Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Drum forestier.

Ioncii
 Share

Recommended Posts

Re: Drum forestier.

Am reuşit să fac rost de o informaţie de la o sursă de încredere şi drumul public se termină(Pe un pod,odată cu iluminatul public) - 50m inainte de intrarea în curte(Deşi strada e lungă doar o parte din ea este drum public).

"Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015

dragul meu ioncii nu te baza pe informatia aia....doamne fereste sa se intample ceva si ai sa vezi cum orice drum este drum public...acuma nu incerc io sa fac pe mironosita si sa-ti spun ca nu-i bine, pt ca si eu, poate ca si altii pe aci, au mai condus masina inainte de a avea permisul, la fel ca tine pe drum neasfaltat si drumuri laturalnice dar trebuie o foarte mare atentie si bagare de seama si niciodata nu am condus fara un parinte langa mine...din ce relatezi tu am impresia ca conduci destul de des, si fara sa ceri permisiunea cuiva si sansele sa fi prins sunt foarte mari.....totusi nu mai ai mult si probabil dai si pt carnet si ii pacat ca dintr-o prostie sa ajungi cu vreun dosar penal si imposibilitatea de a mai da pt carnet pt cine sti cati ani...

dragul meu ioncii nu te baza pe informatia aia....doamne fereste sa se intample ceva si ai sa vezi cum orice drum este drum public...acuma nu incerc io sa fac pe mironosita si sa-ti spun ca nu-i bine, pt ca si eu, poate ca si altii pe aci, au mai condus masina inainte de a avea permisul, la fel ca tine pe drum neasfaltat si drumuri laturalnice dar trebuie o foarte mare atentie si bagare de seama si niciodata nu am condus fara un parinte langa mine...din ce relatezi tu am impresia ca conduci destul de des, si fara sa ceri permisiunea cuiva si sansele sa fi prins sunt foarte mari.....totusi nu mai ai mult si probabil dai si pt carnet si ii pacat ca dintr-o prostie sa ajungi cu vreun dosar penal si imposibilitatea de a mai da pt carnet pt cine sti cati ani...

1. Îţi mulţumesc pentru sfaturi aşa cum le mulţumesc tuturor :tk .Informaţia o am de la comandantul secţiei de poliţiei din oraş(Ieri am făcut un grătar in familie şi printre invitaţi a fost şi el)

2.De condus singur doar din această vară(de 3 ori) din care de 2 ori eram cu un verişor care posedă permisul de conducere şi doar o singură dată eram doar eu.Deşi nici eu nu încurajez acest lucru şi sunt perfect conştient de riscuri. :rules

P.S. Scopul acestui topic era de a mă documenta.Şi aşa cum am bănuit(Deşi nu este o regulă generală), drumul public pe aceaştă stradă s-a terminat odată cu iluminarea publică.

P.S.S Deşi într-un "reply" anterior am scris că abilităţile mele in şofat sunt mai bune decât ale unora care posedă permis nu era un atac asupra unor persoane ci doar o constatare proprie deci sper că nu ma judecaţi. :h5

Vă mulţumesc tuturor pentru sfaturi şi informaţii.

"Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015

1. Îţi mulţumesc pentru sfaturi aşa cum le mulţumesc tuturor :tk .Informaţia o am de la comandantul secţiei de poliţiei din oraş(Ieri am făcut un grătar in familie şi printre invitaţi a fost şi el)

A picat fragmentul asta...maxim...

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

@Big.Ursu : Scuze că am lăsat fragmentul intrerpetabil acum am realizat..Comandantul nu face parte din familie,el doar a fost invitat.In familia mea se obişnuieşte ca in fiecare Duminică(Când e posibil) să facem un grătar.

Comandantul ala e un idiot daca ti-a zis asa ceva. Ce treaba are iluminatul public cu categoria de drum?

Conform art. 6 pct.14. din O.U.G. nr.195/2002 prin drumul public de înţelege orice cale de comunicaţie terestra, cu excepţia cailor ferate, special amenajata pentru traficul pietonal sau rutier, deschisa circulaţiei publice; drumurile care sunt închise circulaţiei publice sunt semnalizate la intrare cu inscripţii vizibile.

Drumul pe care ai mers tu are inscriptii vizibile la intrare, care sa spuna ca nu e drum public?

E mare diferenta intre notiunea de drum public si cea de proprietate. Un drum public se poate afla pe o proprietate privata.

Pune mana si citeste ce zice legea, nu ce zice unul si altul, fie el si comandant si mai bine asculta sfaturile pe care le-ai primit aici, ca sunt mai sanatoase.

Frontera A Sport 2.0

freelander 2001 td4

Stai Bozo, era vorba de strada aceea si de terminatul iluminatului in acel loc, nu de toate strazile din tara unde s-a terminat iluminatul public. Daca ar fi o regula generala, drumurile publice din tara asta s-ar reduce la o sutime, cel mult. Cred ca discutia a inceput sa o ia la vale un pic.

Samurai incepator

Informaţia o am de la comandantul secţiei de poliţiei din oraş(Ieri am făcut un grătar in familie şi printre invitaţi a fost şi el)

P.S. Scopul acestui topic era de a mă documenta.Şi aşa cum am bănuit(Deşi nu este o regulă generală), drumul public pe aceaştă stradă s-a terminat odată cu iluminarea publică.

Depinde cand te-a lamurit in ceea ce priveste limita unui drum public "iluminat" ...inainte sau dupa gratar ?

Daca te crezi atat de bun ca sofer ( nu o zic cu ironie ci doar ca o constatare) lasa ce iti spune imbecilul ala de la politie, asteapta varsta legala, obtine permisul "pe bune" si apoi o sa te plimbi unde si cum vrei tu fara implicatii penale...:wink:

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Nu o ia deloc discutia la vale, eu l-am atentionat despre ceea ce face. Iar comandantul sa mai puna mana pe carte duminica, sa mai lase spritul.

• Like 1

Frontera A Sport 2.0

freelander 2001 td4

Suna pe dos , dar ma bucur ca exista ... e un paradox minunat , daca privesti dintr-un unghi ( al naibii de ingust - unghiul ... ) .

Nu ma bucura faptul ca ti-ar trebui rovineta , altele ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use