vlady Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 Subsemnatul,Manole,Alex si Bunicu' la o tura scurta Plaiu Foii -Valea Seaca-Cheile Dambovicioarei,n-am facut prea multe poze dar am selectat cateva care mi-au placut. PS-Prima mea iesire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlady Postat Iulie 24, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2008 Re: Cine trece-n Valea Seaca...........!!! Si inca cateva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 Re: Cine trece-n Valea Seaca...........!!! foarte frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 Re: Cine trece-n Valea Seaca...........!!! Pe unde este exact traseul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlady Postat Iulie 24, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2008 Re: Cine trece-n Valea Seaca...........!!! Pe unde este exact traseul? Se intra pe la Sercaita spre Plaiu Foii,Zarnesti,Magura se urca pana la cabana(sau refugiu)Brusturet si se coboara pe Valea Seaca spre Cheile Dambovicioarei,asa mi-au explicat si mie baietii ca eu n-am ajuns pe acolo nici cand faceam trasee cu piciorul.Alex-Toyota zicea ca pe acolo era o proba speciala acum vreo 3 ani .Acum satenii isi adunau copii de pe ulitele inguste cat o masina zicand:dati-va mama ca baietii sunt la concurs(right!!!),poate concurs de :x . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 Re: Cine trece-n Valea Seaca...........!!! Felicitari baieti! Nu stiu cum ati reusit sa va reveniti asa repede; eu inca ma mai resimt dupa Agnita! :bravo frumos traseu! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Re: Cine trece-n Valea Seaca...........!!! Pai cand voi ati plecat la scaldat, noi am plecat spre casa, numai ca am plecat pe traseul dat de Vlad. Frumoasa tura. :10 :2dr MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate