Vizitator nanuk Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 am fost, am vazut,am stat 2 h vrajit intr-o ploaie torentiala (in tricou).ce muzicanti frate...canta si repede si incet....s-a auzit perfect...nici nu stiu ce sa scriu. acum pot sa ma intind sa mor. ba nu k mai vin iron maiden si manowar.adica toata muzica anilor de rockerat liceal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Re: MetallicA Si eu am fost acolo. Sunt fericita si nu imi pare rau ca a plouat. Cei care au fost acolo au putut vedea, auzi ( mai ales ) si trai ceva ce nu se poate descrie in cuvinte. Tot ce pot spune este ca in afara de banii cheltuiti pe sanatate, sunt cei mai bine cheltuiti bani din viata mea. Ma asteptam sa-mi placa mult mai mult decat la concertul Rolling Stones, dar nu ma asteptam sa-mi placa mai mult decat la AC DC, unde am fost cu multi ani in urma. Au aratat respect pentru public si prin faptul ca au inceput la ora 9 pm, dar si prin faptul ca J.H. si basistul au cantat in afara scenei, in portiunea neacoperita, in ploaie, ceva timp. Au promis ca dupa ce isi lanseaza noul album in septembrie, vin din nou in Romania. Sa vedem. Toate cele bune tuturor. Ligia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 Re: MetallicA La primul concert eram in armata.Miercurea, ca si acum.Greu sa fugi miercurea, sa pleci din pitesti, sa vezi concertul si sa te intorci la timp pt. apel. Anul asta nu i-am mai ratat.Am asteptat 10 ani. A meritat din plin. Profesionisti, simpli si cu mult respect. Totul a fost atat cat trebuie. Astept septembrie. nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate