Mugur Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Ne aducem aminte cu placere... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 18, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2007 Obarsia Lotrului / Sibiu - Septembrie 2006... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 faine poze....sper sa le repetam :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Alte poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Max, cu gumele astea faci urcarea????????? :twisted: 8) :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Max, cu gumele astea faci urcarea????????? :twisted: 8) :lol: Bineinteles ca o fac. Dar trebuie sa imi pun niste protectii laterale. :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Cat v-am invidiat eu atunci, ca nu am putut ajunge, desi eram foarte aproape, adica pendulam intre Sighisoara si Sf. Gheorghe in interes de serviciu, insa m-am delectat cu pozele :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 poti sa vi anul asta ca poate ajugem si pe acolo :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate