Alexey86 Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: Doar TC si HDC aprinse in bord! Yoane, stii cum se spune: "de ce te feresti, nu scapi!":ha::ha::ha: Cum draqu se face, ca toti Nessani-sti pe care ii cunosc isi doresc un LR, mai ales un Defender.:ha::ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: Doar TC si HDC aprinse in bord! Acum baietii cu LR or sa ma urmareasca in trafic sa-mi bage cartofi pe teava de esapament. Fratilor, nu ar trebui sa va deranjeze realitatea. Bine macar ca e frumoasa (pe dinafara)! :grin: Yoane, LR-istii au trecut de vremea aprozarului, sunt mai sofisticati, n-ai auzit de spuma poliuretanica?:ha: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: Doar TC si HDC aprinse in bord! Ho bre ...nu sariti pe mine ca lupii...ma gandeam ca voi landroveristii v-ati deja bagat la somn, ... si il amaram putin pe bun meu prieten si "cel mai extraordinar" (nu gasesc nici un cuvant care sa descrie ceea ce as vrea sa spun :ha:) si complet de drunk copilot pe care l-am avut vreodata ...sa ii stea nitel maine dimineata in gat cafeaua! Si cand o sa se duca sa bage cheia in contact o sa constate ca cei doi amigos iar ii fac cu mana din bord ..."da ba si tu un leu, daca n-ai ...da zece"! :ha: Mi-as putea dori un difender dar ...cu o singura conditie ...sa aiba un singur scaun in fata pe mijloc ... sa pot sa inchid usile sa nu ma trezesc ca la metrou ca imi prind usile diplomatu sau burta de la parpalac. Difenderu s-a inventat ptr englejii aia slim, uscati si colturosi de beau toata ziua ceai si mananca biscuiti ... astia de servesc la micul dejun inainte de cafea, doua cefe de porc ...suntem mai din lumea a treia si nu meritam asemenea privilegii. Ne multumim cu ce avem ... Spuma poliuretanica zici ? V-as putea sugera niste locuri unde sa o folositi constructiv ...am de astupat niste gauri in podea la patrol ...sa nu ma traga curentu la talpi ...Si cu ce o ramane (ca asa suntem noi economi nu facem risipa) sa-mi trageti un mic glet pe o aripa! :ha: Daca suntem pe undeva pe niste intinse campii ...(si sigur suntem) poate sa se stearga tot... nu-i stres ... :h5 Dar asa e cand ai LR ...iti vine a te rade tot in stil LR! Today, tomorow ...LendRover ...tot timpul e cate ceva de zis ... se strica, reparam, se strica iar si iar ...asta e ... soarta! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: Doar TC si HDC aprinse in bord! @Yonutz,dragul meu...macar la noi se aprind din cand in cand cateva beculete sa ne aminteasca de functionarea ireprosabila a motorului, care nu fierbe ca la alte masini din alte sekte(2.8,4.2...etc...):twisted: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 27, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: Doar TC si HDC aprinse in bord! A trecut aproximativ jumatate de an si iar mi s-au aprins cei "2 amigos". Nu stiu daca este coincidenta sau nu,dar s-au aprins dupa ce am pus fisa de la peridoc la carligul de remorcare. Acum, ca as schimba iar swich-ul de la pedala de frana,n-ar fi o problema,dar de ce tot apare eroarea asta.Unde sa mai caut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 28, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Re: Doar TC si HDC aprinse in bord! Revin cu un mic update.Am fost la un service dedicat Landrover astazi ,pentru cei "2 amigos" si m-au indrumat care reprezentanta. Pe tester m-a dat switch-ul de la frana(din nou) ceea ce ma si asteptam si am cumparat altul,care nu l-am montat deocamdata.Mi-au spus ca nu au intalnit alte cazuri sa cedeze piesa,in timp atat de scurt.Inclin sa cred ca problema este in alta parte,incat imi "prajeste switch-ul.Ce nu inteleg, este cum anume se strica switch-ul,ca este un simplu buton,cu 3 lamele de contact. Colac peste pupaza,in drum spre service,in viteza a 2-a,accelerez si nu mai trage masina.O sa deschid alt topic pe problema asta.:wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Re: Doar TC si HDC aprinse in bord! Ce nu inteleg, este cum anume se strica switch-ul,ca este un simplu buton,cu 3 lamele de contact. In switch-ul ala unul din circuite este tip on/off si lucreaza cu amperaj maricel pentru contactele switch-ului. Practic se afuma lamelele de la scanteile provocate, ajung sa faca contacte imperfecte, se incing si se deformeaza carcasa de plastic. Fenomenul apare de la statul cu piciorul pe pedala de frana. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 28, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Re: Doar TC si HDC aprinse in bord! In switch-ul ala unul din circuite este tip on/off si lucreaza cu amperaj maricel pentru contactele switch-ului. Practic se afuma lamelele de la scanteile provocate, ajung sa faca contacte imperfecte, se incing si se deformeaza carcasa de plastic. Fenomenul apare de la statul cu piciorul pe pedala de frana., s OK,pai si acum se sa fac, sa nu mai apas pedala de frana,ca se uzeaza contactele din swich?L-am vazut amandoi,carcasa era ok,contactul era "afumat". Nu-mi ramane decat sa indoi pinii din swich,sa ii bag "fortat" in mufa,sa dau cu spray de contacte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Re: Doar TC si HDC aprinse in bord! OK,pai si acum se sa fac, sa nu mai apas pedala de frana,ca se uzeaza contactele din swich? Sa nu mai stai cu piciorul pe pedala de frana atunci cand nu este cazul.:grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 29, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Re: Doar TC si HDC aprinse in bord! Am rezolvat problema.Era siguranta arsa.:grin: La reprezentanta nu au verificat si siguranta si mi-au spus ca trebuie sa comande alt switch,diferit de ce am eu si care vine cu tot cu cablaj. Am ajuns acasa cu masina si i-am montat switch-ul cumparat ieri. Binenteles ca tot nu s-au aprins stopurile. Si stand de vorba cu un prieten,vine el cu ideea sa verific siguranta. Am schimbat-o, am verificat si switch-ul vechi si functioneaza si ala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
christi Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Re: Doar TC si HDC aprinse in bord! incompetenti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate