Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ambreiaj heavy duty Terrano II 3.0 td

Postări Recomandate

Am nevoie de un ambreiaj heavy duty pentru Terrano II 3.0 td din 2004. Daca cineva de aici ma poate indruma spre un user care vinde asa ceva sau cineva care are vreun disc sinterizat sau ceva de genu asta.

Am cautat pe la magazinele de piese auto obisnuite si nimeni nu ma poate ajuta cu asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ambreiaj heavy duty Terrano II 3.0 td

Am nevoie de un ambreiaj heavy duty pentru Terrano II 3.0 td din 2004. Daca cineva de aici ma poate indruma spre un user care vinde asa ceva sau cineva care are vreun disc sinterizat sau ceva de genu asta.

Am cautat pe la magazinele de piese auto obisnuite si nimeni nu ma poate ajuta cu asa ceva.

Era un topic pe tema asta:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71804-Recomandare-Ambreiaj-Terrano-2-3-0-TDI

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Mersi de sugestie, dar momentan am cumparat ferodouri de la Fermit si vad cum se descurca cu astea. Daca nu face fata voi lua ceva special cu toate ca pretul este pe masura.

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Pentru a nu deschide un alt topic si pentru ca in cele pe care le-am citit nu mai sunt informatii de actualitate (sau nu am dat eu peste ele) intreb pe cineva care stie: ce kit de ambreiaj FOARTE BUN sa iau pentru Terrano II 2,7 an 2000. Exista varianta sport? SI daca DA, ce implica montarea unuia? Multumesc anticipat pentru un raspuns.

Link spre comentariu

Pentru a nu deschide un alt topic si pentru ca in cele pe care le-am citit nu mai sunt informatii de actualitate (sau nu am dat eu peste ele) intreb pe cineva care stie: ce kit de ambreiaj FOARTE BUN sa iau pentru Terrano II 2,7 an 2000. Exista varianta sport? SI daca DA, ce implica montarea unuia? Multumesc anticipat pentru un raspuns.

Pai, cam exista, 499E , e un HD +20%

http://www.nissan4x4.ro/catalog=7,2,,,

Editat de nissan4x4

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Pentru ca sunt profan in ale mecanicii intreb

1. ce inseamna HD

2. ce inseamna 20% , adaos la pret?

3. unde comand ?

Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde.

Link spre comentariu

Scuze , am fost cam laconic

- HD= heavy duty = pt utilizari grele

- +20% = suplimentul de sarcina pe care il suporta fata de un kit de ambreiaj stok

- Il poti achizitiona si de la mine , dar livrare in cateva zile...

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Multumesc pentru toate informatiile oferite. Ideea este ca am tras de ea prin zapada si mi-a mirosit de 2-3 ori ambreiajul la fortari mari. Mai trag de ea pana in primavara (daca duce) si atunci va intra in revizie generala. Pentru ca este supusa permanent la cazne m-am gandit la varianta unui kit mai bun , daca tot se umbla la el. La momentul respectiv voi lua legatura cu dumneavoastra pentru comanda.

O seara buna,

Costica VASILE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare