oube_la Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 (editat) Buna Ziua Domnilor Sa stie ceva legat de etapa 4 din CNOR din 2014 ca vrem sa inceoem sa cautam cazare multumesc Pedro Editat Iunie 24, 2014 de Yonutz Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: etapa 4 din CNOR din 2014 ? Multumesc la moderator care a pus ca un new thread Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: etapa 4 din CNOR din 2014 ? Pedro ne vedem la Campulung Muscel pe 17 si vedem daca se tine ceva,daca nu o punem de o plimbareala mixta cu gratare si bere. Deci : 1. Gigi si Mariana la ce o fi !!! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: Etapa 4 din CNOR (Campulung) din 2014 se mai tine? De ce nu il sunati pe nea Gigi? Nu e mai simplu asa sa dati un simplu telefon si sa aflati direct decat sa intrebati pe forum si sa asteptati raspunsul? Cu aceasta ocazie ...ii anuntati si pe ceilalti cum stau lucrurile. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Etapa 4 din CNOR (Campulung) din 2014 se mai tine? De ce nu il sunati pe nea Gigi? Nu e mai simplu asa sa dati un simplu telefon si sa aflati direct decat sa intrebati pe forum si sa asteptati raspunsul? Cu aceasta ocazie ...ii anuntati si pe ceilalti cum stau lucrurile. Eu sunt concurent nu operator telefonic Astept sa se tina etapa, cum cred ca se va tine, ca sa pot face rezervare la Hotel, atat. Pedro si Flash-open, daca se tine etapa, daca nu GIgi( Sabau) nu vin la plimbat ca e cam departe Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Etapa 4 din CNOR (Campulung) din 2014 se mai tine? acum am sunat pe nea Gigi si etape se va tine......deci ne intalnim la Campulung ....o zi frumoasa 1 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) Re: Etapa 4 din CNOR (Campulung) 2014 Am vorbit si eu acum cu nea Gigi care era la verificat trasee. Etapa se va tine conform calendarului oficial al CNOR. Baietii de la ORAR vor posta pe forum in cateva zile anuntul cu toate detaliile necesare bunei desfasurari a etapei respective. O zi buna la toti, A fost schimbat si titlul topicului ptr ca etapa de la Campulung se tine! Stima, Ionut Editat Iunie 24, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate