mvr Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Caut un tinichigiu priceput, muncitor (sa nu imi tina masina mai mult de o saptamana) si care face treaba de calitate la un pret de bun simt. Imi puteti da ceva recomandari (cu date de contact) pentru un astfel de mesarias, care sa fie din Bucuresti ? Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 (editat) Re: Caut tinichigiu in Bucuresti ! Cu o simplă căutare avansată găsiți ce va interesează: - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?84794-Rugina-grava-suporti-tampoane-caroserie-recomandati-mi-un-tinichigiu-bun-din-Bucuresti&highlight=tinichigiu+bucuresti - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48779-Stie-cineva-un-tinichigiu-quot-artist-quot&highlight=tinichigiu+bucuresti - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53249-Caut-TINICHIGIU-Bucuresti-sai-imprejurimi&highlight=tinichigiu+bucuresti Salut, acea cautare la mine nu da nici un rezultat. Sunt si eu interesat de subiect, cand gasiti asa ceva dati de veste. S-a rezolvat :wink: Editat Septembrie 1, 2014 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Re: Caut tinichigiu in Bucuresti ! Cu o simplă căutare avansată găsiți ce va interesează: http://forum.club4x4.ro/search.php?searchid=2409933 Salut, acea cautare la mine nu da nici un rezultat. Sunt si eu interesat de subiect, cand gasiti asa ceva dati de veste. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Septembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2014 (editat) Re: Caut tinichigiu in Bucuresti ! Salut, Si eu am incercat sa caut dar fara rezultat ... Editat Septembrie 1, 2014 de mvr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Re: Caut tinichigiu in Bucuresti ! Salut, Si eu am incercat sa caut dar fara rezultat ... Am editat postarea de mai sus. Acum trebuie sa mearga linkurile ! 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 (editat) Re: Caut tinichigiu in Bucuresti ! Am eu axact ce-ti trebuie, calitate excelenta la pret bun . Suna-l te rog pe Vali Oltenacu tel.0744363626 , am avut cateva probleme de tinichigerie si reparatii in urma accidentelor si fara sa exagerez face ARTA din reparatii.Atelierul executa si vopsitorii complete sau partiale. Editat Septembrie 2, 2014 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Septembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Caut tinichigiu in Bucuresti ! Am eu axact ce-ti trebuie, calitate excelenta la pret bun . Suna-l te rog pe Vali Oltenacu tel.0744363626 , am avut cateva probleme de tinichigerie si reparatii in urma accidentelor si fara sa exagerez face ARTA din reparatii.Atelierul executa si vopsitorii complete sau partiale. Multumesc il voi suna negresit si voi reveni cu feedback. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 6, 2014 Partajează Postat Septembrie 6, 2014 Re: Caut tinichigiu in Bucuresti ! Depinde ce vrei sa faci ca o saptamana nu e o perioada asa lunga iar un tinichigiu bun sigur mai lucreaza si undeva in paralel. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Septembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Re: Caut tinichigiu in Bucuresti ! Am eu axact ce-ti trebuie, calitate excelenta la pret bun . Suna-l te rog pe Vali Oltenacu tel.0744363626 , am avut cateva probleme de tinichigerie si reparatii in urma accidentelor si fara sa exagerez face ARTA din reparatii.Atelierul executa si vopsitorii complete sau partiale. Am fost la Vali. Jos palaria meserias de nota zece. Din pacate problemele gasite la fier sunt destul de serioase. Acum dupa ce am discutat cu Vali am mai multe variante, de la reparatii punctuale pana la schimbarea sasiului. Multumesc inca odata pentru recomdare si recomanda la randul meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Caut tinichigiu in Bucuresti ! Ai o poza cu ce inseamna coroziune la sasiu de se pune in discutie inlocuirea? :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Caut tinichigiu in Bucuresti ! Ai o poza cu ce inseamna coroziune la sasiu de se pune in discutie inlocuirea? Cam asa arata si ca ea mai sunt vreo doua zone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate