Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se poate ajunge cu 4x4 la Portita?

antudose
 Share

Recommended Posts

Re: Cu 4x4 la Portita

Stie cineva daca si cum se poate ajunge cu masina la Portita?

Merci!

Andrei

e rezervatie si nu este chiar ok sa mergi cu masina pana acolo.

iti povestesc duminica cum se face.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Re: Cu 4x4 la Portita

Cu masina nu se poate ajunge decat pana in anumite puncte. Chiar si accesul cu piciorul necesita anumite permise.

Se poate ajunge prin doua locatii, Horia si Vadu, in ambele cazuri vei trece pe langa graniceri ce te vor intreba de sanatate.

Amenda ajunge pana la 7000 lei.

Zona nu este interzisa accesului, este protejata. Pentru un acces linistit cu piciorul sau bicicleta, trebuie sa dai o fuga la tulcea sa iti faci permis de intrare, costa 50 lei si e valabil in toata Romania.

Atentie mare la tantari daca vrei sa ajungi pe jos, e plin.

Edited by koais
  • Like 1
Nemo me impune lacessit !

Re: Se poate ajunge cu 4x4 la Portita?

Dacă te referi la Gura Porțiței, acolo nu poți ajunge cu nici o mașină, doar cu barca

Dacă vrei să ajungi aproape de Porțița, poți cu mașina dinspre Vadu, și urmezi drumul de pământ de la Vadu Pescarilor până la pod... dincolo de pod treci cu picioarele sau bicicleta :)

in orice caz, ai nevoie de permis, amenzile sunt mari și ai șanse minime să scapi

șpaga e mai mare decât costul permisului

dacă rămâi blocat în nisip, aprope de Vadu Pescarilor rezolvi cu 100 de lei, dacă ești mai departe, tariful crește

citește aici să vezi care e modalitatea de plată și de obținere a permisului

eu am plătit mereu pentru mașină și numărul de persoane, am avut dovada plății la mine și am motivat lipsa permisului prin faptul că urma să mă duc către Tulcea să-l ridic

dar fiecare face cum știe și în funcție de puterea de persuasiune sau portofel...

:wink:

Re: Se poate ajunge cu 4x4 la Portita?

Va multumesc pentru informatii!!!

Nu stiam ca este rezervatie (Gura Portitei) asa ca nu mai este cazul, nu mai am de gand sa merg acolo.

Pe curand,

Andrei

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use