klingo_21 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 (editat) am un jeep tj din 97 de 2.5 de cateva zile se aude un zgomot la toba de esapament cam sub scaunul dreapta fata m am uitat este prinsa bine, este fxsa nimic rupt la ea in interiorul tevei de esapament parca se aude, o mai avea vre o teava in interior multumesc de ajutor Editat Septembrie 2, 2014 de klingo_21 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klingo_21 Postat Septembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: problema cu toba de esapament am rezolvat ,am taiat esapamentul si am gasit o bucata din catalizator in el)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onutu Alexandru Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Re: problema cu toba de esapament Salut , legat putin de problema ta ,daca tot ai taiat teava si eu am renuntat la cataliyator de ceva timp l-am inlocuit cu o teava de la capat la altul , tot pt ca era terminat si se cerea altul si totul e ok , la noxe la itp am iesit bine si eu am tot 2,5 injectie multipunct . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klingo_21 Postat Septembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: problema cu toba de esapament dupa ce am scos bucata de catalizator din toba si am sudat o la loc face galagie si nici bine la noxe n a iesit:(( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate