Lionhart Postat Iulie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2014 Re: Modificare Samurai Jack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iulie 12, 2014 Partajează Postat Iulie 12, 2014 Re: Modificare Samurai Jack Cam umflate rotile astea. Lasa in ele numai 1 in teren (banuiesc ca ai bagat 2,2) P.S. Abia astept sa o vad cu bara modoficata. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Iulie 13, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2014 Re: Modificare Samurai Jack prima iesire off road cu baietii , o plimbare scurta pana la Paltinis (prin padure desigur) si apoi varful Magura. Samurai Jack a facut fata cu brio pe tot traseul si nu am intampinat dificultati . presiunea in anvelope am lasat-o 1,2 caci nu am camere si am vrut sa evit riscul de a dejanta. ps kinetic abia astept sa te scot la o tura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: Modificare Samurai Jack Asaa!!!!!!!!!!!! La noroaie cu ea!!!!!!!!!!!!:grin::lr Vrem mai multe poze!!!! OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Modificare Samurai Jack dupa rotile dedicate off-road, au urmat bara fata hd, bara spate hd, praguri hd, cercei hd , s-a inaltat masina circa 3-4 cm distantiere roti 50 mm facut tabla si vopsit, am taiat din aripi si praguri overfendere wrangler(desi mi s-a recomandat sa nu le pun caci se sparg- si dupa 4 luni de iesit pe munte nu le-am spart) era sa uit ...mp3 player pioneer :)) , f important Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Modificare Samurai Jack si pozele de rigoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Modificare Samurai Jack sumar dupa 6 luni de off road: indoit bara spate hd(nu recomand montarea stopurilor in bara- slabeste f mult rezistenta) indoit bara directie rupt tampon cutie viteze rupt tampon reductor oglinda stanga rupt prelata ars ambreiaj si bineinteles zgarieturi cat cuprinde urmeaza etapa 2 de modificari : rollcage rapoarte vitara , eventual blocant spate troliu warn M8000 kit suspensie calmini 5 inch ambreiaj hd bari directie hd scut diferentiale+ rezervor volan sport sparco scaune sport +centuri in 4 puncte revizie generala statie cb ps sfat pt incepatori sau cei care nu vor offroad extrem : samurai stock cu anvelope tip simex merge de rupe fara nici o alta modificare pss cel mai important accesoriu este rollcage-ul (am vazut vreo 3 rasturnari si siguranta e pe primul loc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Modificare Samurai Jack Arata bine bara si overfenderele . Cat au costat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Modificare Samurai Jack sumar dupa 6 luni de off road: indoit bara spate hd(nu recomand montarea stopurilor in bara- slabeste f mult rezistenta) indoit bara directie rupt tampon cutie viteze rupt tampon reductor oglinda stanga rupt prelata ars ambreiaj si bineinteles zgarieturi cat cuprinde urmeaza etapa 2 de modificari : rollcage rapoarte vitara , eventual blocant spate troliu warn M8000 kit suspensie calmini 5 inch ambreiaj hd bari directie hd scut diferentiale+ rezervor volan sport sparco scaune sport +centuri in 4 puncte revizie generala statie cb ps sfat pt incepatori sau cei care nu vor offroad extrem : samurai stock cu anvelope tip simex merge de rupe fara nici o alta modificare pss cel mai important accesoriu este rollcage-ul (am vazut vreo 3 rasturnari si siguranta e pe primul loc) Ai aici niste modele de rollcage... poate te inspiri :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Modificare Samurai Jack 400 lei+transport , de la Baia Mare parca le-am luat , gasesti anunt pe olx, dar sunt peste asteptari e rezistente @timberland0910 multumesc mult pt poze , in ce priveste rollcage-ul vreau ceva simplu gen spartacus sa fie cat mai usor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Modificare Samurai Jack bara fata 150 bara spate 100 praguri 75 euro, dar am avut ceva reducere ca am facut toata tabla la masina acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Ianuarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: Modificare Samurai Jack Mare diferenta la condus cu noul volan , plus de asta nu mai claxonez neintentionat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: Modificare Samurai Jack Da, este fain, am si eu unul asemanator, dar spune-mi cum este cu semnalizarea? :) Eu dau din mana prin aer de mai mare dragul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Ianuarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: Modificare Samurai Jack mai nasol cu semnalizarea, noroc ca pe camp nu prea e nevoie, o sa caut o solutie sa indoi maneta, pe mine ma deranjeaza mai tare maneta stergatorului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: Modificare Samurai Jack :ha::ha::ha: Na!! Ti-a trebuit volan sport :grin: OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Re: Modificare Samurai Jack merita toti banii , e mai gros, mai manevrabil, cum nu am servo nu mai risc sa ma lovesc peste degete :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz826 Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Modificare Samurai Jack Salut, Lionhart. Caut un tinichigiu la care sa duc samuraiul si am vz ca esti din Sibiu si ca i-ai facut tabla anul trecut. Imi poti da, te rog, ceva detalii legate de costuri si eventual, un contact (pe pm). Am vb cu cineva din Sibiu, dar nu a mai lucrat la samurai (nu vreau sa-si faca stagiatura pe masina mea) si pretul mi s-a parut cam mare. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Iunie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2015 Re: Modificare Samurai Jack a venit si vremea sa facem ceva imbunatatiri tehnice , asa ca am facut revizia puntilor si homocinetica, schimbat ulei in grupuri , cutie , reductor , rulmenti, montat rapoarte vitara . masina merge cu totul si cu totul altfel, incomparabil. de astfel am inlocuit si ambreiajul cu unul hd ceramic.se simte diferenta de la ce la pamant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Iunie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2015 Re: Modificare Samurai Jack Samurai Jack a mai primit de asemenea la implinirea varstei de un an si un troliu Warn M8000 alaturi de proiectoare Warn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Iunie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2015 Re: Modificare Samurai Jack se pare ca dupa ultima iesire am rupt o foaie de arc pe spate,ocazie cu care ma gandesc sa schimb suspensia masinii. Astept sfaturi si recomandari cu kituri de suspensie sau solutii alternative. mentionez ca investitia as vrea sa se invarta pe la 1000 eur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 (editat) Re: Modificare Samurai Jack Pentru puntea spate cea mai buna suspensie este cu arcuri de Jeep Wrangler YJ, puls amortizoare potrivite si kit de montaj. Pentru puntea fata faci RUF cu arcuri de spate modificate de Samurai, plus amortizoare si kit de montaj. Net superioara din toate punctele de vedere fata de orice suspensie OME, IronMan sau alta suspensie cu fir de aur. Costa mult sub 1000 euro. Editat Iunie 20, 2015 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Iunie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2015 (editat) Re: Modificare Samurai Jack arcurile de yj sunt usor de procurat, dar kiturile de montaj de unde le iau? arcuri de spate samurai ce modificari suporta? si amortizoarele potrivite care sunt ? si cel mai important ce lift ofera multumesc mult MINI Editat Iunie 21, 2015 de Lionhart Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 Re: Modificare Samurai Jack Ruf= pui arcurile de spate in fata. Un kit pt ce scrie Mini contine si prinderile si amortizoarele. Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Iunie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2015 Re: Modificare Samurai Jack multumesc dragos, am aflat si eu intre timp care e treaba cu ruf-ul kituri de montaj am gasit pe low range, mai ramane cu amortizoale potrivite o dilema si cu liftul. si daca trebuie sa modific prinderile pe sasiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 Re: Modificare Samurai Jack Exista kituri si mai aproape decât cele de la low :) Nu se fac modificari la prinderi ci se adauga lucruri. Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate