Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie : Pajero versus Hilux

atti

Postări Recomandate

Re: Sfat achizitie : Pajero versus Hilux

Trage ca magarul, am facut drum pe strazi inzapezite de 1/2 m ... si am HT all-season! ... Vecinii sapau de zor dupa masinile lor, in Vrancea avand si anul asta cod rosu de nameti, am dat jos zapada doar la parbriz, reductor si a iesit ca-n Star Treck ... s-au oprit toti din lopatat!

n-am putut sa ma abtin: inseamna ca patrolul chiar e o masina proasta iar bfg at-urile de 32" niste cauciucuri de rahat. bine ca avem defender si toyota, altfel nu stiu ce faceam doar cu patrolul... :ha:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea, la ce vrei tu se incadreaza un Pajero scurt 3.0V6 24Valve manual, pui un gaz pe ea si ai masina..pe mai incolo cand o sa vrei SIGUR 50%off road o sa faca fata cu niste 33uri si un troliu si ai iesit ieftin..

Mai scump varianta Nissan Patrol Y60scurt 2,8td greu de gasit in stare buna si la bani ok,masina buna dar cu draci la motor si rugina.. aaa si consuma mai mult decat Mitsu benzinar on si off road!!

Varianta si mai scumpa e o Toyota KJZ(oare bine am scris??) cu motorul de 3L TD scuta, ii trebuie un blocant pe spate si grija sa nu fiarba si nu consuma mult!!

DE ce ma dat exemplele astea,,pentru ca mai bine dai un ban la inceput pe ceva calumea decat sa ajungi tot acolo dupa ce ai cheltuit o sapca de bani pe prostii(forester, outlender,etc)

Link spre comentariu

n-am putut sa ma abtin: inseamna ca patrolul chiar e o masina proasta iar bfg at-urile de 32" niste cauciucuri de rahat. bine ca avem defender si toyota, altfel nu stiu ce faceam doar cu patrolul... :ha:

Nu vad unde e amestecat Patrolu in povestea asta.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

thank you guy's !!!

se pare ca mi-am achizitionat ceva :)) un pajero din '99, 2.8TD model lung(momentan utilitara)...acum sa curga banii si cu timpul sper sa am si eu o masinuta buna

va multumesc inca odata !!;)

Editat de teddybear
Pe viitor evita folosirea prescurtarilor de tip mIRC sau Messenger
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare