Turtureanu Dan Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Salutare, Stie cineva care e starea drumului care urca de la Borsa spre lacul Iezer? Am inteles ca s-a lucrat ceva la el. M-ar interesa sa urc cu Jimny, dar nu e echipat. Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Re: Stare drum Borsa - Mtii Rodnei (lac Iezer, cabana) Anul trecut era OK, am fost eu sus cu Jimny iar anul acesta a urcat un amic Salvamont cu Range Rover. Totuşi, accesul este interzis cu masina (cu excepţia pesonalului de la Cabana Meteo, Salvamont, etc), Pietrosu Rodnei fiind rezervaţie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Re: Stare drum Borsa - Mtii Rodnei (lac Iezer, cabana) Eu am facut de mai multe ori drumul respectiv cu Terrano LWB . Drumul are muuuulta piatra asa ca nu e stres dpdv al patinajelor ci mai degraba al dejantarii sau taieri pe laterala a pneurilor daca nu mergi cu bagare de seama. Una pestebalta cred ca uns swb usor cum e Jimny merge pe acolo fara prea mare stres. Tabla cu accesul interzis este un abuz parerea mea. Rezervatia Pietrosul incepe de mai sus de statia meteo si nici de cum de pe drumul ce duce la statie. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Re: Stare drum Borsa - Mtii Rodnei (lac Iezer, cabana) amenzile pentru acces neautorizat în rezervații sunt mari... și chiar dacă vă ține portofelul, gândiți-vă la faptul că și comunitatea 4x4 militează pentru respectarea legilor și a naturii! nu te poți declara împotriva tăierilor pădurilor dar in schimb să dai buzna în ariile ocrotite... :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Re: Stare drum Borsa - Mtii Rodnei (lac Iezer, cabana) Drumul de care vorbim nu e intr-o arie ocrotita. Tocmai am spus mai sus ca rezervatia incepe de langa statie. De ce vorbesti tu de amenzi? Undeva scria pe un semn copt de timp si rugina accesul interzis ( e adevarat). Asta nu a oprit insa tafurile si tractoarele sa rada versanti intregi. Daca e o interdictie sa se faca limpede autoritatea care o pune. Ca asa ma pun si eu pe montat table cu acces interzis ca asa poftesc eu sa nu mearga masinile intr-o anumita zona. Drumul acesta urca din orasul Borsa spre statia meteo de la cota 1700 . Statia se afla la circa 800-1000m de lacul Iezer. De la statie mai sunt circa 200 de m pana in locul unde incepe Rezervatia (cu campingul de la Iezer). Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Stare drum Borsa - Mtii Rodnei (lac Iezer, cabana) chiar așa... eu zic că am greșit eu, și să te asculte lumea pe tine și punctul tău de vedere asupra abuzurilor instalării acelor mesaje de atenționare că intri în rezervație că la câte hărți și gipiesuri avem acuma, știm noi singuri unde, ce și cum... :grin: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Stare drum Borsa - Mtii Rodnei (lac Iezer, cabana) nu ma intelege gresit, voiam doar ca si cunoscator al zonei sa ii spun ce si cum. Nici de cum sa creez o polemica inutila. Ce nu imi place e ca in tara asta toata lumea vrea sa impoziteze si sa amendeze inutil. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Re: Stare drum Borsa - Mtii Rodnei (lac Iezer, cabana) @Irod, si eu ca si cunoscator al zonei si cu harta rezervatiei in mana iti scriu ca nu ai dreptate. Intrarea in rezervatie este acolo unde era tabla ruginita cu interzis nu cum spui tu mai sus de cabana meteo. Daca vrei iti pot arata harta, oricum vreau sa bem o cafea odata si odata. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 (editat) Re: Stare drum Borsa - Mtii Rodnei (lac Iezer, cabana) oricum ar fi eu zic sa nu ne facem viata prea amara cu rangerii astia. doar nu am facut nici un rau :wink: si e clar ! cafeau trebuie sa o bem :wink: Editat Decembrie 15, 2014 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate