air_wolf Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux Trage ca magarul, am facut drum pe strazi inzapezite de 1/2 m ... si am HT all-season! ... Vecinii sapau de zor dupa masinile lor, in Vrancea avand si anul asta cod rosu de nameti, am dat jos zapada doar la parbriz, reductor si a iesit ca-n Star Treck ... s-au oprit toti din lopatat! n-am putut sa ma abtin: inseamna ca patrolul chiar e o masina proasta iar bfg at-urile de 32" niste cauciucuri de rahat. bine ca avem defender si toyota, altfel nu stiu ce faceam doar cu patrolul... :ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux Parerea mea, la ce vrei tu se incadreaza un Pajero scurt 3.0V6 24Valve manual, pui un gaz pe ea si ai masina..pe mai incolo cand o sa vrei SIGUR 50%off road o sa faca fata cu niste 33uri si un troliu si ai iesit ieftin.. Mai scump varianta Nissan Patrol Y60scurt 2,8td greu de gasit in stare buna si la bani ok,masina buna dar cu draci la motor si rugina.. aaa si consuma mai mult decat Mitsu benzinar on si off road!! Varianta si mai scumpa e o Toyota KJZ(oare bine am scris??) cu motorul de 3L TD scuta, ii trebuie un blocant pe spate si grija sa nu fiarba si nu consuma mult!! DE ce ma dat exemplele astea,,pentru ca mai bine dai un ban la inceput pe ceva calumea decat sa ajungi tot acolo dupa ce ai cheltuit o sapca de bani pe prostii(forester, outlender,etc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux n-am putut sa ma abtin: inseamna ca patrolul chiar e o masina proasta iar bfg at-urile de 32" niste cauciucuri de rahat. bine ca avem defender si toyota, altfel nu stiu ce faceam doar cu patrolul... :ha: Nu vad unde e amestecat Patrolu in povestea asta. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux @mariusradovici Forester, outlander si nu uita freelander Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atti Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux thank you guy's !!! se pare ca mi-am achizitionat ceva :)) un pajero din '99, 2.8TD model lung(momentan utilitara)...acum sa curga banii si cu timpul sper sa am si eu o masinuta buna va multumesc inca odata !!;) Editat August 22, 2014 de teddybear Pe viitor evita folosirea prescurtarilor de tip mIRC sau Messenger Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux Sa te bucuri de ea la maxim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atti Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux multam' !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux Ok...Sa o folosesti sanatos si fara probleme! Acu poti sa ajungi si la intalnirea de la Cheia 13-14 septembrie ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux Buna alegere. Sa o folosesti sanatos. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux Acu poti sa ajungi si la intalnirea de la Cheia 13-14 septembrie ... Nu induce omul in eroare: nu si-a cumparat Pajero Sport, ci ala clasic. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux s-o folosesti sanatos....dar motorul nu e cel care trebuie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate