nenea1973 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 (editat) Salut! De la o vreme nămiloiu' a inceput sa consume mai mult. Mentionez ca are 30 000 km an 2012 178 cp, cutie automata , super select . in regim de autostrada ( 2persoane si bagaje)mers constant cu 100km/ ora= 11.5l/100 in condiile in care nu ajungea la 9 La 130km/ora= 12.5 l cu 4persoane si bagaje. In prima zi din fabruarie am plecat in austria (4 persoane si bagaje). in romania am mers cum se merge iar afara cu 130_140km/ora . am ajuns cu un consum da 8.5/100 si m_am intors cu un consum de 9.3l/100 Am postat aici in speranta ca cineva a mai intalnit o asemenea speta , cu toate ca modelul meu de motor e mai nou! Masina e cea din avatar si din albumul din profil. Cu respect Ionel Ps . intre cele doua niveluri de consum masina a primit un troliu cu plasma . Editat August 11, 2014 de nenea1973 DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 (editat) Re: L200 modificare consum Alte modificari in afara de troliu nu au fost facute? Cauciucurile sunt cele originale inca? Motorina de unde pui? Are filtre schimbate la timp? Editat August 12, 2014 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat August 12, 2014 Autor Partajează Postat August 12, 2014 (editat) Re: L200 modificare consum Alte modificari in afara de troliu nu au fost facute? Cauciucurile sunt cele originale inca? Motorina de unde pui? Are filtre schimbate la timp? Toate ca la carte ! Si. Da are gumele originale , nu are alte modificari si motorina pun de a omv,petrom, se doua ori de la luk oil si de trei ori de la tgv . Am fost la tiriac si au zis aia ca nu are nimic . Au pus un soft nou la managemenntul turbinei . Si acum o urmăresc sa vad daca s a schimbat ceva . Editat August 12, 2014 de nenea1973 DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Re: L200 modificare consum In cazul asta... vezi ce si cum... incearca si cu pantofi cu talpa mai subtire...:grin: [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate