Smokerider Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 Am ajuns acasa cu Jeep-ul, este in perfecta stare de functionare drumul a fost o placere. Toate actele sunt in regula, are 83000 mile, inclusiv, am facut RCA la Euroins pe 1 luna.Acum ramane sa vad daca o las pe UK sau o trec pe RO. De intervenit repede: -schimbat "zeama" de peste tot, chiar daca de la ultima revizie a facut 1100 mile -intins curea alternator -schimbat cauciucuri, nu neaparat datorita uzurii ci pentru ca "freaca" la viraje stranse, trebuie sa iau cauciucuri mai inguste -sasiul il fac la lucru(si tot ce tine de cosmetizare) -interiorul este de nota 8,5 Rugaminte: Ce cantitati si specificatii am nevoie pentru: -ulei motor -ulei diferential -lichid frana -lichid servo O seara faina, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 :ft Poze sa vedem si noi atelajul. Sa te poarte sanatos !:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 Rugaminte: Ce cantitati si specificatii am nevoie pentru: -ulei motor -ulei diferential -lichid frana -lichid servo O seara faina, Sa te bucuri de Jeep-ul proaspat achizitionat! Legat de lichide: Un extras din manual de service (TJ FSM 2000) online: http://www.scribd.com/doc/79237446/8/FLUID-CAPACITIES sau http://www.jeep4x4center.com/knowledge-base/jeep-wrangler-fluid-capacities.htm http://www.getahelmet.com/jeeps/maint/fluids/ 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 (editat) Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 ai lichidele aici: Ce cantitati si specificatii am nevoie pentru: -ulei motor: 10w40 ce motor ai ? ... cca 6 litrii / 7 pt 4 litrii -ulei diferential: 75w90 sau 80w145 daca pui blocanti , 1.6 si 1.8 litrii - total 3.4 litrii -lichid frana: DOT3: flaconas de 300 gr -lichid servo: ATF II: bidon de 500 gr iti recomand MOBIL! sau CASTROL dar sa fie sursa buna nu contrafacute, sau calitate mai buna ( dar mai scumpute) DIVINOL ... MOPAR ar fi idel dar preturile sunt cam trase de par. numai bine Editat Februarie 17, 2014 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 Multumesc @worldscape. Astazi am fost la un service si i-am facut o constatare "la sange", am simulat si un test RAR.Rezultatul: -pierdere lichid la planetara,semering dreapta fata si spate -teaca rupta la cablul frana mana(stanga) -pierderi lichid pe la holender conducta frana(la repartitor) -cilindru comanda directie neetans -de inlocuit kit distributie(curele+role) si de verificat daca am lant sau curea-nu stiu nici eu nici mecanicul. Nu am jocuri la directie, motorul este "curat" si merge foarte bine, normal, trebuiesc schimbate consumabilele si gresare. Una peste alta, pentru vechimea ei si nr de mile, 84.000, parerea mea este ca se prezinta binisor iar reparatiile nu ma surprind(urgenta este procurarea de simeringuri intru-cat pierd lichid si pot afecta grup) Masina este fabricatie 1995, Jeep Wrangler YJ, 2464 cmc, benzina. Daca sunt sugestii de unde pot procura piese repede...multumesc. O zi frumoasa, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 Distribuția e pe lanț. S-o stăpânești sănătos! Geam (lunetă) pentru hardtop ai găsit?? Sau a găsit fostul proprietar între timp? Până la urmă cu cât ai luat-o, a mai lăsat ceva la preț? Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 Pentru distributie: las-o asa ca te suna ea cand are nevoie de tine. Eventual procura rulmentul de la rola/role ca e in jur 15 lei (skf) si cand o sa scartie il schimbi fara sa mai cumperi si rola in sine care nu se uzeaza ( care e 150 de lei ) Pentru frana trebuie sa vezi cine pierde , ori holender ul nu e strans, ori altceva fisurat, crapat - aici as pune accent pe investigatie ca prima faza . Deci pana vezi ce e, fara frana brusca, usurel, ca pe ghiata. Pentru restul "plangerilor", e stiut la jeep : nu se repara, ci se completeaza :) E posibil ca vei schimba semeringurile si vor plange iar, pentru ca axul are deja canal, de aia zic se completeaza. Daca vrei sa faci o treaba buna, desfaci capacul la diferentiale si vezi starea si a grupului si cat ulei mai avea si in ce stare, jocuri etc. Vezi daca crucile cardanice sunt cu gresare ( au in tumbuc de ungere in mijloc), daca da, da-le niste grasime sa fie bine. La fel si pe la alti pivoti sau capete bara. Aia cu teaca rupta, las-o pt generatiile urmatoare :) In rest, iti urez sa te dai cu placere cu ea !!! XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 @mita 31: Luneta nu a rezolvat-o, azi am dat tema sa mi se faca una fixa din plexiglass si nu imi doresc mai mult, inca odata este masina de 100 km in wk-end, o pun la punct sa fie functionala si atat. Pret:2400 si nu a vrut sa lase, multumesc pt urari, asemenea @danciuc: Am sa schimb fluidele, semeringurile, conducta cu intrare con la repartitor si gresare, frane puse in regula ca vreau ITP.Distributia....conform sfatului tau :) Multi kilometrii sanatosi si in siguranta:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat Mai 13, 2014 Autor Partajează Postat Mai 13, 2014 (editat) Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 Recunoasteti masina?...in special @mita31 ca ai si vazut-o inainte. Inca nu este gata definitiv, daca am timp voi posta mai multe poza din timpul cosmetizarii. O zi frumoasa, Editat Mai 13, 2014 de Smokerider Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 Da. E total schimbată, acum, față de cum era, când am mers eu cu ea. În bine! Din ce văd, ai luat anvelope General Grabber AT2, dimensiunea bănuiesc că tot pe 31 ai rămas. I-ai făcut scărițe HD, foarte mișto, i-ai făcut bullbar (aceeași formă ca și la a mea:h5), i-ai mutat două proiectoare la parbriz și ai renunțat la ălea 2 mari din mijlocul barei față, ai dat jos semnalizările alea mari și urâte și ai găsit/montat unele omenești în loc, (asta vreau să fac și eu), i-ai schimbat jantele cu altele cu ET negativ (apropo de unde le-ai luat și cât te-au costat?), ai pus steluța (autocolant), ochete pe bara față ... asta e cam ce se vede în poze. Ți-a ieșit foarte mișto și sunt convins că ai făcut mult mai mult decât se vede/deslușește în poze. Ai curățat șasiul? Ți-ai făcut calculele cu înmatricularea pe Bg sau Ro, sau rămâne deocamdată așa? La mutat volanul te-ai gândit, sau ești ok cu el așa? Cum se comportă mașina, așa la modul general? Consumul real pe benzină și pe gpl (separat) urban-extraurban care e? Nu mai fii zgârcit, pune mai multe poze și dă-ne mai multe detalii :banana ... Eu unul sunt foarte încântat de mașinuțele astea și chiar mi-ar face plăcere să împărtășim experiențele și poate, până la urmă să ne și vedem la o ieșire, ceva. Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat Mai 13, 2014 Autor Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 Imi tot propun sa pun de mai mult timp, dar toate modificarile mi-au luat timp (asta ca sa le fac cost effective) si atunci mi-a fost greu sa tot tin pasul.Si acum inca nu este gata, mai trebuie sa fac hardtop-ul dar il "atac" in cateva zile cand il dau jos si imi instalez bikini-ul, element doors si windjammer-ul + duster. Da, masina nu este rebuilt ca a lui @ar99kid dar nu exista surub sa nu fi fost scos, uns cu vaselina si pus inapoi.Dedesubt este totul re-grunduit negru iar de schimbat, am schimbat inclusiv cover-urile la pedale :) Mai sunt si alte accesorii originale pe care nu le vezi : carlig fata pe bara si spate suport/blocator roata rezerva pe care am montat antena de statie(da, in interior am statie si DVD :)) Am sa pun si poze din timpul procesului dar mai amanat putin, oricum am facut multe. Cateva raspunsuri: -jentile le-am luat de pe mercador, gasite in Alba Iulia la 400 RON toate 4 -semnalizarile din Piata, 10 RON bucata, sunt semnalizari agabaritice pentru camioane. -cauciucuri second din Timisoara, de la cineva care si-a pus Simex-uri; uzura 10% Raman pe Anglia, am ITP pe 2 ani si RCA pana in septembrie full valabil.Nu schimb pozitia volanului, este cool :) Cu GPL-ul am cam pus-o, adica joi ma mai duc la un doctor...m-a pus **** sa spal motorul iar calculatorul era asezat invers, cu mufele in sus asa ca...ramane sa vad.Motorul merge ceas. Multumesc @mitza pentru sfaturile initiale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 intrebare: semnalizatoarele pe fata asa plate, ai taiat din aripa sa le pui sau se brodesc intamplator pe gauri? o poza detaliu se poate? de unde din piata? LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat Iulie 22, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 intrebare: semnalizatoarele pe fata asa plate, ai taiat din aripa sa le pui sau se brodesc intamplator pe gauri? o poza detaliu se poate? de unde din piata? Semnalizatoarele sunt exact pe locul celor vechi si cum zici tu se brodesc foarte bine.Vezi poza fata si verso :) Din Piata inseamna de la un targ unde se vand accesorii auto din Turcia si Polonia. In poza mai poti vedea care va fi intentia mea de modelare a aripilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat Iulie 22, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 Cu summer bikini personalizat :) Lipsesc: -element door (nefinalizat din cauza ploilor) -kit de aripa si prag Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Re: Sfaturi achizitie Wrangler YJ an 1995 Arata bine. Acum am realizat, sunt lampi de gabarit pentru camioane. Cred ca am pe acasa. O sa incerc si eu sa vad cum vin, niciodata nu mi-au placut alea originale, au fost obligatorii pentru omologarea europeana. Arata ca ochii de melc. Multumesc pentru poze. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat August 13, 2014 Autor Partajează Postat August 13, 2014 Re: Masina mea - Wrangler YJ Cateva poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onutu Alexandru Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Masina mea - Wrangler YJ Salut si sa stapanesti sanatos jepul , imi place ca ai grija de el, suspensia cum este ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat August 19, 2014 Autor Partajează Postat August 19, 2014 Re: Masina mea - Wrangler YJ Suspensia este cea originala, nu am modificat nimic si este ok. Merci pt aprecieri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Masina mea - Wrangler YJ Pana la urma nu mai este ,,cool" cu volanul pe dreapta :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat Octombrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: Masina mea - Wrangler YJ Nu este intr-adevar. A trebuit sa ma conving, astea sunt cele mai bune lectii :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar99kid Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: Masina mea - Wrangler YJ am vazut masina live si mie mi-a placut ! nu am apucat s-o "certez" chiar foarte bine :) dar din prima impresie e "ce trebuie " ! s-o stapanesti sanatos si la cat mai multe modificari , iesiri si locuri frumoase de vazut :wink: PS : e buna miscarea cu mutatul volanului !!! HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat Octombrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: Masina mea - Wrangler YJ Multumesc mult si imi pare rau ca nu am putut veni si eu cu Alin la Arad sa vad "masterpiece-ul" tau. Daca voi avea drum la Arad, cu Jeep sau fara, poate te deranjez 10 min sa vad ce faci in organizarea proiectelor tale(bineinteles daca vei fi disponibil si in orele de lucru). Succes si tie in tot ce iti propui, C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate