Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

suzuki samurai ten

morarul4
 Share

Recommended Posts

celor ce imi vor citi postarea ,numai bine.sunt un "mos"de 59 de ani care pana la pastele din acest an isi satisfacea dorinta de a iesi in natura cu un atv. au venit ploi, ninsori si ceva boli specifice varstei care au pus punct atv-ismului. cu ce am luat din vanzarea linhaiului si cu ceva ajutor de la copii , am cumparat un samurai sj 500 TEN 1988 de ocazie. nepriceperea si necunosterea limbii olandeze m-au facut sa cumpar masinuta fara a observa ca e autoutilitara cu 2 locuri .am mers cu ea la RAR unde a trecut de probele de mecanica ,directie, frane etc si au ramas 2 probleme de rezolvat: demontarea bullbarului care era neomologat( s-a rezolvat usor pt ca nici mie nu-mi placeau forma si greutatea lui) si ,ceea ce m-a cam pus cu "botul pe labe" ,conversia in categoria autoturism. masinuta are montate in spate banchete si centuri originale, provine din autoturism dar a fost omologata in olanda ca autoutilitara . mentionez ca banchetele de spate si centurile nu au fost montate la un dealer sau service de suzuki.am mers cu ea la reprezentanta sz din bacau unde am fost orientat spre sz romania din bucuresti care mi-a dat ceva indicatii pe care la starea mea de sanatate si cea materiala imi este forte greu sa le urmez. daca cineva ma poate ajuta sa rezolv problema il rog sa ma contacteze. nu dresc ceva ilegal ci doar sa rezolv si acest punct si sa pot inmatricula samuraiul cu numere de romania. astept un semnal pe mobil 0726250730 ,pe PM sau pe email .DSCN0518.jpg.af906dc98b5083399c8d9d1576c19e4b.jpg va multumesc

Re: suzuki samurai ten

... sa o folositi sanatos, si sa va fereasca de ploi dar nu si de noroaie:wink:

... cred ca cel mai simplu e sa scoateti bancheta si centurile din spate, faceti un grilaj home made dupa scaunele din spate.. infoliati cu negru geamurile laterale si luneta, si o inmatriculati pe utilitara. Ca dupa aia repuneti bancheta, nu o sa va soata nimeni ochii...

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva

Re: suzuki samurai ten

... sa o folositi sanatos, si sa va fereasca de ploi dar nu si de noroaie:wink:

... cred ca cel mai simplu e sa scoateti bancheta si centurile din spate, faceti un grilaj home made dupa scaunele din spate.. infoliati cu negru geamurile laterale si luneta, si o inmatriculati pe utilitara. Ca dupa aia repuneti bancheta, nu o sa va soata nimeni ochii...

salut si multumesc.ar fi ok daca taxa de prima inmatriculare nu ar costa 5380 lei ca utilitara. ca autoturism e 1800 lei. 4030 lei diferenta. din banii astia iau un troliu de 2ooo de lei si doua cauciucuri cu profil agresiv resapate sau second sau, mai bine un hardtop meserias pt. la iarna.si un troliu bun.

Edited by morarul4

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use