Marele Alb Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 Vand troliu Warn-works 4700 lbs nou, in cutie. Motor 1.9 HP-12 v 3-stage planetary raport 216:1 cablu 18,3 m Hawse 18 Kg comanda fir 3 m Pret 650 euro Tel 0764 903 340 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat August 9, 2014 Autor Partajează Postat August 9, 2014 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou Negociabil. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Septembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou 600 euro Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou Mai e valabil? daca da iti dau un pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Octombrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou Astept oferte. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou Valabil. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou De vanzare. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Decembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou Valabil. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Decembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou De vanzare. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Februarie 21, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2015 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou La vanzare... Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Aprilie 17, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou Valabil... Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Iulie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou ...sau schimb cu anvelope 31/33-15 uzura max 5% Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Septembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou 550 euro... Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou Valabil. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou De vanzare... Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou De actualitate. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Swakra Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou Salut... Te intereseaza 4 anvelope Federal Couragia 31 10,5 15? Sunt aproape neuzate. DOT 2014. Proprietarul de la care am luat Jimny tocmai le pusese pe masina. Nu au mers mai mult de 2000 KM. Vreau sa iau ceva mai mic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou am anvelope 31x10,5x16 BF AT , f putin folosite ... dar numai 3 buc, nu stiu cum am ratacit-o pe a patra ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat August 23, 2016 Autor Partajează Postat August 23, 2016 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou Cash... Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Octombrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou De vanzare. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Mai 5, 2017 Autor Partajează Postat Mai 5, 2017 Re: Troliu WARN-works, 4700 lbs, nou Valabil. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate