minitehnicusro Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 (editat) Azi la iesirea saptamanala, am facut Descopery. Am continuat drumul pe care-l incepusem saptamana trecuta, care sa ne duca din Valea Doftanei la stana din Prislop. Nu am intampinat probleme, am mers foarte repede si la ora 13:00 eram in poiana de pe Vf. Prislopul Mare. Dupa pauza de masa si socializare, am coborat in valea raului Orjogoaia pe un "drum". Un fel de poteca mai exact. Foarte abrupta, ingusta si inclinata. Cu ceva ajutor divin, am ajuns toti intregi jos si apoi pentru ca era prea devreme, am bagat si o Orjogoaia in mare viteza. In viteza pentru ca pe traseu Bogan si Johnny_r0 faceau liniute pe urcare. A durat in jur de 30 de minute iesirea din padure. Ne-am intors catre casa pe o scurtatura la TransBaiului. participanti: 5x Samurai, 1xJimny, 1xPajero bogdankali+mini iulianul adb johnny_r0 ddorin75 antudonse bobaru Editat Iunie 15, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: Prislop 15 iunie In viteza pentru ca pe traseu Bogan si Johnny_r0 faceau concurs pe urcare. A durat in jur de 30 de minute iesirea din padure. Cand imi revendic premiul pentru ca am ajuns primul sus:bc ? Prima parte a traseului a fost extrem de tehnica, cu urcari lungi avand curbe la aproximativ 90* cu treceri printre cupacii extrem de inguste unde Bobaru a intampinat probleme si o coborare in cap unde pe o parte aveai haul, pe partea cealalta multa boschetarime si in fata iarba cat masina unde mergeai la ghici ca nu stiai unde calca roata si ce ai in fata. Pe coborarea asta nu sa circulat de foarte multi ani, unde si iarba destul de inalta si pomisorii crescuti efectiv pe "drum". Mini asteptam poze. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: Prislop 15 iunie 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: Prislop 15 iunie 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Prislop 15 iunie Frumos tare, noroiul asta cred ca o sa tina pana la anul. Eu am trisat si m-am uitat la filmuletele postate de bobaru. Tare frumos mai merge jimnylica! NU comentez de samuraie, pentru ca ne-au demonstrat deja ce pot. :banana Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: Prislop 15 iunie https://www.youtube.com/watch?v=WG9bOAABM3A&feature=youtu.beSalutare!!! A fost geniala iesirea, respect Adi pentru traseu! Coborarea a fost ... parca mergeai cu ochii inchisi, vedeai numai crengi si erau niste pante de parca stateai in picioare pe pedale. In sfarsit m-ati "tatuat" si pe mine cu culorile echipei :-) Aici o selectie in graba din ce am filmat. Editat Iunie 16, 2014 de antudose Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
n.vasiliu Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Prislop 15 iunie Salut si felicitari pentru traseu. Aveti cumva track-ul printr-o fericita intamplare? Mersi, NicV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Prislop 15 iunie [ATTACH=CONFIG]217491[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]217492[/ATTACH] Track ??? Apasati si voi butonul ala de "record" cand va bagati in paduri....nu de alta da' faceti un bine "urmasilor" vostri...:pl:pl In rest...numa' de bine Nu va ascund ca ma roade la greu invidia ca nu pot participa la iesirile voastre....pt moment....vine si timpu' meu :D Toate cele bune ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: Prislop 15 iunie Cand imi revendic premiul pentru ca am ajuns primul sus:bc ? nu primesti nici un premiu pentru ca: -ai furat startul de citeva ori -desi amandoi aveti motoarele lesinate, bogdan avea 10%, tu erai cu masina goala -duminica Editat Iunie 16, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Prislop 15 iunie Track ??? Apasati si voi butonul ala de "record" cand va bagati in paduri....nu de alta da' faceti un bine "urmasilor" vostri. Nu va ascund ca ma roade la greu invidia ca nu pot participa la iesirile voastre....pt moment....vine si timpu' meu :D pentru ca te stim "urmas", te rugam sa nu te duci pe acolo neinsotit pentru ca ai nevoie de reductie mare sa poti cobora incet in frana de motor. drumul este foarte abrupt, pe alocuri are pante de 45 grade pe coborare. toate samuraiele care ies cu noi au 4,16. chiar si jimny cel argintiu are reductor de samurai modificat. NU este in nici un caz traseu pentru un samurai stoc. sau cobori doar legat de fund. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Prislop 15 iunie pentru ca te stim "urmas", te rugam sa nu te duci pe acolo neinsotit pentru ca ai nevoie de reductie mare sa poti cobora incet in frana de motor. drumul este foarte abrupt, pe alocuri are pante de 45 grade pe coborare. toate samuraiele care ies cu noi au 4,16. chiar si jimny cel argintiu are reductor de samurai modificat. NU este in nici un caz traseu pentru un samurai stoc. sau cobori doar legat de fund. o sa incerc sa ma abtin de data asta:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Prislop 15 iunie Excelent traseul, a la Mini. Foarte ingust, deseori am trecut centimetric pe lângă sau pe sub copaci. Foarte multe înclinari laterale, adică dacă aveți fobie de înclinari, aici e locul sa faceti terapie :grin: Cel mai extrem lucru a fost coborârea din pădure, pe de-a dreptul, cu toate combinațiile posibile de înclinari. Am avut momente în care am avut senzația ca nu mai pot opri masina, dar a trebuit sa accelerez in schimb, pentru a mă așeza înapoi pe trasă, pentru ca nu exista șleau sa te tina. Iar coborarile in cap pe iarba. .. sunt maxime. Cireașa a fost faptul ca nu vedeai configurația solului din cauza vegetației foarte dese. Trebuie sa admit ca a fost horror și am convingerea ca traseul ăsta nu se poate face pe un sol mai ud decât am avut noi. După traseul ăsta am făcut o Orjogoaia, pentru detensionare. Cred ca imaginea era de senzație, pur si simplu o hoarda de veverițe dezlantuite alegând prin noroi, fiecare pe alta trasă, ca descreieratii :banana Am ajuns sus în 30 de minute, am urcat cu a 3-a și a 4-a, traseu pe care înainte îl făceam într-o zi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate