Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2. Punct 1

Big.Ursu
 Share

Recommended Posts

Considerente (varianta lunga): avand in vedere evenimentele din ultima vreme si niscai modificari facute masinii (discrete)...si pentru ca Luna in conjunctie cu Mercur se gaseau in a 3-a Casa Astrala pe dreapta, colt cu Jupiter ....

Considerente (varianta scurta): eram statut.

--------------------------------------------------------

Initial voiam o iesire in zona M-tilor Sureanu / jud. Gorj (nu neaparat in ordinea asta). Cum scarbele de astre mai sus mentionate nu au catadicsit sa se alinieze conform, varianta a picat. Varianta scurta - am plecat solo, doar cu sotia si cu fie-mea.

Doream sa vedem muntele, si am ramas la zona judetului Hunedoara, unde ne-am si cazat (Campul lui Neag). Ieftin, curat, liniste (frate, cata liniste) - dar cam scumput. Pensiunea se cheama Foresta, pentru doritori, dar repet...cam piperat un pic. Oricum, ne doream un strop de liniste si am avut parte de un ocean.

Cam atat despre cazare....vineri seara s-a scurt lent si la taclale cu gazda.

----------------------------------------------------------

Sambata l-am luat pe Zoli din asternuturi, nu aveam in plan nici un traseu macar...asa ca l-am lasat pe Zoli sa dea cu banul. Indispus de o durere surda de stomac, a facut un efort (si-i multumesc pentru asta) astfel ca ne-am suit in carute si da-i bice pe deal. La Dalja (mare sau mica), nu conteaza....am avut un ghid de zile mari, care stie foarte bine istoria locului unde-si duce traiul.

Fie-mea a avut o impresie ca se termina traseul, asa ca-l provoaca pe Zoli. Zoli se coboara la mintea ei si dam mai departe. :)

Mai departe un pic, caci la o urcare, Veverita Neagra ramane cu fundul intr-o ravena. Si da-i inainte...inapoi....se extrage cumva de acolo. Mergem cateva sute de metri, la o urcare mai agresiva, Zoli nu-i atent si iarasi are niscai probleme. Tura asta insa, sincer aproape ca l-am vazut peste cap, masina saltandu-se de bot in sus aproape 1 metru...periculos a parut observand de jos.

Ajungem la un releu de comunicatii, si decidem sa-i dam inainte. Si bine am facut. Au fost vreo cateva portiuni cu namol si inclinare laterala, unde mi-am luat injuraturile de rigoare de la femeie (adevarul e ca am strans si eu din fese nitel....stramt taica...ursobuzu e mare) - am trecut insa. Am intalnit o padure superba, neatinsa (inca) de om...sublima. Am intalnit pasuni si ne-am multumit sa le fotografiem doar...ar fi fost pacat sa trecem cu rotile pe acolo. Poieni superbe. Drumul ne-a dus catre un loc drag noua, Tulisa - voiam sa ajungem acolo dar aveam o alta varianta.

Ne-am despartit dupa vreo 44km de offroad, unde am avut urcari, coborari, namol, padure, pasuni, fan si am mancat si afine :)

Sa vorbeasca pozele:

NKN_3044.JPG

NKN_3045.JPG

NKN_3046.JPG

NKN_3051.JPG

NKN_3055.JPG

NKN_3056.JPG

NKN_3058.JPG

NKN_3061.JPG

NKN_3062.JPG

NKN_3063.JPG

NKN_3064.JPG

• Like 2

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Re: 2. Punct 1

NKN_3065.JPG

NKN_3066.JPG

NKN_3067.JPG

NKN_3069.JPG

NKN_3070.JPG

NKN_3071.JPG

NKN_3072.JPG

NKN_3075.JPG

NKN_3076.JPG

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

NKN_3080.JPG

NKN_3081.JPG

NKN_3084.JPG

NKN_3086.JPG

NKN_3092.JPG

NKN_3095.JPG

NKN_3100.JPG

NKN_3102.JPG

NKN_3104.JPG

NADS Fitted

NKN_3105.JPG

NKN_3110.JPG

NKN_3111.JPG

NADS Fitted

Duminica nu s-au mai aliniat astrele de nici o culoare pentru Zoli, asa ca am mers singur catre o Nedeie, la Poiana Muierii, exact ca in urma cu un an. Numai ca tura asta am fost pe asfalt pana acolo, nu a mai avut acelasi farmec. Am reintalnit pe prietenul care ne-a ajutat anul trecut si ne-a dus acolo, am vazut momarlani autentici, ne-am bucurat si noi de bucuria lor, dupa care am plecat catre casa ... pe Transalpina.

NKN_3119.JPG

NKN_3122.JPG

NKN_3123.JPG

NKN_3126.JPG

NKN_3128.JPG

NKN_3129.JPG

NKN_3135.JPG

NKN_3136.JPG

NKN_3138.JPG

NKN_3139.JPG

NKN_3150.JPG

NKN_3153.JPG

NKN_3160.JPG

NKN_3161.JPG

• Like 1

NADS Fitted

• Like 1

NADS Fitted

=)) Super cele doua filmari. Ma bucur teribil ca ai putut sa le recuperezi. Multam! Acum am vazut si eu ce s-a intamplat la faza a doua. Prima e clara, mi-a scapat roata in sant si eram suspendat in diferential. Nimic special, un pic de huta-huta inainte/inapoi si gata.

La a doua insa s-a vazut lipsa servodirectiei. Socul unui prim hop m-a aruncat lateral, acum vad asta clar, si am urcat cu o roata pe mal, inclinandu-ma interesant intr-o parte :) Inauntru nu s-a simtit asa de atragator pe cat se vede de afara. Am trecut si prin altele mai amuzante, la o ravena adanca de juma' de metru am ramas cu masina suspendata aproape vertical. Noroc ca nu am bruscat frana, puteam sa ma dau de-a dura.

Faine poze, ai acoperit toata povestea, imi e greu sa mai pun ceva fara sa te repet. O singura observatie am, plimbarea asta e in Ardeal in toata regula, Oltenia se termina cu un masiv mai la sud, la mijlocul muntilor Vulcan :)

Samurai incepator

Si fiindca e un subiect fierbinte....Transalpina...

NADS Fitted

Ultimul clip...

@Zoli - poate vii cu niscai foto de la tine :)

NADS Fitted

Faci tu o sosea fara sa delimitezi sensul de circulatie! Noaptea este un calvar sa conduci pe un astfel de drum.

Numai la noi se poate asa ceva!

In rest ...sa va fie de bine la amandoi! Ma bucur ca va distrati si va simtiti bine!

Edited by mac01

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use