axel_ro81 Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 (editat) Baterie de cati Ah am nevoie?? Editat Septembrie 1, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Re: Wrangler 4.0 - ce baterie imi trebuie ? -ai alti consumatori decat cei standard pe masina ? daca da -> ce anume ? un raspuns la fel de vag ca intrebarea ar fi : minim minim 75Ah - maxim...nelimitat/cat incape :) still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axel_ro81 Postat Septembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Wrangler 4.0 - ce baterie imi trebuie ? -ai alti consumatori decat cei standard pe masina ? daca da -> ce anume ? un raspuns la fel de vag ca intrebarea ar fi : minim minim 75Ah - maxim...nelimitat/cat incape :) -inafara de standard mai am un ledbar de 300W. -la chestia cu "maxim...nelimitat/cat incape" nu prea sunt in clar. la un moment dat zicea cineva, ca poti pune baterie maxim ce-ti poate incarca alternatorul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Wrangler 4.0 - ce baterie imi trebuie ? Ai incercat o gluma ? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onutu Alexandru Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Wrangler 4.0 - ce baterie imi trebuie ? Salut in manual ptr wrangler yj 2,5 -4 L se recomanda 74ah cu borna inversa exista la varta de exemplu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Wrangler 4.0 - ce baterie imi trebuie ? La asta cu "cat incape": masori tava pe care sta bateria si iti iei una de 70-90 AH de dimensiunile "sa incapa" :wink: Pana in 90Ah e ok alternatorul stock. 74AH incape sigur, daca vrei mai mare trebuie sa masori. Si cu bornele sa fii atent cum sunt la tine pe masina, ca unii au modificat si cablurile sa puna baterie cu borne normale. La mine la un cherokee era cu bornele inverse, la urmatorul - normale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Wrangler 4.0 - ce baterie imi trebuie ? vezi ca ai alternator de 90 A si ar fi buna o baterie de min 75-..100 Ah ... eu folosesc una de vreo 85 Ah si e OK...imi tine si troliul si e buna.... asta pentru uz normal Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Wrangler 4.0 - ce baterie imi trebuie ? si eu am un banner de vreo 80A cu 2 seturi de borne pe ambele parti asa ca e usor de asezat si legat cablurile legat de aia cu pui bateria de maxim cat iti incarca alternatorul :):):) da-mi voie sa iti spun ca daca ai spatiu poti sa pui si baterie de 200 de A pe alternator de 55A. singurul impediment pe care il vei avea este ca bateria ta se va incarca mult mai lent comparat cu situatia cand ai avea pe masina un alternator de 150 A sa spunem... astea sunt glume de electricieni care se cred meseriasi in toate...sau de unii care au invatat mecanica pe net. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate