dansoare Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Salut! Plec 2 sapt in Voineasa si voi face trasee in Mtii Latoritei,Lotrului si Capatinii. Ma intereseaza starea a doua trasee,sper ca unii dintre voi sa fi fost de curind pe acolo: 1. Urcarea din Valea Macesului pina la cabana Plaiul Poienilor-varianta mai grea a Strategicei. Am urcat-o cu Foresterul acum vreo 4 ani dar era perfect uscat iar in prima parte erau curbe strinse si ravene. Au trecut citiva ani si multe ploi. E si multa padure de traversat. Cealalta varianta pe forestierul de pe Valea Rudareasa e usoara in orice conditii. Oricum merg cu Patrolu si cu drujba!:grin: 2. Urcarea dinainte de Ciunget spre Virful Nedeia din Capatinii pe la cantonul Repedea si Piatra Tirnovului. Multumesc,astept cu interes raspunsurile voastre!:h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Re: Intrebare Strategica si trasee Mtii Capatinii Din pacate nu pot sa te ajut cu informatii, insa la cat a plouat si mai ales acolo recent in zona, nu cred ca vor fi vesti prea bune despre starea drumurilor. N-am auzit pe nimeni recent sa fi mers pe acele trasee ..., dar daca tot te duci in Voineasa, i-a legatura cu patronul de la pensiunea Lazar (Valea Macesului nr.25, Comuna Voineasa - Tel: 0250 754 567), ca el mai stie starea drumurilor (mai face si pe ghidul pentru turisti) sau daca nu stie, are cunostinte pe care le poate intreba. 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Re: Intrebare Strategica si trasee Mtii Capatinii Dupa parerea mea, urcarea din valea macesului nu poate pune probleme unui patrol cu MTuri sau mai bine. Mergi linistit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansoare Posted August 12, 2014 Author Share Posted August 12, 2014 Re: Intrebare Strategica si trasee Mtii Capatinii Am simexuri. Nici eu nu cred sa puna probleme dar e mai bine sa intrebi,poate a fost cineva recent. Multumesc! Stelea: s-a notat telefonul,multumesc si tie!:h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian O Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Re: Intrebare Strategica si trasee Mtii Capatinii Am fost ieri pe strategica dinspre Transalpina spre Valea macesului.Partea dinspre valea macesului s-a stricat mult fata de cum era cu trei ani in urma ,dar am intalnit un jimny stok cu anvelope de strada care urcase portiunea cea mai grea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergioricrapa Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Re: Intrebare Strategica si trasee Mtii Capatinii Anul trecut, în octombrie, din Valea măcesului, cu gheul, nici o problema. Baga tura pe valea voinesitei, ieșire în valea sadului, valea frumoasei și înapoi prin ob. Lotului. E de 10 puncte. Reality bites! :shrk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansoare Posted August 15, 2014 Author Share Posted August 15, 2014 Re: Intrebare Strategica si trasee Mtii Capatinii Multam! S-a marcat acum 2 ani traseul sugerat de tine,am stat doua sapt in Riul Sadului si am bifat multe drumuri. Foarte frumoase peisaje,intr-adevar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Irimescu Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 (edited) Re: Intrebare Strategica si trasee Mtii Capatinii Am fost sambata 9 august, Horezu, Ranca, Saua Stefanu, Plaiul Poienii, Rudareasa , Ciunget. Drumul ok, ceva rupturi pe Valea Rudaresii. Urcarea din Ciunget spre Curmatura Oltetului.. rupta total.. M-am intors pe Valea Oltului.. http://www.gorjexclusiv.ro/eveniment/prinsi-de-viitura-salvati-cu-elicopterul.html Edited August 15, 2014 by Cristian Irimescu Luaz 969, Aro 244, L200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansoare Posted August 15, 2014 Author Share Posted August 15, 2014 Re: Intrebare Strategica si trasee Mtii Capatinii Te referi la Ciunget-Cheile Latoritei-Lacul Petrimanu-Curmatura Oltetului? Eu vreau sa urc direct in Capatinii din Ciunget pe valea Repedea-Piatra Tirnovului-virful Nedeia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Irimescu Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 (edited) Re: Intrebare Strategica si trasee Mtii Capatinii Da la primul ma refeream. Cu siguranta este afectat si celalalt. Trebuie intrebat inainte de a intra in traseu. Din discutii, de la Stana Grosetu, spre Repedea Ciungetu e rupt. Din cate stiu, Dibaciu va fi in zona in we urmator ( 22-24 august) si va putea fi intrebat. Edited August 16, 2014 by Cristian Irimescu Luaz 969, Aro 244, L200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansoare Posted August 16, 2014 Author Share Posted August 16, 2014 Re: Intrebare Strategica si trasee Mtii Capatinii Pai eu plec luni si de marti incep traseele! Ma descurc eu,mai intreb in stinga-dreapta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Re: Intrebare Strategica si trasee Mtii Capatinii Am fost ieri pe strategica dinspre Transalpina spre Valea macesului.Partea dinspre valea macesului s-a stricat mult fata de cum era cu trei ani in urma ,dar am intalnit un jimny stok cu anvelope de strada care urcase portiunea cea mai grea . Oare nu cu mine te-ai intalnit ??? Hahaha ! :) cu gume chele de sosea am facut Strategica si alte trasee grele in zilele alea... A fost totul ok. Poimaine plec iarasi pe Strategica la o plimbareala... Maine trec prin Sibiu in jurul amiezii ,apoi merg pe la Raul Sadului si trec spre Voineasa. O sa Innoptez ori pe la Voineasa,ori la lacul Galbenu ori Petrimanu,ori pe undeva prin zona.Duminica dimineata la prima ora urc pe Strategica si ies in Transalpina. Ma plim pe acolo vreo 0ra jumate,apoi ma duc spre Sugag-Jina si inapoi la Medias. Nu este nici un coleg doritor ? Ca,tare mi-i ca,daca e chiar si putin noroi,pe acolo ma mananca lupii :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts