Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

În căutare de trasee...

hamat5

Postări Recomandate

Am ieşit din nou duminică să mai definitivăm traseul de open pentru întâlnirea din septembrie de la Baia Mare. Ei bine, nu l-am definitivat, pentru că posibilităţile sunt nenumărate, depinde ce vrei... dar am mai păşit înainte cu un pas spre hotărârea finală. Cum terenul după ploile abundente din ultimele zile s-a prezentat destul de neprietenos, şi acest traseu va fi inclus cu eventuale mici modificări în funcţie de vreme, să nu capete nuanţe prea extremiste : :grin:

Eu am ajuns puţin mai târziu la locul faptei, şi am găsit deja o echipa numeroasă cu personaje noi şi maşini noi. De remarcat un IMS, un Defender 90 nou nouţ, şi o gaşcă de Samuraie... ce măi, se înmulţesc vietăţile pe aici.

După numai 13 km de noroaie grase am avut şi un eveniment neplăcut - Toyota lu' Max a renunţat să mai asculte de comenzile de virare spre stânga, în urma unei coborâri pe o potecă îngustă cu secţiune în formă de V, în care n-a mai încăput. Dejantarea produsă cu această coborâre s-a reparat până la urmă, dar extragerea maşinii s-a lăsat până la urmă cu ceva baiuri la planetară, aşa că am fost nevoiţi să lăsăm maşina la marginea pădurii.

După o aşteptare zadarnică de 2 ore după o platformă promisă a sosi repede, şi masa obişnuită de duminică în pădure, cu pălincă, slănină & tot ce trebuie, am mai continuat într-o etapă auxiliară de noroială, în jurul barajului de la Firiza.

În rest, câteva fotografii să vă mai amintească de noroiul din zonă, deşi nu redă exact feelingul... să mai pună şi ceilalţi, că eu nu am făcut prea multe.

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare