air_wolf Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... https://www.youtube.com/watch?v=Kc3xGnUu250 mare minune... fara simex, cu AT-uri, fara trolii, fara lift kit-uri... FARA GRATAREEE?!?!?? :wtf1: cum dracu si-a permis Cobrra sa iasa fara simex?!?! cit tupeu pe capul lui... vezi, youtube iti arata ceva, depinde ce cauti... ia uite ce-am gasit... [video=youtube;hzChIN5j-0A] si Stelea. cu Oresti, omul de la care multi au avut de invatat, si care nu se dadea inapoi de la a arata si celor care doreau sa invete. si care te aducea intotdeauna acasa! RIP prietene! btw, stelea, sa-ti inalti masina si sa faci 5 gratare si sa bei 7 beri... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 (editat) Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... @air_wolf dupa iesirea aia din februarie de langa Valenii Galloperul lui @cobrra si Vitara mea au intrat la modificat... "Simex"-uri, kit de inaltare home made, scuturi si apoi cand am mai facut rost de bani troliu...:old Ideea e ca o masina de offroad trebuie sa fie echipata...cu ceva anvelope adecvate, ceva shufe si ocheti si poate minim troliu. La unele iesiri am intalnit "incepatori" care nu aveau nici macar o sufa la ei...:grin: macar daia de la benzinarie nu ARB sau T-Max. :bx Editat August 1, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... La unele iesiri am intalnit "incepatori" care nu aveau nici macar o sufa la ei...:grin: macar daia de la benzinarie nu ARB sau T-Max. :bx lasa-ma. ca le spui degeaba ca trebuie sa aibe aia si aia si aia... si sa moara ma-sa de ocheti, sint biodegradabili! il dai si PUF! s-a dematerializat. "unde-i ochetul? aaa... pai cred ca mi-a scapt din mina si l-am pierdut... nu mai stiu unde l-am pus... cred ca l-am uitat cu sufa aia mica linga copac..." @air_wolf dupa iesirea aia din februarie de langa Valenii Galloperul lui @cobrra si Vitara mea au intrat la modificat... Ideea e ca o masina de offroad trebuie sa fie echipata...cu ceva anvelope adecvate, ceva shufe si ocheti si poate minim troliu esti de acord ca dupa standardele de azi, trebuia sa stati acasa? :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... [quote esti de acord ca dupa standardele de azi, trebuia sa stati acasa? :grin: EXCLUS!!! Trebuie sa te "lipesti" de o gasca care are masinile aproximativ la nivelul tau de echipare sau invers... :wink: acum depinde de bugetul si aspiratiile fiecaruia. :grin: Dar daca esti pasionat de hobby-ul asta trebuie sa iesi si sa-ti asumi eventuale daune si cheltuieli, altfel stai acasa si rup youtube-ul in doua...:h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 (editat) Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... @cobrra e singurul "nebun" din zona de sud care mai "initiaza" boboci in spiritul offroad-ului...:h5 Are rabdare sa explice, etc...:2dr Editat August 2, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 (editat) Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... Sunt intru totul de acord cu cei care nu-si anunta iesirile/le fac in cerc restrans. Pentru ca.... : -teribilism -manele -egoism -lauda -spirit de turma ...etc Editat August 1, 2014 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... Eu m-am pricopsit direct cu masina preparata, asa ca am putut iesi intotdeauna si cu "baietii mari", desi eu eram bata la offroad, si mai am inca foarte multe de invatat. De atunci, am facut destule iesiri, de multe ori si cu participanti cu masini relativ spre deloc "aranjate". Nu am o problema cu asta. Nu refuz niciodata participarea unui aspirant la vreo iesire. Daca totul merge bine, e bine. Daca se lasa cu impuleli, asta e, punem tehnica la bataia si scoatem. Conditia este sa nu vina si a doua, si a treia si a patra oara etc., la fel... Dupa nenumarate trolieri ale diferitelor masini ramase, mai mult sau mai putin preparate, mi s-a bulit troliul. 300 euro reparatia. Era el sa zicem in pioneze, dar nu m-am troliat pe mine insumi cat pe altii. Deci... Dupa ultima tentativa de smulgere a unui animal blocat in zapada, si caruia nu i se tura motorul, am fost nevoit sa trec de la volanta dubla masa la simpla masa. 1600 euro reparatia. Nu zic ca s-a stricat ATUNCI, dar...poate mai tinea... Sufe taiate sau pierdute. Despre ocheti, nu mai zic, am cont la o tanti de unde ii cumpar:ha: @air_wolf: pe radacinile alea cu @stelea, m-a dirijat si pe mine Oresti. Nu voi uita niciodata. RIP man.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... sunt intru totul de acord cu cei care nu-si anunta iesirile/le fac in cerc restrans. Pentru ca.... : -teribilism -manele -egoism -lauda -spirit de turma ...etc -alcool Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... eu nu cred că sunt astfel de oameni în această comunitate... glumiți! 1 http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... Hai ca vorbesc eu de ieșirile anunțate, ia numărați Domniile voastre câte persoane se află pe lista ultimei ieșiri propuse de mine, nu mai târziu de luna trecuta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85146-Peste-dealuri-spre-Slanic Dacă nu aveți răbdare sa va uitați, va spun ca pe listă mă aflu eu :ha: Bine ca au venit oameni care ies în teren de obicei, că rămâneam singur cu Fantana Miorita. Și nu e singura de genul ăsta, pe care o anunț și nu vine nimeni. În schimb, când postam după ce ieșim, ar fi venit jumătate de forum, dar nu a știut. Poate e o coincidenta. Altceva: cine chiar vrea sa iasă, găsește. @Antudose este ultimul exemplu, a venit la iesirea noastră, nu l-a îndepărtat nimeni, ba chiar zic eu ca l-am sprijinit și de atunci nu prea lipsește, ba chiar a început sa-i placa :grin: @Sogo nu iese cu noi, dar l-am tot văzut postând ieșiri pe trasee adecvate dotărilor masinii. Și la final, cine crede că să ai simex, reducție și troliu e o chestiune de modă, sau de noi standarde, pentru mine nu înseamnă decât că nu a ajuns pe trasee unde să aibă cu adevărat nevoie de ele. Exista o limita la care AT-ul si chiar MT-ul nu te mai ajuta. Fiecare are noțiunea lui despre dificultatea unui traseu căci "extremul meu nu e extremul tău", cum atât de bine am citit aici pe forum. Dar realitatea e că unele porțiuni chiar nu pot fi parcurse decat cu anumite dotari! Nu e o fita sa anunți dotările minime pentru o ieșire planificata pe un anumit traseu. Este o chestiune de bun simț și responsabilitate, omul să știe la ce vine, nu sa ramana blocat la fiecare pas, sau mai rău, să se pună în pericol si o iesire distractiva sa se transforme in cosmar. Altceva este la acțiunile de socializare, unde chiar și un Duster, ca masina de teren, poate veni, traseu gen Lacul Vulturilor. Poate aici ar trebui făcută diferențierea. Felicitari celor care fac un efort și organizează astfel de ieșiri, cu multe mașini. Asta nu înseamnă ca noi am refuzat sau nu am ajutat pe oricine a dorit sa vina cu noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... (...) Altceva este la acțiunile de socializare, unde chiar și un Duster, ca masina de teren, poate veni, traseu gen Lacul Vulturilor. (...). Poate ma insel eu, dar parca "chiar si un Duster" a iesit pe locul intai la Standard ... si la alte iesiri au facut figuri frumoase, asa ca ... Sa nu mai zic de Albea care a urcat mai bine decat niste 4x4, sau de Lupu in 4x2 cu ETR-ul ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... Mi-am luat Patrolul acum 3 ani jumate-avantajul a fost ca era deja pregatita de off-road(suspensii,troliu,blocant spate,bari protectie,praguri,scuturi,snorkel) si foarte bine intretinuta de fostul proprietar. Avea AT-uri. Habar nu aveam ce e ala off-road,facusem ceva trasee usurele cu Subaru Forester si atit! Imi amintesc ca am postat ca incepator o intentie de iesire la Tabla Butii la care a raspuns DOAR Bogdan-kali. Ne-am intilnit dupa Slon chiar pe traseu. Soare,uscat,multa piatra=traseu usor parcurs anterior cu Foresterul. Am facut gratar la Tabla Butii. Bogdan avea la activ mai multe iesiri chiar cu Cobra parca si mi-a propus sa coborim Toboganul cu noroi ce ne scotea in Valea Stinii. Am acceptat cu ceva emotii dar totul a decurs bine. A urmat cred creasta Baiului in aceeasi formatie. Apoi ne-am avintat la ceva mai greu-virful Leaota prin Runcu-si asa a intrat in echipa Ciprian,un foarte bun pilot in teren. Eram in continuare cu AT-uri si la o urcare cu mult noroi Patrolul nu vroia de fel si atunci l-am rugat fara rusine pe Ciprian sa treaca el masina mea de portiunea respectiva. Atunci am vazut pt prima oara ce inseamna span si o alegere corecta a trasei. Dupa iesirea asta mi-am pus MT-uri:grin:! Au continuat iesirile aproape saptaminal cu noi trasee,in echipa a intrat Iulian-iulianul pe forum si apoi Minitehnicus pe care l-am intilnit impreuna cu Omoroka dupa ce tocmai urcaseram the PANTA de pe culmea Steiasa din Baiului-ei urcasera pe Orjogoaia si coborau pe Steiasa. Mini are foarte multe trackuri asa ca traseele s-au diversificat,am mers mult si in Grohotis etc. A urmat accidentul cu rasturnarea de la the PANTA care nu m-a descurajat dar mi-a dat mult de gindit fata de atitudinea din teren si prudenta. A urmat repararea masinii si revenirea pe trasee. Imediat am crescut reductia in cutia de transfer cu un kit Gearmaster si apoi Simex:grin:! Si iar trasee saptamina de saptamina. Va cer scuze pt polologhia asta poate plictisitoare pt multi dar am vrut sa subliniez faptul ca nu am SOLICITAT intrarea intr-un grup ci ne-am CONSTRUIT unul!! Asta nu inseamna ca nu am participat si la citeva iesiri organizate de Silviu,Bobaru sau Nea Lucica. Si inchei spunind ca in opinia mea un lucru e foarte important-CONSECVENTA! Desi am zeci de iesiri la activ simt ca mai am inca multe de invatat. Cum ai putea oare acumula experienta daca iesi de 2-3 ori pe an??:al Cam atit.Va multumesc pt rabdare si va salut! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... Poate ma insel eu, dar parca "chiar si un Duster" a iesit pe locul intai la Standard ... si la alte iesiri au facut figuri frumoase, asa ca ... Sa nu mai zic de Albea care a urcat mai bine decat niste 4x4, sau de Lupu in 4x2 cu ETR-ul ... Asta e o provocare subțire și offtopic, menita sa umfle discutia si sa mai atragă ceva adepți si nu răspund la ea. E limpede ca am introdus Dusterul aici in sens pozitiv, ca o masina care poate veni la ieșiri, ca reper al nivelului de dificultate, dar sunt clare limitele lui, privit din punct de vedere constructiv. Noi nu vorbim aici de concursuri și alte avioane, ci de utilizatorul obișnuit. Oricum, traseele la care face referire acest topic nu sunt de standard. Hai ca am fost și eu pe lângă subiect, se poate șterge dacă moderatorul considera. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... Inainte in armata era bibanul si batranul.Bibanul era de obicei un nou venit si trebuia sa fie cuminte si ascultator fata de batan.Batranul era mai vechi,avea experienta.Treaba asta se aplica si astazi in mai toate domeniile cu atat mai mult in off-road.Problema la noi este ca unii vor sa treaca direct la stadiu de batran.Eu fiind un iubitor de munte si de pescuit am stiut de la bun inceput ce vreau si mi-am luat o masina preparat(troliu,mt-uri,roti de 35)si nu am fost o pacoste pentru altii.Pana sa imi i-au masina am fost copilot la alti "batrani",si am stat cuminte in locul meu,faceam gratarul,turnam in pahara si asta nu ma deranjat fiindca imi stiam locul.La randul meu am iesit cu masini mai putin preprate si cu oameni fara experienta ,unii au fost receptivi altii nu si am intampinat aceiasi problema expusa mai sus de Giorgel.Concluzia este ca daca nu rezonezi cu un grup nu ai ce cauta si daca te faci placut si util lumea te accepta mai repede.Timpul fiind din ce in ce mai putin prefer sa fac iesiri mai grele pe 2-3 zile neanuntate cu oameni si masini apropiate cu a mea.Recent am auzit de o iesire facuta de Dac,lucian,doctoru si rechinul de 26 de ore mers continuu fara somn dar oamenii sunt foarte experimentati si se bazau unii pe altii. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... @air_wolf dupa iesirea aia din februarie de langa Valenii Galloperul lui @cobrra si Vitara mea au intrat la modificat... Nessume, Galoperul lui Cobrra a inceput sa se modifice dupa ce a lasat plasticele cu ceva timp in urma, la o iesire unde am fost 4 masini preparate si 8 masini nepreparate, marea lor majoritate "autobuze" de care am tras in padure pana s-a lasat noaptea... Dupa acea iesire la foarte scurt timp am schimbat ambreiajul ... Acea iesire s-a consumat in urmatoarea distributie: eu, gaganu, gpscu, cristi1, bullbar, cobrra, superalfi, adionweb + altii ...ce vremuri ... :old Oamenii credeau ca iesim la plimbare si odata cu venirea noptii o parte din ei cam au intrat in panica (citez "sa ajungem la lumina macar luni" si era sambata) ...atunci cand s-a decis sa punem gratarul sa bagam la burti ceva ca eram lihniti dupa 12 ore de offroad. Mi se pare ca dupa acea iesire s-a format "grupul din Ploiesti". Sfatul meu ptr cei noi este sa cascati ochii cu cine iesiti ...ptr ca iesirea va poate costa scump atat la buzunar cat si la capitolul integritate corporala. Muntele nu iarta si isi ia tributul ori de cate ori are ocazia. Si inainte de asta sa va verificati foarte bine tehnic masina si sa abordati trasee usoare chiar daca vi se par banale ptr a va cunoaste fierul indeajuns. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... Eu am postat iesirea dar nimeni nu se alatura?!!http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85523-Iesire-Apuseni-8-10-august -oare s-au prins ca sunt incepator:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... Si mai jos e o iesire postata din 23 iulie (!!!) si vad ca nu se inghesuie initiatorul topicului.... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85423-Lacul-Vulturilor-pe-16-17-August REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... or fi offroaderii în concediu cu nevestele... :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... acum iesirile se posteaza pe facebook..... cine nu are...nu iese teoretic :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... Nu sunt in concediu :grin: Era acum 2 saptamani un grup de offroaderi pe Orjogoaia... m-am conversat cu ei pe statie... si mai era un grup de Ferozisti pe creasta cu care m-am salutat de la distanta. Eu am urcat pe Azuga si am coborat pe Vornicu... singur, deci nu aruncati cu pietre in mine :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Re: Despre iesirile anuntate sau mai putin anuntate.... Si mai jos e o iesire postata din 23 iulie (!!!) si vad ca nu se inghesuie initiatorul topicului.... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85423-Lacul-Vulturilor-pe-16-17-August Nu se inghesuie pe motiv ca multi au facut si parafacut traseul asta.Doar ca din urma vin oameni care nu l-au facut si uneori nici nu au cu cine sa-l faca sau se aduna greu 2-3-4 masini.Este o treaba asa pe masura ce ai cateva iesiri la activ nu prea te mai intereseaza iesirile ''normale'' la care ai participat.Ce m-as baga dar nu pot din cauza ca bebe si masina cu fitze de japoneza obosita :D/ Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate