kriu Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 bine v-am gasit! m-am hotarat sa achizitionez si eu un l200... am gasit unul inmatriculat, la o suma destul de modesta (5000€) an 2004. problema, sau mai bine zis intrebarea mea: care este diferenta intre cele cu schimbatorul in dreapta manetei de 4x4 si cele cu el in partea stanga? sa fie cutia de viteze de pe vreo masina de anglia? va multumesc! frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: cutie viteze Sau asta, sau una este cu cutie automata iar cealalta cu manuala. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat August 21, 2014 Autor Partajează Postat August 21, 2014 Re: cutie viteze nu, nu e vorba de cutie automata. este cutie manuala, schimbatorul este in partea dreapta celui de 4x4... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: cutie viteze Volan stanga vs volan dreapta Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: cutie viteze Daca schimbatorul este in dreapta, probabil ca a fost schimbat volanul de pe dreapta pe stanga. Verifica stergatoarele cum sunt ? Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 Re: cutie viteze mda... multumesc pt ajutor! cred ca a fost schimbata cutia de viteze cu una de anglia... oricum am gasit alte probleme mai deranjante decat aceasta, multa rugina pt o masina din 2004, interiorul foarte uzat, aproape rupt... mai caut! :h5 frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate