 (editat) Re: Prislop 7 iunie Pentru cine nu cunoaste zona, mai jos este harta. Traseul propus era cel mov deschis: Traisteni - Musuroaiele - Valea Seaca - Prislopul Mare - Culmea Prislop - Vf. Petru Noi am ajuns pana la poiana dintre Vf. Fetei si Vf. Musuroaielor Editat Iunie 11, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Prislop 7 iunie chiar frumoasa iesirea voastra....sa va fie de bine !!! :br:br:br am vazut ca initiati si "tanara generatie" in ale off-road-ului :bravo:bravo cine e pustiul ?? cred ca pentru el experienta e mai tare decat tot ce a intalnit prin NFS, Counter Strike, sau eu stiu ce jocuri mai sunt acum la moda... @minitehnicus - harta asta de final e de mare efect ! e cu dedicatie pentru toate postarile de genu' "unde mergem si noi in weekend?" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 (editat) Re: Prislop 7 iunie @iulianul merci de welcome! Da, am simtit "dureros" cohones-urile cand stateam cu 2 roti pe drum si 2 roti in rapa, inclinat la cate grade or fi fost. Ma uitam in jos si nu vedeam in ce copac m-as fi oprit daca incepeam sa ma rastorn si aveam senzatia ca si daca ma inclin cu corpul mai la vale stric echilibrul instabil al masinii. Jimny-ul l-am luat de la edy_M http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82524-Vand-Jimny-2004 si pe langa simexuri, troliu, statie, blocant si inaltare are reductor de samuray - SJ 413 cu kit de reductii Calmini de 4, 16 : 1 si sunt super incantat de el. Merci edy! Am mai avut un pajero cu care ma afundam tot timpul in namol. Pentru mine, care vin de la masina mare Samuraiul si Jimni-ul mi se par cele mai bune solutii pentru off road, nu vad ce le poate opri. Duminica, am ramas la casa de la tara cu familia si am mai facut o tura prin zona si masna este de neoprit. Respect! Mai trebuie sa imi iau sufa de copac dar am inteles ca o sa gasesc aici pe forum (ceva sfaturi?) Oricum cea mai haioasa chestie in aceasta iesire a fost intrarea mea in gasca. Eu eram in weekend prelungit cu familia la Telaga si fiindca imi spusese cineva de pe forum ca o sa vina niste masini la 9:30 la OMV-ul de la Campina pt o tura, m-am dus si eu. Stateam in benzinarie si vad 3 samuraie si un patrol ca fac dreapta inainte de benzinarie. Mi-am zis ca probabil am inteles eu gresit locul intalnirii, asa ca le fac cu mana si nimic. Ma sui in masina si dupa ei! Ii ajung din urma ca se opresc pe dreapta si le spun ca "am venit si eu" si ca daca ma pot lua cu ei. Toti erau surprinsi si au inceput sa ma intrebe de unde stiu, de unde vin, au inceput sa se uite la masina, etc. Verdictul a fost ca ma iau cu ei dar am o singura incercare :-) Se pare ca a fost reusita Pe curand Editat Iunie 11, 2014 de antudose Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Prislop 7 iunie am vazut ca initiati si "tanara generatie" in ale off-road-ului :bravo:bravo cine e pustiul ?? copilul verde este minitehnicus jr, are 8 ani, merge la offroad de la 4 si are in jur de 80 de iesiri :ha: 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: Prislop 7 iunie Ohoo, acuma vad si eu cate s-au scris aici pe forum despre aceasta iesire. Eu a trebuit sa abandonez in a doua parte a iesirii, respectiv la urcarea pe Orjogoaia, la intrarea in padure. Am simtit ca este ceva in neregula cu masina mea si bine am facut ca m-am retras. De-abia am reusit sa ajung acasa :grin: Iata ce s-a intamplat. In prima parte a zilei am avut parte de o urcare mai abrupta cu noroi. Acolo doar Bogdan a reusit sa urce netroliat. Cand eu am incercat al doilea am avut surpriza ca masina nu a vrut sa urce chiar si cu blocantul spate cuplat (cel fata nu este inca gata). In caroserie imi batea reductorul a carei consola stanga se tinea de sasiu intr-un fir anemic de sudura doar (stiam ca starea lui este precara). In plus tamburul franei de cardan imi freca de unu din tampoanele dreapta ale reductorului. De asemenea intr-a doua pe low masina scotea un zgomot ciudat si parca nu tragea bine. In fine, am abandonat si pe la 5 am luat drumul spre casa. La iesirea din Banesti, ce credeti... politie. Ma trage pe dreapta. Eu, speriat rau pentru ca in prima jumatatea a zilei golisem 4 beri iar masina era murdara rau. "Sa vezi ce-mi iau astia carnetul si tot de s-o mai putea" imi zic eu. Politistu imi cere actele. I le dau. ma intreaba de ce nu am luminile de drum aprinse... apoi daca masina este a mea. Da o roata in jurul ei apoi vine la geam si se uita suspicios la mine. Apoi incepe sa ranjeasca de parca ar fi vrut sa ma f.ta la propriu. Imi zice: "2 puncte penalizare si x RON amenda" Ii zic din coltul gurii evitand pe cat posibil sa-i suflu vapori de bere in nas, fericit in sinea mea dar inca nelinistit "Asta e, daca trebuie sa platesc platesc" Apoi el cu acelasi ranjet inexplicabil pentru mine imi zice: "Sau pot sa va dau doar un avertisment". E clar, mi-am zis, asta vrea sa ma f-ta :ha::ha: In fine mi-a dat actele inapoi si m-a lasat in pace. Mai apoi am realizat de ce ranjea la mine asa. Eram manjit pe fata cu verde si galben... carioca de pictat fete a lui Mini junior. Plecand de langa politist am remarcat un huruit. Am mers mai departe si huruitul a devenit tot mai evident in timp. Pe la Saftica am oprit masina si m-am bagat sub ea. Am pus mana pe reductor era cald, mai cald decat il stiam de obicei. Am pus mana pe grup era foarte fierbinte, de-abia puteai tine mana pe el de fierbinte ce era. Apoi am pus mana pe cardanul spate. Era sa-mi ramana mana lipita acolo. Am crezut pentru o clipa ca am pus mana pe esapament, atat de fierbinte era :ha: La cateva zile dupa petrecerea acestor evenimente s-au elucidat toate misterele. Cand m-a oprit politia am franat foarte puternic. Pe spate eu am in sfarsit frane acuma... frane pe disc cu etrieri de Audi :grin: In urma franarii, cele doua talpi sudate pe punte, cele in care intra centrul bulon, s-au indoit. In urma indoirii lor puntea se rotea axial in timpul mersului. Astfel unghiul cardanului spate in dreptul puntii a fost atata de mare incat umerii jonctiunii cardanului s-au frecat intre ei pana la rosu :grin: Prin urmare cardanul spate s-a f-tut si nu stiu daca mai poate fi recuperat (de cruce nu mai vorbes ca aia e consumabil de duzina la mine oricum). Puntea spate necesita inlaturarea talpilor si sudarea altora HD, pe care le-am cumparate de ceva vreme. In plus Mini a mai realizat ca grupul fata are un alt raport fata de cel spate :grin: Acest lucru se datoreaza schimbarii coroanei si pinionului la montarea blocantului fata. Una peste alta, sunt pe calea cea buna, aceasta iesire de test prinzandu-mi foarte bine. Am reusit sa surprind punctele slabe ale masinii urmand ca ele sa fie corectate cat de curand :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: Prislop 7 iunie Si un mic filmulet de la mine... mai degraba o poezie frumoasa :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acsph Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: Prislop 7 iunie copilul verde este minitehnicus jr, are 8 ani, merge la offroad de la 4 si are in jur de 80 de iesiri :ha: Felicitari !!Super poza!O sa-mi permit sa postez pe fb daca esti de acord. Muget,deci exist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate