Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum se poate analiza un astfel de film ?

FordRanger

Postări Recomandate

Re: Cum se poate analiza un astfel de film ?

Cred ca Amarok-ul are traction control. Probabil asta e avantajul fata de restul.

In filmuletul asta,nu vad nimic relevant,afara de fapul ca n-au urcat din prima pt ca nu si-au luat avant. Sa nu mai spunem ca daca patineaza primul,face gheata in locul respectiv....

Despre coborare,o face si amaratul meu de LRF....

Intrebarea pertinenta ar fi,daca ai pune 500 kg in bena la Amarok,ar mai fi urcat macar jumatate de panta? :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intrebarea pertinenta ar fi,daca ai pune 500 kg in bena la Amarok,ar mai fi urcat macar jumatate de panta?

Sincer nu inteleg intrebarea, sa incarce doar pe unul din ei sau pe toti cu 500 kg? Probabil daca greutatea era mai mica de 500 kg (200 poate 300 kg) ar fi fost in avantajul tractiunii la aceste pick-upuri.

Ideea e ca la urcare, in afara de Ranger care se vede ca are ceva viteza/moment in plus fata de restul si urca din prima, la celelalte se incearca plecarea in panta pe zapada/gheata (ma rog, cu o viteza redusa, nu chiar de pe loc) si se vede avantajul TC-ului de la Amarok. Acelasi avantaj il are si la tractarea Ranger-ului.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

filmulețul ăla nu arată decât cum cred piloții să abordeze o rampă și ce rapid este procesul învățării!

dacă ar mai fi făcut așa ceva înainte, ar fi creat mai ușor aparența mașinilor potente!

:wink:

Link spre comentariu

Tot va intrebati cum de poate VW sa faca ceea ce face. In momentul de fata cred ca e cel mai tare producator de masini. Audi, Seat, Skoda, VW, Lamborghini, Bentley, Bugati(cea mai puternica masina de serie), MAN, Scania si Ducati. Cred ca au oleaca de experienta oamenii si daca vor sa faca ceva bun o fac.....asta o demonstreaza si istoria lor.

Link spre comentariu

In momentul de fata cred ca e cel mai tare producator de masini.

Asta cred că ai citit-o în revistele auto germane, care domină piața media din Europa. :))

Link spre comentariu

Asta cred că ai citit-o în revistele auto germane, care domină piața media din Europa. :))

Iesi pe strada si zi-mi cate masini din total sunt din cele enumerate mai sus. Bugati e cel mai puternic ca asa scrie in reviste. VW a intrat asa tare pe piata din SUA tot pt ca am citit eu in reviste. Nu inteleg de ce va deranjeaza un rasp corect si veniti cu niste raspunsuri de "a tot cunoscatori si mari ingineri in industria auto" .

Link spre comentariu

Nu este nevoie de polemica . Sigur ca solutiile tehnice moderne isi fac loc in toate clasele de masini , inclusiv printre autoutilitare . Ramane de vazut in ce masura aceste solutii se vor dovedi si fiabile. Se prea poate ca avantajul tehnologic al Amarokului sa ii acorde o victorie de etapa. Despre VAG , lcrurile nu stau chiar asa de roz cum se arata in reviste. Au avut multe probleme cu motorizari si transmisii , indiferent ca acestea au fost puse pe Audi sau pe Skoda . Este drept ca avand un mare numar de unitati vandute , au aparut si multe problema ( mai multe decat la alte marci, care au vandut mai putin si au avut mai putine probleme aparute in exploatare ) .

Amarokul chiar este o masina eleganta , frumoasa si foarte apropiata de piata americana prin interiorul de turism . Daca se va dovedi si o masina fiabila , va fi un succes de vanzari si o legenda printre pickupuri. Dar daca va trebui schimbat volantul la fiecare 40.000 km , clientii ii vor penaliza si i se va duce vestea de struto-camila frumoasa si proasta.

Avem pe forum posesori de Amarok ? Ce parere au de masina ? Cum se comporta dupa un numar mai mare de kilometri ?

Si Touaregul este o masina trecuta de prima tinerete. Un model matur si destul de vandut. Unele probleme insa nu au putut fi rezolvate. Problemele la cutia automata si la ansamblul cardanului spate peste 150.000 km sunt celebre. Costurile de reparatie sunt deasemenea celebre. Stim ca trag avioane , dar acum stim si ca o reparatie de cutie si un cardan nou costa cat o masina noua de clasa medie. :grin:

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Tot va intrebati cum de poate VW sa faca ceea ce face. In momentul de fata cred ca e cel mai tare producator de masini. Audi, Seat, Skoda, VW, Lamborghini, Bentley, Bugati(cea mai puternica masina de serie), MAN, Scania si Ducati. Cred ca au oleaca de experienta oamenii si daca vor sa faca ceva bun o fac.....asta o demonstreaza si istoria lor.

Faptul ca grupul VAG detine atatea marci nu-i face nici cei mai destepti nici cei mai buni de pe piata auto. Sunt doar mai potenti (strict financiar). La o cautare mai "adanca", pe net, se pot afla atat motivele pentru care aceste marci de renume au fost preluate, cat si problemele cu care se confrunta in continuare (financiare, de fiabilitate, etc.).

Iar in ce priveste Amarok, sa treaca intai proba timpului... ca de marketing suntem satui:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Grupul VAG vine mai mereu cu soluții de marketing, decât cu soluții tehnice. Dacă analizezi cu atenție marile descoperiri tehnologice ale VAG, vei constata că le-au realizat alții deja, cam cu 20 de ani înainte. Referitor la reputația din S U A, mai bine consultă Consumer Report, dar cu răbdare, pentru că mașinile VAG sunt mai la coadă.

Dar stai liniștit, nu VAG sunt cei mai mincinoși, îi întrece Renault... :))))

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare