Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Clujului Taubenreuther Transsylvania 2014, a VI-a etapa a Campionatului National de Off-road, 28-31 august 2014

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Cupa Clujului Taubenreuther Transsylvania 2014, a VI-a etapa a Campionatului National de Off-road, 28-31 august 2014

Salut,

Nu uitati - deseara la 18:00 pe Digi Sport3 va fi difuzat rezumatul concursului Cupa Clujului Taubenreuther Transsylvania, pregatit de colegii nostri de la Discovering Transilvania.

O saptamana frumoasa,

Paul C

M Pajero MK I - 2.3TD - 86

T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92

Re: Cupa Clujului Taubenreuther Transsylvania 2014, a VI-a etapa a Campionatului National de Off-road, 28-31 august 2014

Salut,

Nu uitati - deseara la 18:00 pe Digi Sport3 va fi difuzat rezumatul concursului Cupa Clujului Taubenreuther Transsylvania, pregatit de colegii nostri de la Discovering Transilvania.

O saptamana frumoasa,

Paul C

Dar de un clasament final nu putem beneficia si noi aici?

Felicitari colegilor din Transsylvania Offroad club pentru traseele de Open

superbe din ambele zile !!!!

S-a vazut ca au muncit si s-au chinuit sa faca un traseu potrivit clasei Open.

Nu as putea sa zic care din cele 2 zile mi-a placut mai mult deoarece amandoua au

avut de toate: alergatura, navigatie, urcari, coborari, bolovani, noroi etc.

In prima zi am pierdut ceva timp cu 2 probleme dar am ajuns la finish inainte de TM.

PE ACEASTA CALE IMI CER SCUZE LA FAM. BADOI CARE LA UN AZIMUT NE-A LASAT IN FATA SA NE TROLIEM

MAI REPEDE, NOI AVAND 8274 IAR EI UN TROLIU MAI INCET, SI CUM E NORMAL SA SE INTAMPLE ATUNCI CAND NU TREBUIE S-A

RUPT CABLUL SINTETIC. DECI DOMNILOR IMI CER SCUZE !!!!

A doua zi a avut o gramada de urcari lungi spre bucuria piciorului drept :grin:

In concluzie offroad adevarat !

Felicitari si tuturor participantilor si castigatorilor de la toate clasele !!!

Cazarea a fost excelenta

Mancarea ok.

Bere, cafea si inghetata gratis de la club. :banana

Multumim.

PS. ce mi-as fi dorit mai mult? banda mai multa la capatul primului azimut din a 2-a zi.

Edited by mihai_ct

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Felicitari clubului de la Cluj ptr o etapa reusita din toate punctele ,trasee ,casare si masa,distractie si voie buna.

Multumim ptr tot!!!

Sa ne vedem cu bine!!!

Membru club GTC Motosport:

Salut,ceva filme de la trial

Multumesc Bogdane ptr filmare

Membru club GTC Motosport:

Dupa o escala de o noapte la Tg. Mures (explozie anvelopa platforma), am ajuns ieri, pe 1.09. Ii multumesc lui Liviu Iernean pentru ajutor. Nu stiu daca au sughitat cei sau cel care mi-au (mi-a) turnat apa in bocanci, dar ramin la parerea ca a fost o confuzie, ca nu a fost adresata mie. Altminteri o iau ca pe un sabotaj, am condus o zi intreaga in cizme de cauciuc de m-au gasit dracii de caldura, nebunilor ce sinteti! Oricum parintele a dormit linistit.

Echipei de la Cluj le-am multumit si personal, dar le multumesc si pe aceasta cale ca au facut totul pentru ca noi sa ne simtim bine. Traseele au fost, dupa parerea mea, tresee pentru categoria OPEN. Eu desi am fost in probe cu masina, am parcurs cele 2 zile de trasee fara probleme importante.

Copilotul meu, de data asta, Cornel Zamfirescu, alias parintele. este un tip tonic si care e destul de cunoscut si nu mai trebuie sa-l prezint eu. Am facut echipa buna. Sper sa mai am placerea sa facem echipa impreuna. Astept leii tineri sa-si faca simtita prezenta in numar cit mai mare la acest sport deosebit.:old

Salutare!

DSCN5820.thumb.JPG.7850f661aa0f907229d225b0f9b71df3.JPG

DSCN5821.thumb.JPG.fa334d59009a0922dbae794d948341e1.JPG

Edited by EMIL

Astazi am fost pana sus la Skiland sa iau o masina ramasa acolo

si am gasit o prelata in parcul de open.

dupa pozitie cred ca era a 4-a sau a 5-a masina

primele doua erau a mea si a lui pedro apoi a lui viorel ognean si dupa aia nu stiu.

daca ii simte cineva lipsa sa ma sune

0729039390.

o seara faina

Mihai

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

• 1 month later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use